natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 heyka:) ja wstawilam foty,a gdzie Twoje:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Angi']dobry wieeeczór ;)[/QUOTE] Dobry, dobry :) [quote name='natija']heyka:) ja wstawilam foty,a gdzie Twoje:diabloti:[/QUOTE] Były wczoraj :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']o Ty,ale jestes:diabloti:[/QUOTE] Pisałam, że zdjęć nie będzie :eviltong: Jak mnie najdzie wena, to może do piątku jeszcze coś zrobię i wrzucę ;) A jak nie, to dopiero po weekendzie :eviltong: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 po weekendzie toz to jeszcze tydzien,oj ktos tu chce zarobic:mad: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']po weekendzie toz to jeszcze tydzien,oj ktos tu chce zarobic:mad:[/QUOTE] Przyjedź i osobiście mi dokop :eviltong: A jak już przyjedziesz, to może zrobię jakieś zdjęcia naszym sukom ;) Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ta tak jak ostatnio:diabloti:nawet nie probowalas:mad: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']ta tak jak ostatnio:diabloti:nawet nie probowalas:mad:[/QUOTE] Bo musiałam pilnować mojej suki, żeby Twoich nie zjadła :diabloti: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 haha a co tam najadla by sie przynajmniej dobrze:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']haha a co tam najadla by sie przynajmniej dobrze:diabloti:[/QUOTE] Nie wiem czy dobrze, bo to więcej futra niż żarełka na nich :evil_lol: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1258_zpsf42493f3.jpg[/url] Nuka by się ucieszyła z tych misiów z tyłu :diabloti: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1299_zpse351255a.jpg[/url] super drapak, masz zdjęcie w całości? :) Theoś taki wiecznie szczęśliwy jest :loveu: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='vege*'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1258_zpsf42493f3.jpg[/URL] Nuka by się ucieszyła z tych misiów z tyłu :diabloti: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1299_zpse351255a.jpg[/URL] super drapak, masz zdjęcie w całości? :) Theoś taki wiecznie szczęśliwy jest :loveu:[/QUOTE] Tora nie rusza miśków, więc są bezpieczne ;) Nie mam, ale jak nie zapomnę, to jutro mogę zrobić zdjęcie :) Theoś sczęśliwy, bo pupa sucha, brzuszek pełny i mamusia kocha :loveu: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']Tora nie rusza miśków, więc są bezpieczne ;) Nie mam, ale jak nie zapomnę, to jutro mogę zrobić zdjęcie :) Theoś sczęśliwy, bo pupa sucha, brzuszek pełny i mamusia kocha :loveu:[/QUOTE] Nuka też raczej nie rusza, ale jak się dorwie czasami do swoich to od razu jest oślepianie i odmóżdżenie :evil_lol: Jak mogłabyś to prosiłabym o fotke, siostra chciała dla swojego Milorda jakiś fajny :) A tatuś już nie kocha? :eviltong: Quote
kalyna Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']Bo musiałam pilnować mojej suki, żeby Twoich nie zjadła :diabloti:[/QUOTE] Tora? nie wierzę :crazyeye: ja kupiłam drapak dla kotów, a te niewdzięczne nawet nie zainteresowały się nim :placz: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nie no ok,Bebe ma talie,nie jest za chuda:eviltong: a Bella to ma troszke nadwage:oops: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='kalyna']Tora? nie wierzę :crazyeye: ja kupiłam drapak dla kotów, a te niewdzięczne nawet nie zainteresowały się nim :placz:[/QUOTE] Żart :eviltong: Lumpek już swój tak zmasakrował, że muszę kupić nowy sznurek i nawinąć ;) [quote name='natija']nie no ok,Bebe ma talie,nie jest za chuda:eviltong: a Bella to ma troszke nadwage:oops:[/QUOTE] No to jak zje Bellę, to sam tłuszcz i mi Tora przytyje :evil_lol: a dopiero co ją odchudziłam :mad::eviltong: Quote
kalyna Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']Żart :eviltong:[/QUOTE] kiepski :diabloti: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 pomysl dobry:) kupilam bym potem wielkiego coby twoja Tore zezarl:diabloti:no chyba ,ze by sie bawily:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='kalyna']kiepski :diabloti:[/QUOTE] Ale Tora zrobiła się troszkę "ostra" :cool3: Zaczęła szczekać jak ktoś się kręci koło podwórka :multi: A co do fotek z Atosem, to nie wiem jak to będzie w ten weekend :shake: Atos za każdym razem jak go widzimy, to jest coraz bardziej agresywny :crazyeye: Dziś prawie ugryzł Bogdana :roll: Jak będzie kozaczył, to pewnie wyląduje w kagańcu i na lince :-( Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']pomysl dobry:) kupilam bym potem wielkiego coby twoja Tore zezarl:diabloti:no chyba ,ze by sie bawily:diabloti:[/QUOTE] Jak mi zeżre Torę, to potem ja się pobawię w chińczyka i ja zjem Twojego psa :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']Ale Tora zrobiła się troszkę "ostra" :cool3: Zaczęła szczekać jak ktoś się kręci koło podwórka :multi: A co do fotek z Atosem, to nie wiem jak to będzie w ten weekend :shake: Atos za każdym razem jak go widzimy, to jest coraz bardziej agresywny :crazyeye: Dziś prawie ugryzł Bogdana :roll: Jak będzie kozaczył, to pewnie wyląduje w kagańcu i na lince :-([/QUOTE] nooo wreszcie się doczekałaś :cool3: uuuu :crazyeye: może poleć im jakieś szkolenie? bo na prawdę szkoda psiaka :( przecież on ma ok. roku? Quote
Recommended Posts