Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='vege*']Przecież bo takich słodkich napojach się jeszcze bardziej chce pić :shake: Kawa też jest ohydna, a jej zapach, bleeee :mdleje: Woda smakowa jest pyszna :loveu: Najlepiej żywiec jabłkowy albo grejfrut-ananas :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]O witaj w klubie :D Mam tak samo z kawą. I tez lubię wodę jabłkową :D I nie lubię gazowanego. Ale wy tu gadacie :mad: A fotek mało, tylko basenikowe i ze spacerku Patrycji :shake: Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale wy tu gadacie :mad: A fotek mało, tylko basenikowe i ze spacerku Patrycji :shake:[/QUOTE] Zaintrygowałaś mnie i zrobiłam przegląd ostatnich stron... tyle gadania a tak mało fotek :eviltong: I Tora ma nowe koleżanki :loveu: a Kiedy będzie spacerek z Atosem? Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Izabela124.'] Ale wy tu gadacie :mad: A fotek mało, tylko basenikowe i ze spacerku Patrycji :shake:[/QUOTE] Ciesz się, że w ogóle jakieś są :eviltong: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] Doberek :) [quote name='kalyna'] a Kiedy będzie spacerek z Atosem?[/QUOTE] Następny weekend spędzamy cały z Atosem i jego rodzinką, więc... :cool3: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 hejka ;) co do wody to ja tez lubie smakową niegazowaną najlepiej żywca , pyszna jest grejfrutowo ananasowa :loveu: nie jest taka słodka , fajnie idzie sie nią napić :loveu: Quote
vege* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Izabela124.']O witaj w klubie :D Mam tak samo z kawą. I tez lubię wodę jabłkową :D I nie lubię gazowanego. Ale wy tu gadacie :mad: A fotek mało, tylko basenikowe i ze spacerku Patrycji :shake:[/QUOTE] Pjona :evil_lol: Quote
vege* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) co do wody to ja tez lubie smakową niegazowaną najlepiej żywca , pyszna jest grejfrutowo ananasowa :loveu: nie jest taka słodka , fajnie idzie sie nią napić :loveu:[/QUOTE] Wiesz co dobre :loveu: jest taka orzeźwiająca :loveu: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 A Wy ciągle o piciu :roll: Kaca macie? :diabloti: Uprzedzam, że od piątku popołudnia, do niedzieli popołudnia mnie nie będzie :eviltong: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']A Wy ciągle o piciu :roll: Kaca macie? :diabloti: Uprzedzam, że od piątku popołudnia, do niedzieli popołudnia mnie nie będzie :eviltong:[/QUOTE] Piatek był wczoraj ??:eviltong: a to dlaczemu ?? Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Piatek był wczoraj ??:eviltong: a to dlaczemu ??[/QUOTE] Piątek jest za 6 dni :eviltong: Jedziemy razem na weekend :p Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Piątek jest za 6 dni :eviltong: Jedziemy razem na weekend :p[/QUOTE] jedziemy ?? razem ?? tzn ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV']jedziemy ?? razem ?? tzn ?? :eviltong:[/QUOTE] Tzn.: David, Asia, ich córka, Atos i Abi oraz Theoś, Bogdan, ja i Tora :eviltong: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Tzn.: David, Asia, ich córka, Atos i Abi oraz Theoś, Bogdan, ja i Tora :eviltong:[/QUOTE] uooooooooo matko , troche was bydzie :lol: będzie miał kto zdjęcia robić :razz: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Bogdan niech lepiej nie robi, bo poucina głowy :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Bogdan niech lepiej nie robi, bo poucina głowy :evil_lol:[/QUOTE] buahahahaha , no fakt moze niech lepiej popilnuje Theosia a Ty rób zdjęcia :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Fajnie, że macie kogoś do wspólnego spacerowania :) Tylko szkoda, że fotek nie zrobiłaś :mad: ;) Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Następny weekend spędzamy cały z Atosem i jego rodzinką, więc... :cool3:[/QUOTE] Lubię to, lubię :eviltong: [quote name='magdabroy']Tzn.: David, Asia, ich córka, Atos i Abi oraz Theoś, Bogdan, ja i Tora :eviltong:[/QUOTE] Abi?? mają jeszcze jednego psa?? bez zdjęć to Ty się tu nawet nie pokazuj :lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahaha , no fakt moze niech lepiej popilnuje Theosia a Ty rób zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE] Się zastanowię :eviltong: [quote name='agaciaaa']Fajnie, że macie kogoś do wspólnego spacerowania :) Tylko szkoda, że fotek nie zrobiłaś :mad: ;)[/QUOTE] Ale Patrycja robiła, więc zdjęcia są :eviltong: [quote name='kalyna']Lubię to, lubię :eviltong: Abi?? mają jeszcze jednego psa?? bez zdjęć to Ty się tu nawet nie pokazuj :lol:[/QUOTE] Tak, Abi to york i gdzieś kiedyś były jej zdjęcia :eviltong: Czyli, to są moje ostatnie dni na dogo, jak nie zrobię zdjęć :evil_lol: [quote name='marta.k9080']Hej :)[/QUOTE] Hej Marta :) Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, Abi to york i gdzieś kiedyś były jej zdjęcia :eviltong: Czyli, to są moje ostatnie dni na dogo, jak nie zrobię zdjęć :evil_lol:[/QUOTE] York :mdleje: spodziewałam się czego większego i "naszego" :evil_lol: :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 York jest pieskiem ich córki, która ma 5 lat ;) Bardzo bała się psów, więc kupili jej "coś" małego :D Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Dziś w nocy księżyc ma być najbliżej ziemi ;) Ponoć zdarza się to raz w roku ;) Chciałabym to zobaczyć, ale mam takie chmury na niebie, że ch*ja widać :mad: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś w nocy księżyc ma być najbliżej ziemi ;) Ponoć zdarza się to raz w roku ;) Chciałabym to zobaczyć, ale mam takie chmury na niebie, że ch*ja widać :mad:[/QUOTE] u mnie sa takie chmuty że nawet ch*ja nie widać :roll: Quote
Recommended Posts