Guest wolfheart Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Skąd ja to znam:evil_lol: Miałam wczoraj chipsy,dużą paczkę.Pomyślałam,że zjem na dwa razy. Zeżarłam na raz.:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='marta.k9080']Skąd ja to znam:evil_lol: Miałam wczoraj chipsy,dużą paczkę.Pomyślałam,że zjem na dwa razy. Zeżarłam na raz.:diabloti:[/QUOTE] Ale te chipsy chyba nie wypchały Ci tak brzucha, jak mi ta wątróbka :evil_lol: Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 a ja wlasnie zezarlam pol arbuza,a teraz zaluje,bo brzuch ma mi rozsadzic:evil_lol::shake: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='natija']a ja wlasnie zezarlam pol arbuza,a teraz zaluje,bo brzuch ma mi rozsadzic:evil_lol::shake:[/QUOTE] Łączę się w bólu :evil_lol: A ja właśnie jeszcze dopiłam się koktajlem z truskawek :diabloti: Będę w nocy umierać :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='magdabroy']Ale te chipsy chyba nie wypchały Ci tak brzucha, jak mi ta wątróbka :evil_lol:[/QUOTE] wypchały,bo zapiłam je chyba litrem coli:cool1: Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 no to ie nazywa mieszanka wybuchowe i w dodatku bobmba kaloryczna:eviltong:;) Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='marta.k9080']wypchały,bo zapiłam je chyba litrem coli:cool1:[/QUOTE] Cola :crazyeye: Nie pamiętam kiedy ją ostatni raz piłam :eviltong: [quote name='natija']no to ie nazywa mieszanka wybuchowe i w dodatku bobmba kaloryczna:eviltong:;)[/QUOTE] Jaka bomba kaloryczna? Wątróbka drobiowa, więc dietetyczna :evil_lol: A koktajl na pełnym mleczku, ze świeżymi truskawkami, więc też dietetyczne :evil_lol: Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 ale narobilas mi smk z tym koktajlem:shake:,chyba wiem co juto bede miec na kolacje:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='natija']ale narobilas mi smk z tym koktajlem:shake:,chyba wiem co juto bede miec na kolacje:evil_lol:[/QUOTE] Ja mam jutro na kolację grilla :loveu::eviltong: Jedziemy do znajomych przywitać na tym świecie ich córeczkę :) Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 no grillek tez dobry,musze mojego TZ zmotyowac:diabloti::mad: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='natija']no grillek tez dobry,musze mojego TZ zmotyowac:diabloti::mad:[/QUOTE] Jesteś kobietą, więc wiesz co robić :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='magdabroy']Cola :crazyeye: Nie pamiętam kiedy ją ostatni raz piłam :eviltong:[/QUOTE] ja piję colę jak wodę-litrami:evil_lol: Quote
vege* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='marta.k9080']wypchały,bo zapiłam je chyba litrem coli:cool1:[/QUOTE] Nie ma to jak zdrowe żarcie :diabloti: Quote
vege* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='marta.k9080']ja piję colę jak wodę-litrami:evil_lol:[/QUOTE] a fuj :shake: Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 oj tak wiem;)puszcze focha i bedzie robil grilla w mig:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='vege*']Nie ma to jak zdrowe żarcie :diabloti:[/QUOTE] się wie :diabloti: [quote name='vege*']a fuj :shake:[/QUOTE] cola czy woda? Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='natija']oj tak wiem;)puszcze focha i bedzie robil grilla w mig:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
vege* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='marta.k9080']się wie :diabloti: cola czy woda?[/QUOTE] Jasne, że cola ;) Nie przepadam za gazowanym mi wystarczy szklanka na tydzień :evil_lol: Wolę wodę smakową :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='vege*']Jasne, że cola ;) Nie przepadam za gazowanym mi wystarczy szklanka na tydzień :evil_lol: Wolę wodę smakową :loveu:[/QUOTE] co za herezja:shake:cola jest jak kawa czyli cuuuuud:loveu: a ja nie umiem się wodą smakową napić Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 ja tez nie przepadam za cola,no chyba ze z piwem;) ale gin z tonikiem to miod:loveu: Quote
vege* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='marta.k9080']co za herezja:shake:cola jest jak kawa czyli cuuuuud:loveu: a ja nie umiem się wodą smakową napić[/QUOTE] Przecież bo takich słodkich napojach się jeszcze bardziej chce pić :shake: Kawa też jest ohydna, a jej zapach, bleeee :mdleje: Woda smakowa jest pyszna :loveu: Najlepiej żywiec jabłkowy albo grejfrut-ananas :loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 To Wy sobie tu spamujcie, co kto pije i z czym, a czego nie pije :eviltong: A ja idę spać, bo mi się literki rozmazują ze zmęczenia :roll: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='natija']wyspij sie i za nas;)[/QUOTE] Gdyby się tak dało ;) Dobranoc i do juterka :) Quote
Recommended Posts