Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']gdzie sa te emitionki ?bo nie umiem obic min;)[/QUOTE]

Jak piszesz wiadomość, to masz pasek zadań na górze w okienku ;) Miedzy [B]A [/B]a [B]globusem [/B]masz emotikonki :)

[quote name='marta.k9080']Pamiętam jak jadłam ulubionego wafla,kiedy byłam dzieckiem...po konsumpcji wyglądałam jak dzikie prosię:evil_lol:[/QUOTE]

I byłaś szczęśliwa :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']I byłaś szczęśliwa :)[/QUOTE]

z pewnością:p

Posted

[quote name='natija']nie mam ,mam tylko szyybka odp i nic wicej[/QUOTE]

Szybką odp masz na dole, a emoty są do góry ;)

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/emoty_zps16d90696.png[/IMG]

Na tym zdjęciu cytuję Twojego posta ;) I jak się przyjrzysz, to nad tym co Ty napisałaś jest pasek zadań ;)

Posted

[quote name='natija']no wlasnie,ja nie mam nic,tylko ten niebieski pasek i szybka odp,a to co Ty masz ponizej niebieskiego paska to ja nie mam[/QUOTE]

No to musiałbyś napisać do jakiegoś moda ;)
A jak dasz "opcje zaawansowane" to masz emoty?

Posted

Ale brudny Theoś :)
Pocieszę cię, ja całe dzieciństwo wyglądałam dużo, dużo gorzej, wiecznie chodziłam brudna po podwórku:evil_lol: A to w błoto wpadłam, a to z drzewa spadłam itd itd:evil_lol: A dziś to tylko oby się nie ubrudzić :lol:

Posted

[quote name='natija']mam juz:)mialam interfejs edytora postow na podstawowy edytor i zmienilam na zaawansowany i mam teraz wszystko:):multi:[/QUOTE]

Mądra dziewczynka :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki :)

Mam 43 stopnie w słońcu :mdleje:[/QUOTE]

a u nas była w nocy burza i oberwanie chmury wiec trawy nie kosiłam , a teraz jest piękne słoneczko, po południu mogła bym kosic to będe w pracy :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Skoś mokrą :diabloti:

Ja chciałam iść wsadzić Theosia do basenu, ale jest za duże słońce :roll: Mam parasol, ale nie będę ryzykować :shake:[/QUOTE]

juz kosiłam mokrą i dziękuje , postoje , robily mi sie takie kule trawska pod kosiarką , kosiarka mi co chwile gasła , beznadziejnie sie kosiło :shake:skoszę jutro ;)

w taki upał lepiej nie wystawiac Thosia na dwór , nawet jak mu przesłonisz słońce moze dostać udaru zwłaszcza że ma taką jaśniutką skóre ;)

Guest wolfheart
Posted

hej :)
u nas nie taki upał znowu,ale ciepło jest