*Magda* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']gdzie sa te emitionki ?bo nie umiem obic min;)[/QUOTE] Jak piszesz wiadomość, to masz pasek zadań na górze w okienku ;) Miedzy [B]A [/B]a [B]globusem [/B]masz emotikonki :) [quote name='marta.k9080']Pamiętam jak jadłam ulubionego wafla,kiedy byłam dzieckiem...po konsumpcji wyglądałam jak dzikie prosię:evil_lol:[/QUOTE] I byłaś szczęśliwa :) Quote
Guest wolfheart Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='magdabroy']I byłaś szczęśliwa :)[/QUOTE] z pewnością:p Quote
*Magda* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']nie mam ,mam tylko szyybka odp i nic wicej[/QUOTE] Szybką odp masz na dole, a emoty są do góry ;) [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/emoty_zps16d90696.png[/IMG] Na tym zdjęciu cytuję Twojego posta ;) I jak się przyjrzysz, to nad tym co Ty napisałaś jest pasek zadań ;) Quote
natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 no wlasnie,ja nie mam nic,tylko ten niebieski pasek i szybka odp,a to co Ty masz ponizej niebieskiego paska to ja nie mam Quote
*Magda* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']no wlasnie,ja nie mam nic,tylko ten niebieski pasek i szybka odp,a to co Ty masz ponizej niebieskiego paska to ja nie mam[/QUOTE] No to musiałbyś napisać do jakiegoś moda ;) A jak dasz "opcje zaawansowane" to masz emoty? Quote
vege* Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Ale brudny Theoś :) Pocieszę cię, ja całe dzieciństwo wyglądałam dużo, dużo gorzej, wiecznie chodziłam brudna po podwórku:evil_lol: A to w błoto wpadłam, a to z drzewa spadłam itd itd:evil_lol: A dziś to tylko oby się nie ubrudzić :lol: Quote
*Magda* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']nie tez nie mam.[/QUOTE] No a jak dodawałaś zdjęcia? Przecież musiałaś mieć pasek zadań, żeby wkleić link do zdjęć :) Quote
natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 jak dodaje zdjecia to kopiuje linka na imageshot :) Quote
*Magda* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']jak dodaje zdjecia to kopiuje linka na imageshot :)[/QUOTE] No to zostaje Ci napisanie wiadomości do moda ;) Quote
natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 kiedys to mialam,a teraz nie ma,musze zobaczyc w moim pofilu,w ustawieniach.....moze ja cos namieszalam,oj a zdolna jestem;) Quote
natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 mam juz:)mialam interfejs edytora postow na podstawowy edytor i zmienilam na zaawansowany i mam teraz wszystko:):multi: Quote
*Magda* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']mam juz:)mialam interfejs edytora postow na podstawowy edytor i zmienilam na zaawansowany i mam teraz wszystko:):multi:[/QUOTE] Mądra dziewczynka :) Quote
phase Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Jaki szczęśliwy , brudny Theoś. :D Ja nie mogę się nadziwić jak on szybko rośnie. :) Buziaki. :) Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Dzięki :) Mam 43 stopnie w słońcu :mdleje: Quote
łamAga Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Mam 43 stopnie w słońcu :mdleje:[/QUOTE] a u nas była w nocy burza i oberwanie chmury wiec trawy nie kosiłam , a teraz jest piękne słoneczko, po południu mogła bym kosic to będe w pracy :mad: Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Skoś mokrą :diabloti: Ja chciałam iść wsadzić Theosia do basenu, ale jest za duże słońce :roll: Mam parasol, ale nie będę ryzykować :shake: Quote
łamAga Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='magdabroy']Skoś mokrą :diabloti: Ja chciałam iść wsadzić Theosia do basenu, ale jest za duże słońce :roll: Mam parasol, ale nie będę ryzykować :shake:[/QUOTE] juz kosiłam mokrą i dziękuje , postoje , robily mi sie takie kule trawska pod kosiarką , kosiarka mi co chwile gasła , beznadziejnie sie kosiło :shake:skoszę jutro ;) w taki upał lepiej nie wystawiac Thosia na dwór , nawet jak mu przesłonisz słońce moze dostać udaru zwłaszcza że ma taką jaśniutką skóre ;) Quote
Oscar Patric Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 w taki upał lepiej nie ryzykować mamy cieplutko,ale wieje sobie wietrzyk,więc fajnie chłodzi Quote
Guest wolfheart Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 hej :) u nas nie taki upał znowu,ale ciepło jest Quote
Recommended Posts