łamAga Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, każde zdjęcie, którym się zachwycacie, wyszło mi fuksem :eviltong:[/QUOTE] Nie no ale jedno jest pewne i musisz sie z tym zgodzić że gdyby nie Twój zajebisty syn:loveu: nie było by takich ładnych zdjęć :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='natija']fuksem nie fuksem wyszlo bajeznie :);)[/QUOTE] Chociaż jedna mnie docenia ;) [quote name='dOgLoV']Nie no ale jedno jest pewne i musisz sie z tym zgodzić że gdyby nie Twój zajebisty syn:loveu: nie było by takich ładnych zdjęć :eviltong:[/QUOTE] Bo takie zajebiste dziecko potrafimy zrobić tylko my :grins: Quote
łamAga Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='magdabroy'] Bo takie zajebiste dziecko potrafimy zrobić tylko my :grins:[/QUOTE] To podaj przepis :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='dOgLoV']To podaj przepis :eviltong:[/QUOTE] Nie, bo będziesz miała też zajebiste i Theoś będzie miał konkurencję :eviltong: Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='dOgLoV']To podaj przepis :eviltong:[/QUOTE] tajemnica obowiazuje ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='natija']tajemnica obowiazuje ;)[/QUOTE] Dokładnie ;) To moje dziecko ostatnio ma takie dziwne pozycje do spania, że szok :crazyeye: Łóżeczko mu nie wystarcza i nogi albo ręce muszą być poza łóżeczkiem :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='magdabroy']Dokładnie ;) To moje dziecko ostatnio ma takie dziwne pozycje do spania, że szok :crazyeye: Łóżeczko mu nie wystarcza i nogi albo ręce muszą być poza łóżeczkiem :evil_lol:[/QUOTE] musisz mu kupic juz łózko :diabloti: znalazłam idealne dla Teosia :diabloti: [IMG]http://static.e-sciany.pl/gallery/2884/0_91222e0a2176c209c6bfd9cf9c538ed9aaddf390.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Zajebiste łóżko :loveu: tylko on te zabezpieczenia musiałby mieć dookoła :) Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 no to szykuj sie,ze jak bedzie zmiana na lozko to czasem wyladuje na podlodze,ja tak mialamz Viktoria,zreszta nawet teraz czasem jej sie zdarzy dywan zaliczyc;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='natija']no to szykuj sie,ze jak bedzie zmiana na lozko to czasem wyladuje na podlodze,ja tak mialamz Viktoria,zreszta nawet teraz czasem jej sie zdarzy dywan zaliczyc;)[/QUOTE] Domyślam się ;) Tyle rzeczy przede mną, że aż się boję :diabloti: Quote
łamAga Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='magdabroy']Zajebiste łóżko :loveu: tylko on te zabezpieczenia musiałby mieć dookoła :)[/QUOTE] tez mi sie spodobalo :loveu: sa rózne zwierzatka ale piesek najładniejszy z tym ze nie ma podanego sklepu gdzie mozna takie nabyc , mimo ze dziecka jeszcze nie mam to sama bym takie chciała :diabloti: Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 no lozko rewelka,tylko moje juz za wielkie na takie lozko,Wanessa by mnie wysmiala,a Viki znowu to taka psia mama bylaby zachwycona,tylko smiesznie by wygladala ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Theodor ma "mało" dziecięcy pokój i chyba tak zostanie ;) Bo i tak cały dzień spędzamy na dole, a do góry tylko śpi ;) Może jak pójdzie do przedszkola, to jego pokój zdziecinnieje :D A tak w ogóle, to dziś przywieźliśmy trampolinę ;) Dostaliśmy za free :) Co prawda Theoś jeszcze za mały, ale na jego urodzinki dla dzieciaków, będzie jak znalazł :) Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 trampolina to super sprawa,moje codziennie skacza:)sama bym poskakala,ale nie da rada zeladek nie wytrzyma tej proby;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='natija']trampolina to super sprawa,moje codziennie skacza:)sama bym poskakala,ale nie da rada zeladek nie wytrzyma tej proby;)[/QUOTE] No fajna i stwierdziliśmy, że bierzemy ;) Bo za 2-3 lata nie wiadomo czy ktoś chciałby oddać, a niestety taka rzecz trochę kosztuje :roll: Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 no dokladnie:)to zanim maly dorosnie Ty mozesz poskakac,zeby nie bylo,ze tak stoi nie uzywana;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='natija']no dokladnie:)to zanim maly dorosnie Ty mozesz poskakac,zeby nie bylo,ze tak stoi nie uzywana;)[/QUOTE] Najpierw wpuszczę męża ;) Jak się nie zarwie, to wtedy ja wejdę :D Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='natija']ale pytanie czy maz na to pojdze;)[/QUOTE] On jest jak duże dziecko, więc problemu nie będzie ;) Ostatnio kolega się mnie zapytał czy mam męża i syna, czy dwóch synów :evil_lol: Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 hehe bo tak to z nimi juz wlasnie jest:)to takie duze dzieciaki;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='marta.k9080']Hello :)[/QUOTE] Hello :) Quote
phase Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Dzień dobry. :) Jakie tu ostatnio przeeeeeeepiękne fotki są. :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts