Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Tak, każde zdjęcie, którym się zachwycacie, wyszło mi fuksem :eviltong:[/QUOTE]

Nie no ale jedno jest pewne i musisz sie z tym zgodzić że gdyby nie Twój zajebisty syn:loveu: nie było by takich ładnych zdjęć :eviltong:

Posted

[quote name='natija']fuksem nie fuksem wyszlo bajeznie :);)[/QUOTE]

Chociaż jedna mnie docenia ;)

[quote name='dOgLoV']Nie no ale jedno jest pewne i musisz sie z tym zgodzić że gdyby nie Twój zajebisty syn:loveu: nie było by takich ładnych zdjęć :eviltong:[/QUOTE]

Bo takie zajebiste dziecko potrafimy zrobić tylko my :grins:

Posted

[quote name='natija']tajemnica obowiazuje ;)[/QUOTE]

Dokładnie ;)

To moje dziecko ostatnio ma takie dziwne pozycje do spania, że szok :crazyeye: Łóżeczko mu nie wystarcza i nogi albo ręce muszą być poza łóżeczkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dokładnie ;)

To moje dziecko ostatnio ma takie dziwne pozycje do spania, że szok :crazyeye: Łóżeczko mu nie wystarcza i nogi albo ręce muszą być poza łóżeczkiem :evil_lol:[/QUOTE]

musisz mu kupic juz łózko :diabloti:

znalazłam idealne dla Teosia :diabloti:

[IMG]http://static.e-sciany.pl/gallery/2884/0_91222e0a2176c209c6bfd9cf9c538ed9aaddf390.jpg[/IMG]

Posted

no to szykuj sie,ze jak bedzie zmiana na lozko to czasem wyladuje na podlodze,ja tak mialamz Viktoria,zreszta nawet teraz czasem jej sie zdarzy dywan zaliczyc;)

Posted

[quote name='natija']no to szykuj sie,ze jak bedzie zmiana na lozko to czasem wyladuje na podlodze,ja tak mialamz Viktoria,zreszta nawet teraz czasem jej sie zdarzy dywan zaliczyc;)[/QUOTE]

Domyślam się ;) Tyle rzeczy przede mną, że aż się boję :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Zajebiste łóżko :loveu: tylko on te zabezpieczenia musiałby mieć dookoła :)[/QUOTE]

tez mi sie spodobalo :loveu: sa rózne zwierzatka ale piesek najładniejszy z tym ze nie ma podanego sklepu gdzie mozna takie nabyc , mimo ze dziecka jeszcze nie mam to sama bym takie chciała :diabloti:

Posted

no lozko rewelka,tylko moje juz za wielkie na takie lozko,Wanessa by mnie wysmiala,a Viki znowu to taka psia mama bylaby zachwycona,tylko smiesznie by wygladala ;)

Posted

Theodor ma "mało" dziecięcy pokój i chyba tak zostanie ;) Bo i tak cały dzień spędzamy na dole, a do góry tylko śpi ;) Może jak pójdzie do przedszkola, to jego pokój zdziecinnieje :D

A tak w ogóle, to dziś przywieźliśmy trampolinę ;) Dostaliśmy za free :) Co prawda Theoś jeszcze za mały, ale na jego urodzinki dla dzieciaków, będzie jak znalazł :)

Posted

[quote name='natija']trampolina to super sprawa,moje codziennie skacza:)sama bym poskakala,ale nie da rada zeladek nie wytrzyma tej proby;)[/QUOTE]

No fajna i stwierdziliśmy, że bierzemy ;) Bo za 2-3 lata nie wiadomo czy ktoś chciałby oddać, a niestety taka rzecz trochę kosztuje :roll:

Posted

[quote name='natija']no dokladnie:)to zanim maly dorosnie Ty mozesz poskakac,zeby nie bylo,ze tak stoi nie uzywana;)[/QUOTE]

Najpierw wpuszczę męża ;) Jak się nie zarwie, to wtedy ja wejdę :D

Posted

[quote name='natija']ale pytanie czy maz na to pojdze;)[/QUOTE]

On jest jak duże dziecko, więc problemu nie będzie ;)
Ostatnio kolega się mnie zapytał czy mam męża i syna, czy dwóch synów :evil_lol: