Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']ojejej wyżal się nam:shake:[/QUOTE]

Nie starczyłoby mi nocy na opisanie wszystkiego :roll: Dawno nie miałam takiego parszywego dnia :shake: A na dodatek jeszcze zepsuła się dziś pralka :mdleje:

Guest wolfheart
Posted

czyli standard,jak je*nie to wszystko na raz :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']czyli standard,jak je*nie to wszystko na raz :shake:[/QUOTE]

Tylko ja od naprawdę bardzo dawna miałam fajne dni ;) Jak coś się działo, to drobnostka i tyle :) A dziś pojechało po całości :mad: Miałam jutro jechać do koleżanki, ale już jej napisałam, że nie mam na to ochoty :shake:
W sobotę jedziemy do koleżanki, to chyba u niej sobie zrobię pranie :evil_lol: Znamy się 25 lat, więc z nią mogę konie kraść :diabloti:
A Bogdan spróbuje pralkę naprawić, a jak się nie uda, to trzeba kupić nową :roll:

Guest wolfheart
Posted

złośliwość rzeczy martwych;) ja mam dwie pralki mogę Ci jedną podesłać:p

Posted

[quote name='dOgLoV']oj :glaszcze:

jutro bedzie lepiej :calus:[/QUOTE]

Na pewno nie będzie mnie tak dymka napier*alać :evil_lol: A to już coś ;)
A co do reszty, to do jutra nie wiele się zmieni :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Na pewno nie będzie mnie tak dymka napier*alać :evil_lol: A to już coś ;)
A co do reszty, to do jutra nie wiele się zmieni :shake:[/QUOTE]

to nie dobrze :roll:

moze pocieszy Cie fakt ze nadal smaku nie czuje ?? :lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']złośliwość rzeczy martwych;) ja mam dwie pralki mogę Ci jedną podesłać:p[/QUOTE]

Wysyłka takiego ciężaru, kosztowałaby tyle co nowa pralka :evil_lol: Ale dziękuję :buzi:

Zapomniałam napisać, że Theoś od środy pełza do mnie albo do tatusia, wyciąga rączki i jak mu się poda ręce, to wstaje i chodzi trzymając się rąk :multi: Dziś z tej okazji kupiłam mu sandałki i już chodził w nich po dworze :)

Posted

[quote name='dOgLoV']to nie dobrze :roll:

moze pocieszy Cie fakt ze nadal smaku nie czuje ?? :lol:[/QUOTE]

No jak to czytałam w Twojej galerii, to sobie pomyślałam, że nie tylko ja mam przerąbane :evil_lol: Wiem, jestem wredna :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wysyłka takiego ciężaru, kosztowałaby tyle co nowa pralka :evil_lol: Ale dziękuję :buzi:

Zapomniałam napisać, że Theoś od środy pełza do mnie albo do tatusia, wyciąga rączki i jak mu się poda ręce, to wstaje i chodzi trzymając się rąk :multi: Dziś z tej okazji kupiłam mu sandałki i już chodził w nich po dworze :)[/QUOTE]

Pewnie masz rację:lol:

Gratki Theoś,dzielny chłopak z niego:p

Posted

[quote name='magdabroy']No jak to czytałam w Twojej galerii, to sobie pomyślałam, że nie tylko ja mam przerąbane :evil_lol: Wiem, jestem wredna :loveu:[/QUOTE]

nie ależ skąd :siara:

ale jak jeszcze z 2 dni bedzie mi sie to utrzymywało to pójdę do lekarza bo czuje ze mam całe zatoki zawalone a nie chce mi z nich nic zejść mimo tabletek właśnie na zatoki ....

[quote name='magdabroy']
Zapomniałam napisać, że Theoś od środy pełza do mnie albo do tatusia, wyciąga rączki i jak mu się poda ręce, to wstaje i chodzi trzymając się rąk :multi: Dziś z tej okazji kupiłam mu sandałki i już chodził w nich po dworze :)[/QUOTE]

ooo widzisz , jednak są jakies pozytywy :multi:

brawo Theosiu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
ale jak jeszcze z 2 dni bedzie mi sie to utrzymywało to pójdę do lekarza bo czuje ze mam całe zatoki zawalone a nie chce mi z nich nic zejść mimo tabletek właśnie na zatoki ....[/QUOTE]

a inhalacje próbowałaś?

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki dziewczyny :) Jest nadzieja, że na roczek (to już za miesiąc :crazyeye:) będzie chodził sam :multi:[/QUOTE]

pewnie ze bedzie sam chodził , wierze w niego :loveu:

jeju ale to przeleciało :lol:

[quote name='marta.k9080']a inhalacje próbowałaś?[/QUOTE]

nie , nie wiem jak to ugryźć ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

nie , nie wiem jak to ugryźć ;)[/QUOTE]

są specjalne inhalatory
[url]http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN-IMPORTED/5154e30729dea856/.jpg[/url]

albo zwykła parówka,bierzesz gorącą wodę,zakrywasz się ręcznikiem nad miską i wdychasz przez nos parę

Posted

[quote name='marta.k9080']są specjalne inhalatory
[URL]http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN-IMPORTED/5154e30729dea856/.jpg[/URL]

albo zwykła parówka,bierzesz gorącą wodę,zakrywasz się ręcznikiem nad miską i wdychasz przez nos parę[/QUOTE]

jak by miało nie pomóc to wolę tą tańsza wersję z miska i gorącą woda ;)

dzięki za info i dobranoc laseczki ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jak by miało nie pomóc to wolę tą tańsza wersję z miska i gorącą woda ;)

dzięki za info i dobranoc laseczki ;)[/QUOTE]

mi to pomagało,chociaż ja nie miałam problemów ze zatokami akurat na tle alergicznym

dobranoc,ja tez już znikam

Magda uściski,nie rozpaczaj zbytnio nad dzisiejszym dniem:thumbs::thumbs::thumbs: