Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Torka ale miala radochę z ta kukurydzą w śniegu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Bobasy kochają się kąpać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

kurczę ten wehikuł to niezła sprawa, nigdy bym na cos takiego nie wpadła :crazyeye: Bogdan musi byc z Ciebie dumny :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Torka ale miala radochę z ta kukurydzą w śniegu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Bobasy kochają się kąpać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

kurczę ten wehikuł to niezła sprawa, nigdy bym na cos takiego nie wpadła :crazyeye: Bogdan musi byc z Ciebie dumny :diabloti:[/QUOTE]

:loveu:

Chyba jest dumny, bo bez słowa pojechał ze mną po sanki jak mu powiedziałam co chcę zrobić ;) I nawet zamocował sznurek do sanek :D

Posted

[quote name='dOgLoV']kurcze ale w szoku jestem jak sobie to wymyśliłaś :evil_lol: a Theodorkowi sie podobało ?? :cool3:[/QUOTE]

Zasnął jakieś 50m za domem jak wyjechaliśmy przez ogród ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Tak sobie myślę, że może jutro pojedziemy do lasu :hmmmm: Zobaczymy jaka będzie pogoda ;)[/QUOTE]

Podejrzewam ze bedzie podobnie jak dzisiaj ;)

idzcie do lasu i zróbcie Theosiowi sesyjkę na dworze , jeszcze nie widziałam "podwórkowego " Theosia " :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Podejrzewam ze bedzie podobnie jak dzisiaj ;)

idzcie do lasu i zróbcie Theosiowi sesyjkę na dworze , jeszcze nie widziałam "podwórkowego " Theosia " :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
i nie zobaczysz :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']i nie zobaczysz :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='dOgLoV']zobaczę :eviltong:[/QUOTE]

To się jeszcze okaże :eviltong:
On na dworze zawsze śpi, więc nie ma co focić :D

Posted

[quote name='dOgLoV']jak nie ma ???????? śpiace dzieci też są słodkie :loveu:[/QUOTE]

Jedno zdjęcie ok, ale więcej będzie nudne :eviltong:

[quote name='bira']U Was nadal śnieg? U nas juz zapomnieliśmy o tym, że wczoraj padał ;-)[/QUOTE]

Jest, jest :) W nocy był mróz, teraz też jest, więc troszkę się utrzyma ;)

Posted

[quote name='bira']Fajnie macie. Też bym sobie z laskami poszła na sankach pośmigać ;-)[/QUOTE]

Wsiadaj w auto i przyjeżdżaj ;) Za 2h będziesz :) Zrobimy sobie nocne szaleństwo na sankach :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wsiadaj w auto i przyjeżdżaj ;) Za 2h będziesz :) Zrobimy sobie nocne szaleństwo na sankach :evil_lol:[/QUOTE]

Hamulce mi się dzisiaj roz... jak dojeżdżałam do zakrętu. Dotoczyłam się do pierwszego lepszego miejsca i zatrzymałam jakoś na ręcznym... myślałam, że się zabijemy,... Wieczorem kolega mi go pod dom doprowadził a w pon zadzwonię po ubezpieczyciela i niech mi hol przysyłaja... do tego ktoś mi w nocy szybe potłókł... także też do ubezpieczyciela musze zadzwonić, niech przyslą kogos kto mi tą szybe wymieni...

Posted

Pech, do tego wiozłam koleżankę i jej dzieciaka bez fotelika... tylko pasami był zapięty... ja hamuję przed skrzyżowaniem... i pojechałam dalej... obtrąbili mnie, ale ciul, ważne, że się zatrzymali... A jeszcze rano mówiłam, że po szkole musze odprowadzić auto do mechanika, bo coś z hamulcami jest nie tak... dobrze, że blisko domu padł. A Seban chciał nim dzisiaj do Amsterdamu jechać po Ingowe okulary. Zabiła bym się w nim zanim bym do autostrady dojechała...