łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Torka ale miala radochę z ta kukurydzą w śniegu :loveu::loveu::loveu::loveu: Bobasy kochają się kąpać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kurczę ten wehikuł to niezła sprawa, nigdy bym na cos takiego nie wpadła :crazyeye: Bogdan musi byc z Ciebie dumny :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Torka ale miala radochę z ta kukurydzą w śniegu :loveu::loveu::loveu::loveu: Bobasy kochają się kąpać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kurczę ten wehikuł to niezła sprawa, nigdy bym na cos takiego nie wpadła :crazyeye: Bogdan musi byc z Ciebie dumny :diabloti:[/QUOTE] :loveu: Chyba jest dumny, bo bez słowa pojechał ze mną po sanki jak mu powiedziałam co chcę zrobić ;) I nawet zamocował sznurek do sanek :D Quote
łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 kurcze ale w szoku jestem jak sobie to wymyśliłaś :evil_lol: a Theodorkowi sie podobało ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']kurcze ale w szoku jestem jak sobie to wymyśliłaś :evil_lol: a Theodorkowi sie podobało ?? :cool3:[/QUOTE] Zasnął jakieś 50m za domem jak wyjechaliśmy przez ogród ;) Quote
łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdabroy']Zasnął jakieś 50m za domem jak wyjechaliśmy przez ogród ;)[/QUOTE] przespał swoja pierwszą jazde na sankach :lol: Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']przespał swoja pierwszą jazde na sankach :lol:[/QUOTE] Cały spacer spał ;) Obudził się dopiero pod garażem :D Quote
łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdabroy']Cały spacer spał ;) Obudził się dopiero pod garażem :D[/QUOTE] no to miał jazde :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']no to miał jazde :evil_lol:[/QUOTE] Tak sobie myślę, że może jutro pojedziemy do lasu :hmmmm: Zobaczymy jaka będzie pogoda ;) Quote
łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdabroy']Tak sobie myślę, że może jutro pojedziemy do lasu :hmmmm: Zobaczymy jaka będzie pogoda ;)[/QUOTE] Podejrzewam ze bedzie podobnie jak dzisiaj ;) idzcie do lasu i zróbcie Theosiowi sesyjkę na dworze , jeszcze nie widziałam "podwórkowego " Theosia " :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Podejrzewam ze bedzie podobnie jak dzisiaj ;) idzcie do lasu i zróbcie Theosiowi sesyjkę na dworze , jeszcze nie widziałam "podwórkowego " Theosia " :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] i nie zobaczysz :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']i nie zobaczysz :evil_lol:[/QUOTE] zobaczę :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']i nie zobaczysz :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='dOgLoV']zobaczę :eviltong:[/QUOTE] To się jeszcze okaże :eviltong: On na dworze zawsze śpi, więc nie ma co focić :D Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']zobaczę :eviltong:[/QUOTE] kiedyś tam na pewno :p Quote
łamAga Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdabroy']:evil_lol: On na dworze zawsze śpi, więc nie ma co focić :D[/QUOTE] jak nie ma ???????? śpiace dzieci też są słodkie :loveu: Quote
bira Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 U Was nadal śnieg? U nas juz zapomnieliśmy o tym, że wczoraj padał ;-) Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='dOgLoV']jak nie ma ???????? śpiace dzieci też są słodkie :loveu:[/QUOTE] Jedno zdjęcie ok, ale więcej będzie nudne :eviltong: [quote name='bira']U Was nadal śnieg? U nas juz zapomnieliśmy o tym, że wczoraj padał ;-)[/QUOTE] Jest, jest :) W nocy był mróz, teraz też jest, więc troszkę się utrzyma ;) Quote
bira Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Fajnie macie. Też bym sobie z laskami poszła na sankach pośmigać ;-) Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 to go obudzisz i nie będzie nudno :p Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='bira']Fajnie macie. Też bym sobie z laskami poszła na sankach pośmigać ;-)[/QUOTE] Wsiadaj w auto i przyjeżdżaj ;) Za 2h będziesz :) Zrobimy sobie nocne szaleństwo na sankach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']to go obudzisz i nie będzie nudno :p[/QUOTE] Niemowląt nie wolno budzić ze snu :shake: On wtedy zbierają energię na poznawanie świata ;) Quote
bira Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdabroy']Wsiadaj w auto i przyjeżdżaj ;) Za 2h będziesz :) Zrobimy sobie nocne szaleństwo na sankach :evil_lol:[/QUOTE] Hamulce mi się dzisiaj roz... jak dojeżdżałam do zakrętu. Dotoczyłam się do pierwszego lepszego miejsca i zatrzymałam jakoś na ręcznym... myślałam, że się zabijemy,... Wieczorem kolega mi go pod dom doprowadził a w pon zadzwonię po ubezpieczyciela i niech mi hol przysyłaja... do tego ktoś mi w nocy szybe potłókł... także też do ubezpieczyciela musze zadzwonić, niech przyslą kogos kto mi tą szybe wymieni... Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DtpfknEcgBI[/url] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
bira Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Pech, do tego wiozłam koleżankę i jej dzieciaka bez fotelika... tylko pasami był zapięty... ja hamuję przed skrzyżowaniem... i pojechałam dalej... obtrąbili mnie, ale ciul, ważne, że się zatrzymali... A jeszcze rano mówiłam, że po szkole musze odprowadzić auto do mechanika, bo coś z hamulcami jest nie tak... dobrze, że blisko domu padł. A Seban chciał nim dzisiaj do Amsterdamu jechać po Ingowe okulary. Zabiła bym się w nim zanim bym do autostrady dojechała... Quote
*Magda* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 A może to tylko płyn hamulcowy gdzieś uciekł? Dobrze, że tak się to skończyło ;) Quote
Recommended Posts