Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

To ja kiedyś przesadziłam z wódką popijając sokiem z czarnej porzeczki i do dzisiaj nie popije tym smakiem :p 

A żelki uwielbiam ale kwaśne :D a czekoladę każda byle nie gorzką :p 

Posted
50 minut temu, *Magda* napisał:

No to ze mną byś się czekolady nie najadła, bo ja właśnie gustuję w gorzkiej :P

Dokładnie :)
Moja lubiona to gorzka ze skórką pomarańczy.

Ewentualnie czasem mnie najdzie na czekoladę z całymi orzechami, ale to tylko jak jestem skonana i potrzebuję skoku glukozy.

Innych czekolad z reguły nie jadam ;)

Posted
12 godzin temu, marta1624 napisał:

Madzia- jak można gorzką czekoladę jeść, i żelek nie lubieć :P 

Jak widać można :P

12 godzin temu, Ania :) napisał:

To ja kiedyś przesadziłam z wódką popijając sokiem z czarnej porzeczki i do dzisiaj nie popije tym smakiem :p 

No ja o żubrówce nawet nie chcę słyszeć od tamtej pory, a sok jabłkowy zaczęłam pić nie dawno i tylko sporadycznie. Swego czasu, to nawet jabłek jeść nie mogłam :D

12 godzin temu, Tyś napisał:

Dokładnie :)
Moja lubiona to gorzka ze skórką pomarańczy.

Ewentualnie czasem mnie najdzie na czekoladę z całymi orzechami, ale to tylko jak jestem skonana i potrzebuję skoku glukozy.

Innych czekolad z reguły nie jadam ;)

:)

Mnie wkurzają orzechy w czekoladzie :mad: Nawet rafaello dla mnie byłoby dużo lepsze, gdyby nie migdał w środku :D

Posted

Hejka ;)

Ale słodziaczki <3 :* są bardzo podobni do siebie :*

ja kocham czekoladę kinder , wszystkiego rodzaju kinderki , kinder bueno itd no i nutella <3 

A ostatnio wierdzieliłam pół tabliczki DUŻEJ czekolandy milka z karmelem i orzechami laskowymi :D a pozniej placze ze gruba jestem :D

Posted
1 godzinę temu, dOgLoV napisał:

Hejka ;)

Ale słodziaczki <3 :* są bardzo podobni do siebie :*

ja kocham czekoladę kinder , wszystkiego rodzaju kinderki , kinder bueno itd no i nutella <3 

A ostatnio wierdzieliłam pół tabliczki DUŻEJ czekolandy milka z karmelem i orzechami laskowymi :D a pozniej placze ze gruba jestem :D

O tak kinderki są bezkonkurencyjne :D 

Posted

Wczoraj o godzinie 14:12 czasu Kanadyjskiego (tj. o 22:12 naszego czasu :P), zostałam ciocią, a Bogdan wujkiem :) Oliver ma 52 cm i waży 7.6lb, co w przybliżeniu daje 3.45kg :)

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Theodor dość często robi sobie takie drzemki :D On w ogóle bardzo lubi pozycję na brzuchu, czego Theodor natomiast nie znosił :D

Dziękuję :*

Chyba Nathan chciałaś napisać Mamusiu :)