Paulina94 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Czekoladę też lubię :P jedynie gorzkiej nie uznaję - słodycze mają być słodkie, a nie gorzkie :P 1 Quote
*Magda* Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 No to ze mną byś się czekolady nie najadła, bo ja właśnie gustuję w gorzkiej :P 1 Quote
Paulina94 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Moja ulubiona to Milka Oreo :P Wedla też jadłam jakąś mega dobrą... O smaku Brownie chyba, ale nie pamiętam dokładnie :P Te "duety" Wedla też lubię :P 1 Quote
*Magda* Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Właśnie gorzka z Wedla jest the best Quote
marta1624 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Paulina, mamy te same smaki :D Oreo boska <3 Madzia- jak można gorzką czekoladę jeść, i żelek nie lubieć :P Quote
Ania :) Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 To ja kiedyś przesadziłam z wódką popijając sokiem z czarnej porzeczki i do dzisiaj nie popije tym smakiem :p A żelki uwielbiam ale kwaśne :D a czekoladę każda byle nie gorzką :p Quote
Tyśka) Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 50 minut temu, *Magda* napisał: No to ze mną byś się czekolady nie najadła, bo ja właśnie gustuję w gorzkiej :P Dokładnie :) Moja lubiona to gorzka ze skórką pomarańczy. Ewentualnie czasem mnie najdzie na czekoladę z całymi orzechami, ale to tylko jak jestem skonana i potrzebuję skoku glukozy. Innych czekolad z reguły nie jadam ;) Quote
*Magda* Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 12 godzin temu, marta1624 napisał: Madzia- jak można gorzką czekoladę jeść, i żelek nie lubieć :P Jak widać można :P 12 godzin temu, Ania :) napisał: To ja kiedyś przesadziłam z wódką popijając sokiem z czarnej porzeczki i do dzisiaj nie popije tym smakiem :p No ja o żubrówce nawet nie chcę słyszeć od tamtej pory, a sok jabłkowy zaczęłam pić nie dawno i tylko sporadycznie. Swego czasu, to nawet jabłek jeść nie mogłam :D 12 godzin temu, Tyś napisał: Dokładnie :) Moja lubiona to gorzka ze skórką pomarańczy. Ewentualnie czasem mnie najdzie na czekoladę z całymi orzechami, ale to tylko jak jestem skonana i potrzebuję skoku glukozy. Innych czekolad z reguły nie jadam ;) :) Mnie wkurzają orzechy w czekoladzie :mad: Nawet rafaello dla mnie byłoby dużo lepsze, gdyby nie migdał w środku :D Quote
łamAga Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Hejka ;) Ale słodziaczki <3 :* są bardzo podobni do siebie :* ja kocham czekoladę kinder , wszystkiego rodzaju kinderki , kinder bueno itd no i nutella <3 A ostatnio wierdzieliłam pół tabliczki DUŻEJ czekolandy milka z karmelem i orzechami laskowymi :D a pozniej placze ze gruba jestem :D Quote
Ania :) Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 1 godzinę temu, dOgLoV napisał: Hejka ;) Ale słodziaczki <3 :* są bardzo podobni do siebie :* ja kocham czekoladę kinder , wszystkiego rodzaju kinderki , kinder bueno itd no i nutella <3 A ostatnio wierdzieliłam pół tabliczki DUŻEJ czekolandy milka z karmelem i orzechami laskowymi :D a pozniej placze ze gruba jestem :D O tak kinderki są bezkonkurencyjne :D Quote
*Magda* Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 8 godzin temu, Ania :) napisał: O tak kinderki są bezkonkurencyjne :D Dokładnie tak :) 5 minut temu, Tyś napisał: U mnie jest tak... Quote
*Magda* Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Hej hej Aguś :) Ulubiona pozycja do spania :) 1 Quote
Ania :) Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: Ulubiona pozycja do spania :) Jakie kochane <3 Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Fabian do dzisiaj tak zasypia ;) słodko wyglądacie :* Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Theodor dość często robi sobie takie drzemki :D On w ogóle bardzo lubi pozycję na brzuchu, czego Theodor natomiast nie znosił :D Dziękuję :* Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Dwa Theodory w jednym :D przynajmniej ich rozróżnisz po pozycji do spania :D Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Wczoraj o godzinie 14:12 czasu Kanadyjskiego (tj. o 22:12 naszego czasu :P), zostałam ciocią, a Bogdan wujkiem :) Oliver ma 52 cm i waży 7.6lb, co w przybliżeniu daje 3.45kg :) Quote
Aleksa. Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Theodor dość często robi sobie takie drzemki :D On w ogóle bardzo lubi pozycję na brzuchu, czego Theodor natomiast nie znosił :D Dziękuję :* Chyba Nathan chciałaś napisać Mamusiu :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Dwa Theodory w jednym :D przynajmniej ich rozróżnisz po pozycji do spania :D Teraz, to Theodor zasypia w każdej pozycji :D Quote
Recommended Posts