Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Takie z daszkiem na lato na pewno bedzie miał :P Jego mama powiedziała mi, jak go chciałam ubrać  na dwór, że ona nie zakłada czapki. Coś mòwiła..pewnie coś wyczytała, ale nie pamiętam co :P

Natomiast gdyby była mega wichura, czy mròz to by założyła :P

W każdym razie dla mnie lepiej, bo nie lubię zakładać czapek :P

Posted
13 godzin temu, *Magda* napisał:

Teraz tak ;) A za kilka lat będą się chcieli pozabijać :D

A potem znowu będą kochającym rodzeństwem :D

Wiem to po sobie i swoich siostrach :P Był czas jak były bitwy o ciuchy, telewizor, cokolwiek, a teraz jak już nimi nie mieszkam to mamy super kontakt :P Prawie codziennie piszemy na fejsie :)

Posted
O 24.04.2016o22:26, Aleksa. napisał:

Takie z daszkiem na lato na pewno bedzie miał :P Jego mama powiedziała mi, jak go chciałam ubrać  na dwór, że ona nie zakłada czapki. Coś mòwiła..pewnie coś wyczytała, ale nie pamiętam co :P

Natomiast gdyby była mega wichura, czy mròz to by założyła :P

W każdym razie dla mnie lepiej, bo nie lubię zakładać czapek :P

Ale w ogóle a dwor mu czapeczki nie zakłada ???? takiemu maleństwu ? przecież zimno jest , od głowy i nóżek najwięcej ciągnie przecież , ja jeszcze zakładam młodemu czape , cienka bo cienką ale zakrywającą uszy , kupiłam mu wczoraj z daszkiema le nie mam zamiaru mu jeszcze jej zakładać bo za zimno jest ....

Hejka Madzia ;)

Posted

Hej Marta i Aga :)

Dziś Nathan dostał prezent od kolejnej dogo cioteczki :D Dziękuję Martuś :* Wieczorem pokażę Wam zdjęcie co dostał ;)

A ja jestem po wizycie kontrolnej u gina. I dziś okazało się, że dzieliły mnie zaledwie 0.2 jednostki hemoglobiny, od transfuzji krwi po porodzie szok.gif Miałam 8.1, a poniżej 8 już robią transfuzję :/ Pani doktor była bardzo zdziwiona, że nie dostałam recepty na żelazo przy wypisie ze szpitala. Dobrze, że 2 tyg. temu lekarz ogólny dał mi receptę na żelazo, to dziś na badaniu miałam już 10.2. To nadal poniżej normy, więc dostałam kolejną receptę. Mam żelazo na 50 dni i potem mam zrobić badanie kontrolne ;)

Posted
7 godzin temu, dOgLoV napisał:

Ale w ogóle a dwor mu czapeczki nie zakłada ???? takiemu maleństwu ? przecież zimno jest , od głowy i nóżek najwięcej ciągnie przecież , ja jeszcze zakładam młodemu czape , cienka bo cienką ale zakrywającą uszy , kupiłam mu wczoraj z daszkiema le nie mam zamiaru mu jeszcze jej zakładać bo za zimno jest ....

Hejka Madzia ;)

No tak, nie zakłada. Pewnie tylko sporadycznie :) Ja dzisiaj na spacerze mu kocykiem uszy tylko przykryłam :)

3 godziny temu, *Magda* napisał:

Hej Marta i Aga :)

Dziś Nathan dostał prezent od kolejnej dogo cioteczki :D Dziękuję Martuś :* Wieczorem pokażę Wam zdjęcie co dostał ;)

A ja jestem po wizycie kontrolnej u gina. I dziś okazało się, że dzieliły mnie zaledwie 0.2 jednostki hemoglobiny, od transfuzji krwi po porodzie szok.gif Miałam 8.1, a poniżej 8 już robią transfuzję :/ Pani doktor była bardzo zdziwiona, że nie dostałam recepty na żelazo przy wypisie ze szpitala. Dobrze, że 2 tyg. temu lekarz ogólny dał mi receptę na żelazo, to dziś na badaniu miałam już 10.2. To nadal poniżej normy, więc dostałam kolejną receptę. Mam żelazo na 50 dni i potem mam zrobić badanie kontrolne ;)

No to łykaj tabletki... łykaj :D

Posted

Będę łykać i brać tablety :D Nigdy nie miałam problemów z krwią :/ Wręcz zawsze miałam je tak dobre, że wręcz zawsze były powyżej normy ;) A teraz taki cyrk :(

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Śliczne prezenty :)

Theo jaki zadowolony ;) slicznych masz chłopców :D

Śliczne, śliczne. A jak mnie to dziś zaskoczyło ;) Marta nic nie pisała, że coś wysyła :D

Wiem :P i dziękuję :)

Posted
3 minuty temu, marta1624 napisał:

Co ja będę pisać :p Z nieoficjalnych źródeł wysępiłam adres i poszło :D 

Theo i Nathan, boskie <3

Wiem, które dziewczyny mają mój adres, ale nie będę zgadywać, która z nich to była ;)

Dziękuję :)

Posted
12 godzin temu, Aleksa. napisał:

Theo ma minę, jakby ledwo go trzymał upup.gif

Theoś chciał go trzymać "na leżąco", a nie pod paszkami. Może dlatego tak dziwnie to wygląda :P

11 godzin temu, Angi napisał:

Nathan wyglada jakby mial komus wpierdolic ahahah

Może chce?! :D

Posted

Dziękuję :)

Kuźwa, winka mi się chce, a nie mogę się napić, bo biorę antybiotyk placze.GIF To jest złośliwość, rzeczy martwych. Zawsze jak nie mogę się napić, to mnie ciągnie %5Bdblpt%5Dfoch%5Bdblpt%5D

Posted

Żelki, to nie moja bajka :P Nigdy ich nie lubiłam i szczerze, to zawsze mnie zastanawia czemu ludzie się tak nimi zachwycają?! Ja tam wolę tabliczkę czekolady :)