Aleksa. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Takie z daszkiem na lato na pewno bedzie miał :P Jego mama powiedziała mi, jak go chciałam ubrać na dwór, że ona nie zakłada czapki. Coś mòwiła..pewnie coś wyczytała, ale nie pamiętam co :P Natomiast gdyby była mega wichura, czy mròz to by założyła :P W każdym razie dla mnie lepiej, bo nie lubię zakładać czapek :P Quote
Paulina94 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 13 godzin temu, *Magda* napisał: Teraz tak ;) A za kilka lat będą się chcieli pozabijać :D A potem znowu będą kochającym rodzeństwem :D Wiem to po sobie i swoich siostrach :P Był czas jak były bitwy o ciuchy, telewizor, cokolwiek, a teraz jak już nimi nie mieszkam to mamy super kontakt :P Prawie codziennie piszemy na fejsie :) Quote
łamAga Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 O 24.04.2016o22:26, Aleksa. napisał: Takie z daszkiem na lato na pewno bedzie miał :P Jego mama powiedziała mi, jak go chciałam ubrać na dwór, że ona nie zakłada czapki. Coś mòwiła..pewnie coś wyczytała, ale nie pamiętam co :P Natomiast gdyby była mega wichura, czy mròz to by założyła :P W każdym razie dla mnie lepiej, bo nie lubię zakładać czapek :P Ale w ogóle a dwor mu czapeczki nie zakłada ???? takiemu maleństwu ? przecież zimno jest , od głowy i nóżek najwięcej ciągnie przecież , ja jeszcze zakładam młodemu czape , cienka bo cienką ale zakrywającą uszy , kupiłam mu wczoraj z daszkiema le nie mam zamiaru mu jeszcze jej zakładać bo za zimno jest .... Hejka Madzia ;) Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Hej Marta i Aga :) Dziś Nathan dostał prezent od kolejnej dogo cioteczki :D Dziękuję Martuś :* Wieczorem pokażę Wam zdjęcie co dostał ;) A ja jestem po wizycie kontrolnej u gina. I dziś okazało się, że dzieliły mnie zaledwie 0.2 jednostki hemoglobiny, od transfuzji krwi po porodzie Miałam 8.1, a poniżej 8 już robią transfuzję :/ Pani doktor była bardzo zdziwiona, że nie dostałam recepty na żelazo przy wypisie ze szpitala. Dobrze, że 2 tyg. temu lekarz ogólny dał mi receptę na żelazo, to dziś na badaniu miałam już 10.2. To nadal poniżej normy, więc dostałam kolejną receptę. Mam żelazo na 50 dni i potem mam zrobić badanie kontrolne ;) Quote
Aleksa. Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 7 godzin temu, dOgLoV napisał: Ale w ogóle a dwor mu czapeczki nie zakłada ???? takiemu maleństwu ? przecież zimno jest , od głowy i nóżek najwięcej ciągnie przecież , ja jeszcze zakładam młodemu czape , cienka bo cienką ale zakrywającą uszy , kupiłam mu wczoraj z daszkiema le nie mam zamiaru mu jeszcze jej zakładać bo za zimno jest .... Hejka Madzia ;) No tak, nie zakłada. Pewnie tylko sporadycznie :) Ja dzisiaj na spacerze mu kocykiem uszy tylko przykryłam :) 3 godziny temu, *Magda* napisał: Hej Marta i Aga :) Dziś Nathan dostał prezent od kolejnej dogo cioteczki :D Dziękuję Martuś :* Wieczorem pokażę Wam zdjęcie co dostał ;) A ja jestem po wizycie kontrolnej u gina. I dziś okazało się, że dzieliły mnie zaledwie 0.2 jednostki hemoglobiny, od transfuzji krwi po porodzie Miałam 8.1, a poniżej 8 już robią transfuzję :/ Pani doktor była bardzo zdziwiona, że nie dostałam recepty na żelazo przy wypisie ze szpitala. Dobrze, że 2 tyg. temu lekarz ogólny dał mi receptę na żelazo, to dziś na badaniu miałam już 10.2. To nadal poniżej normy, więc dostałam kolejną receptę. Mam żelazo na 50 dni i potem mam zrobić badanie kontrolne ;) No to łykaj tabletki... łykaj :D Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Będę łykać i brać tablety :D Nigdy nie miałam problemów z krwią :/ Wręcz zawsze miałam je tak dobre, że wręcz zawsze były powyżej normy ;) A teraz taki cyrk :( Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Idealna pozycja do spania Prezencik od cioteczki Marty :) I "bliźniacy" :D Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Śliczne prezenty :) Theo jaki zadowolony ;) slicznych masz chłopców :D Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Śliczne prezenty :) Theo jaki zadowolony ;) slicznych masz chłopców :D Śliczne, śliczne. A jak mnie to dziś zaskoczyło ;) Marta nic nie pisała, że coś wysyła :D Wiem :P i dziękuję :) Quote
marta1624 Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Co ja będę pisać :p Z nieoficjalnych źródeł wysępiłam adres i poszło :D Theo i Nathan, boskie <3 Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 3 minuty temu, marta1624 napisał: Co ja będę pisać :p Z nieoficjalnych źródeł wysępiłam adres i poszło :D Theo i Nathan, boskie <3 Wiem, które dziewczyny mają mój adres, ale nie będę zgadywać, która z nich to była ;) Dziękuję :) Quote
angineuuka Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Nathan wyglada jakby mial komus wpierdolic ahahah Quote
*Magda* Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 12 godzin temu, Aleksa. napisał: Theo ma minę, jakby ledwo go trzymał Theoś chciał go trzymać "na leżąco", a nie pod paszkami. Może dlatego tak dziwnie to wygląda :P 11 godzin temu, Angi napisał: Nathan wyglada jakby mial komus wpierdolic ahahah Może chce?! :D Quote
*Magda* Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Dziękuję :) Kuźwa, winka mi się chce, a nie mogę się napić, bo biorę antybiotyk To jest złośliwość, rzeczy martwych. Zawsze jak nie mogę się napić, to mnie ciągnie Quote
Paulina94 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 A mi winka już się pewnie nigdy nie zechce, po tym jak raz z koleżanką przesadziłyśmy z winkami... :P Quote
*Magda* Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 To ja mam tak z żubrówką i sokiem jabłkowym Nie piję tego od jakiś 12 lat Quote
Paulina94 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Za to jak ostatnio objadłam się żelkami, że aż mnie bolał brzuch to uznałam, że mimo wszystko warto było :D Jestem strasznym łakomczuchem :P Quote
*Magda* Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Żelki, to nie moja bajka :P Nigdy ich nie lubiłam i szczerze, to zawsze mnie zastanawia czemu ludzie się tak nimi zachwycają?! Ja tam wolę tabliczkę czekolady :) Quote
Recommended Posts