*Magda* Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Rozumiem, że z tak długiego spaceru, to foteczki są ? :D huehuehue Nie, bo nie brałam aparatu :P Quote
Aleksa. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Nie, bo nie brałam aparatu :P No nie.... Quote
*Magda* Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Dziękuję :* Trzeba odstrzelić syna, coby się dziewczyny za nim oglądały :D Quote
Ania :) Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Hej Madziu :) Theo nie opedzi się is dziewczyn będzie przebieral i wybierał :p Quote
*Magda* Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Hej Madziu :) Theo nie opedzi się is dziewczyn będzie przebieral i wybierał :p Hej Aniu :) I właśnie na to liczę ;) Quote
mar....ka Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Ja mu dam inne dziewczyny.... Juniora możesz stroic, a Theo niech w byle czym chodzi:p A co do zdjęć, to u Ciebie tradycja... Quote
*Magda* Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Junior będzie w koszuli w kratkę i spodniach na szeleczkach :) Quote
łamAga Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jaki grzeczny chłopiec <3 No mama a jak Ty sobie to wyobrażasz , zawsze Theo był głównym modelem zdjęć a teraz miała byś go ominąć ? :P koszule przesłodkie , będzie wyglądał jak mały dzentelmen <3 Dzisiaj leciały na polsacie autka i od razu pomyślałam o Theosiu <3 Quote
mar....ka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 No autka, a potem Kraina Lodu (a więc repertuar dla pary czyt. Gabi i Theo heheh) Quote
*Magda* Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Będę ciocią :) Była u nas dziś Zosia z rodzicami i w październiku urodzi jej się rodzeństwo Quote
Tyśka) Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Łał, wspaniale :) Gratulacje dla rodziców Zosi :) Quote
Aleksa. Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Będę ciocią :) Była u nas dziś Zosia z rodzicami i w październiku urodzi jej się rodzeństwo Może dziewczyna dla Nathana :P Quote
*Magda* Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Dzięki TyŚ ;) Olu, a może kumpel dla Nathana :P Śmiałam się z nich, że co przyjeżdżają do nas przywitać nowego członka rodziny, to oznajmiają nam, że sami zostaną rodzicami :D Bo taka sama sytuacja była 4 lata temu, jak przyjechali pierwszy raz do Theosia ;) I kolega do mnie z tekstem "To nie róbcie czasem trzeciego" :D Quote
*Magda* Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Kolega liczy na syna ;) A ja bym się nie pogniewała, jakby był chłopak, bo miałabym komu oddać ubranka :) No i cieszy mnie, że mamy dzieci z jednego roku, bo Zosia i Theodor są w jednym wieku, a teraz Nathan i "fasolek" też będą z jednego roku :) Quote
Ania :) Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 To gratulacje dla rodziców Zosi :) fajnie że dzieciaki sa/będą w tym samym wieku :) Quote
*Magda* Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Dzięki Aniu :* No fajnie. Ale będziemy robić dziecięce imprezy :D Quote
*Magda* Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Bogdan wstał rano i stwierdził, że nie chce mu się iść do pracy. Podjechaliśmy do lekarza, żeby dostał chorobowe. Chciałam z lekarzem porozmawiać też o problemach, które mamy z Theosiem, więc weszłam do gabinetu razem z Bogdanem. A lekarz jak tylko mnie zobaczył, to powiedział "Pani ma anemię!" Tylko spojrzał na moją twarz i już postawił diagnozę :/ Coś w tym jest, bo mam zawroty głowy :( I fakt jest taki, że na wypisie ze szpitala mam wpisaną anemię. Dlatego trochę mnie dziwi, że nie dostałam w szpitalu recepty na żelazo Ten lekarz od razu dał mi receptę na żelazo i jakiś czas po skończonej butelce, mam przyjść, żeby zrobić badanie krwi. Quote
łamAga Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Magda , zadbaj o siebie ! mogłaś na własną rękę kupić sobie tardeferon , mi ładnie podniósł żelazo ;) No ładne rzeczy , ładne , nie chce pracować to sie na l4 idzie hahahaha ale masz Ty przynajmniej pomoc w domu ;) Quote
*Magda* Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Gdyby mi w szpitalu powiedzieli, że jest tak źle, że muszę przyjmować żelazo, to bym sobie coś w aptece kupiła :P Nigdy nie miałam problemów z krwią, zawsze miałam wręcz krew idealną. Po ciąży z Theodorem nie miałam, żadnych problemów typu anemia i nie spodziewałam się, że teraz jest tak źle, że muszę coś brać :/ Jak jesteśmy tutaj od 2003 roku, to to jest Bogdana dopiero drugie chorobowe ;) Quote
Recommended Posts