Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Hej Madziu :) Theo  nie opedzi się is dziewczyn będzie przebieral i wybierał :p 

Hej Aniu :) I właśnie na to liczę ;)

Posted

Jaki grzeczny chłopiec <3

No mama a jak Ty sobie to wyobrażasz , zawsze Theo był głównym modelem zdjęć a teraz miała byś go ominąć ? :P

koszule przesłodkie , będzie wyglądał jak mały dzentelmen <3

Dzisiaj leciały na polsacie autka i od razu pomyślałam o Theosiu <3

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Będę ciocią :) Była u nas dziś Zosia z rodzicami i w październiku urodzi jej się rodzeństwo icon_jupi.gif

Może dziewczyna dla Nathana :P 

Posted

Dzięki TyŚ ;)

Olu, a może kumpel dla Nathana :P

Śmiałam się z nich, że co przyjeżdżają do nas przywitać nowego członka rodziny, to oznajmiają nam, że sami zostaną rodzicami :D Bo taka sama sytuacja była 4 lata temu, jak przyjechali pierwszy raz do Theosia ;) I kolega do mnie z tekstem "To nie róbcie czasem trzeciego" :D

Posted

Kolega liczy na syna ;) A ja bym się nie pogniewała, jakby był chłopak, bo miałabym komu oddać ubranka :) No i cieszy mnie, że mamy dzieci z jednego roku, bo Zosia i Theodor są w jednym wieku, a teraz Nathan i "fasolek" też będą z jednego roku :)

Posted

Bogdan wstał rano i stwierdził, że nie chce mu się iść do pracy. Podjechaliśmy do lekarza, żeby dostał chorobowe. Chciałam z lekarzem porozmawiać też o problemach, które mamy z Theosiem, więc weszłam do gabinetu razem z Bogdanem. A lekarz jak tylko mnie zobaczył, to powiedział "Pani ma anemię!" Tylko spojrzał na moją twarz i już postawił diagnozę :/ Coś w tym jest, bo mam zawroty głowy :( I fakt jest taki, że na wypisie ze szpitala mam wpisaną anemię. Dlatego trochę mnie dziwi, że nie dostałam w szpitalu recepty na żelazo think.gif Ten lekarz od razu dał mi receptę na żelazo i jakiś czas po skończonej butelce, mam przyjść, żeby zrobić badanie krwi.

Posted

Magda , zadbaj o siebie ! mogłaś na własną rękę kupić sobie tardeferon , mi ładnie podniósł żelazo ;) 

No ładne rzeczy , ładne , nie chce pracować to sie na l4 idzie hahahaha ale masz Ty przynajmniej pomoc w domu ;)

Posted

Gdyby mi w szpitalu powiedzieli, że jest tak źle, że muszę przyjmować żelazo, to bym sobie coś w aptece kupiła :P Nigdy nie miałam problemów z krwią, zawsze miałam wręcz krew idealną. Po ciąży z Theodorem nie miałam, żadnych problemów typu anemia i nie spodziewałam się, że teraz jest tak źle, że muszę coś brać :/

Jak jesteśmy tutaj od 2003 roku, to to jest Bogdana dopiero drugie chorobowe ;)