*Magda* Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Kuźwa, znowu imiona pomyliłam :/ :D Ale zdziwię Cię, bo mam śpiworek na 110cm :P Ja go opatulam tak kołdrą, że tylko na boku może leżeć ;) Nie ma opcji, żeby fiknął na brzuszek :P Quote
*Magda* Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: Madzia zagęszczacz do mleka pewnie pomoże (Mikołaj mojej Anki ma ten problem) Tylko tak jak pisałam, to są sytuację 3-4x w tygodniu, więc tak źle nie jest ;) Quote
mar....ka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 dobranoc, dogo muli więc nie zdążyłam odpowiedzieć :P Quote
łamAga Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Oooo to w śpiworek Theosia :D Mój Fabian też ulewał po każdym jedzeniu :/ jeszcze pamietam ten zapach ulanych pieluch , bodziaków , pościeli :/ tylko u niego nic nie pomagało , a mleko nadal mu zagęszczam ale to tak z przyzwyczajenia , jak zaczął siadać dopiero przeszło , matko ile ja sie strachu najadłam w tym czasie :/ Quote
*Magda* Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Aga, Theodor daje sobie radę z kołdrą :P Hej Aniu :) Quote
Tyśka) Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Hej, wpsółczuję kolek małego :( Oby Twoja położna coś zaradziła skutecznego. A Theoś to widzę zatrudniony jako wyrzucacz piłek Torowych? :D Quote
*Magda* Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 17 godzin temu, Tyś napisał: Hej, wpsółczuję kolek małego :( Oby Twoja położna coś zaradziła skutecznego. A Theoś to widzę zatrudniony jako wyrzucacz piłek Torowych? :D Tora "zatrudnia" każdego do rzucania piłek ;) P.S. Ola, szykuj się :D 13 godzin temu, Aleksa. napisał: Cześć :) jak mały, dzisiaj lepiej ? 13 godzin temu, marta1624 napisał: Podpinam się pod Olę :) 11 godzin temu, dOgLoV napisał: i ja pytam co tam . jak tam ? ;) Położnej wczoraj nie było, będzie dziś, więc nowego środka na kolki nie mam :/ Było troszkę lepiej, ale chyba tylko dlatego, że musiałam go wykąpać, więc ciepła woda mu też troszkę pomogła ;) Zobaczymy co będzie dziś... Quote
łamAga Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Moja sąsiadka zawsze wsadzała córkę do wiaderka z ciepłą wodą , niby taka pionowa pozycja we wodzie bardzo fajnie pomaga na kolki ;) No i hej ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Będzie trzeba pomyśleć o moczeniu go codziennie ;) Jakie to prawdziwe :/ Quote
Aleksa. Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Ja nie na macierzyńskim, ale też właśnie trzecia pralka prania sie robi. Obiad odgrzewam,z psem u weta bylam i zaraz dentysta ahh i jeszcze odkurzylam i podłogi umylam :P Quote
mar....ka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Hej Madziorek, mamy przekichane. Pocieszę Cię, że już niedługo wakacje i nie będziesz musiała chociaż przez tydzień przy garach stać! Quote
łamAga Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Dokładnie , jakie to prawdziwe ;) ja dzisiaj malowałam pokój bo Sebkowi sie nie chcialo a ja lubie malować :D Quote
mar....ka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 8 minut temu, dOgLoV napisał: Dokładnie , jakie to prawdziwe ;) ja dzisiaj malowałam pokój bo Sebkowi sie nie chcialo a ja lubie malować :D skąd ja to znam :P Quote
łamAga Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 6 minut temu, majoka napisał: skąd ja to znam :P ja tam wole takie "meskie" prace niż gary , zmywanie itd :D Quote
mar....ka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 jestem dziwna, ale okna lubię myć :P Ciekawe gdzie Madzia, czyżby z kolkami walczyła??? Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Madzia miała odwiedziny ekipy z pracy :P Suka mi zacieczkowała :/ Zawsze miała przerwy 9 miesięcy, a 2 ostatnie razy, to już co pół roku, więc nie zupełnie wiedziałam czy będzie mieć teraz czy w lato :/ Ale w sumie dobrze, że teraz, to skończy się, zanim pojedziemy do PL ;) Quote
Ania :) Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 To nie ma co sie krzywic tylko cieszyć że cieczka teraz i będzie w Polsce spokoj :) Quote
Recommended Posts