Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

U nas bez zmian :P Czasu brak, dzidziuś rośnie....Pogoda taka sobie :/ Obecnie tylko 10'C i pochmurno, ale nie pada. Prognoza pokazuje, że po weekendzie ma być około 21'C i na to liczę :)

Z dobrych wieści, to takie, że drugą noc z rzędu, Nathan przespał całą w łóżeczku i nie musiałam go brać nad ranem do siebie ;) A że śpię obecnie na materacu z dziećmi w pokoju, to mam nadzieję, że jeszcze kilka takich nocy i wracam do męża, do łóżka :D

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, *Magda* napisał:

Hejka :)

U nas bez zmian :P Czasu brak, dzidziuś rośnie....Pogoda taka sobie :/ Obecnie tylko 10'C i pochmurno, ale nie pada. Prognoza pokazuje, że po weekendzie ma być około 21'C i na to liczę :)

Z dobrych wieści, to takie, że drugą noc z rzędu, Nathan przespał całą w łóżeczku i nie musiałam go brać nad ranem do siebie ;) A że śpię obecnie na materacu z dziećmi w pokoju, to mam nadzieję, że jeszcze kilka takich nocy i wracam do męża, do łóżka :D

liczę na trzecie heheh, u nas też ma być ponad 20 (nie mogę się już doczekać)

Posted
1 godzinę temu, majoka napisał:

liczę na trzecie heheh, u nas też ma być ponad 20 (nie mogę się już doczekać)

Trzecie, co?

a gdzie Twoje z Nathankiem??? Muszę pokazać te podobieństwo!!!

Ponad tydzień temu wstawiłam swoje zdjęcie z Nathanem :P

Posted

DSC_0840.JPG.8723bcc878c10394597c5877854

no jakiś faktycznie do Ciebie niepodobny heheh, w ogóle znalazłam Theodora na ziemi śpiącego. Muszę regularnie pilnować dogo, bo tu takie rzeczy pod moją nieobecność się dzieją. Postanowienie na 1 kwietnia :P, pisać codziennie na dogo heheh

Posted

Jak nocka minęła ? Nathanek będzie dzisiaj spał sam z Theosiem ? :D

Mój mąż na 1 kwietnia zrobił mi psikusa i wziął mój telefon do racy zamiast swojego hahahaha taka sytuacja :P

Posted

no jakiś faktycznie do Ciebie niepodobny heheh, w ogóle znalazłam Theodora na ziemi śpiącego. Muszę regularnie pilnować dogo, bo tu takie rzeczy pod moją nieobecność się dzieją. Postanowienie na 1 kwietnia :P, pisać codziennie na dogo heheh

Mówiłam, ze do mnie nie podobny :P Theodor lubi zasypiać w nietypowych miejscach albo pozycjach ;) Wczoraj zasnął dosłownie na oparciu kanapy :D

Twoje postanowienie jest nic nie warte :P

58 minut temu, dOgLoV napisał:

Jak nocka minęła ? Nathanek będzie dzisiaj spał sam z Theosiem ? :D

Mój mąż na 1 kwietnia zrobił mi psikusa i wziął mój telefon do racy zamiast swojego hahahaha taka sytuacja :P

Nocka super, cała w łóżeczku :) Ale jeszcze dziś nie będą spać bez mamy :P Do końca tygodnia jeszcze się pomęczę na materacu, a w niedzielę wrócę do męża jakby co ;)

On to zrobił specjalnie :P Teraz ma czas na sprawdzenie, czy nie masz kochanka :D

Posted

No to suuuper ;) ale i tak podziwiam bo ja musze mieć młodego obok w nocy :P

No to ma pecha bo nikt nie ma mojego numeru zastępczego tylko On i moje rodzenstwo bo po co komuś dawac jak za chwilę wróce do swojego starego numeru :P

Poza tym nie mam czasu na kochanków :P 

Posted

Ja też bym chętnie miała młodego przy sobie w nocy, najlepiej w łóżku :) Taki cieplutki, obok mamusi...zakochany.gif Ale wiem, że im dłużej będę go "rozpieszczać", tym trudniej będzie potem go tego oduczyć :/

Byliśmy dziś u lekarza i Natahan waży już 4.4kg i ma 56cm :)

• Upvote 1
Posted

Muszę zrobić nowe foty, bo więcej nie mam :P

Dziś byłam u koleżanki i stwierdziła praktycznie to samo co Ty. A mianowicie, to według niej wyciągnął się mocno w górę, ale również jakiś chudy się zrobił :D

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Zważyć możesz go w domu :D

Według wagi domowej waży 16.5kg i ma 104cm :P Ale u lekarza powinni mieć dokładniejszą wagę i miarę ;)

Posted
25 minut temu, *Magda* napisał:

Muszę zrobić nowe foty, bo więcej nie mam :P

Dziś byłam u koleżanki i stwierdziła praktycznie to samo co Ty. A mianowicie, to według niej wyciągnął się mocno w górę, ale również jakiś chudy się zrobił :D

no widać nawet na zdjęciu...mam przed sobą książeczki dzieci (bo pesele potrzebowałam do 500 plus, swoją drogą odkryłam że mam w pko błąd w nazwisku i muszę najpierw skorygować) a więc: Łukasz na 4 lata- 101 cm i 16,5 kg, Gabi tez 101 i 15900