*Magda* Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Hejka :) U nas bez zmian :P Czasu brak, dzidziuś rośnie....Pogoda taka sobie :/ Obecnie tylko 10'C i pochmurno, ale nie pada. Prognoza pokazuje, że po weekendzie ma być około 21'C i na to liczę :) Z dobrych wieści, to takie, że drugą noc z rzędu, Nathan przespał całą w łóżeczku i nie musiałam go brać nad ranem do siebie ;) A że śpię obecnie na materacu z dziećmi w pokoju, to mam nadzieję, że jeszcze kilka takich nocy i wracam do męża, do łóżka :D 1 Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 5 godzin temu, *Magda* napisał: Hejka :) U nas bez zmian :P Czasu brak, dzidziuś rośnie....Pogoda taka sobie :/ Obecnie tylko 10'C i pochmurno, ale nie pada. Prognoza pokazuje, że po weekendzie ma być około 21'C i na to liczę :) Z dobrych wieści, to takie, że drugą noc z rzędu, Nathan przespał całą w łóżeczku i nie musiałam go brać nad ranem do siebie ;) A że śpię obecnie na materacu z dziećmi w pokoju, to mam nadzieję, że jeszcze kilka takich nocy i wracam do męża, do łóżka :D liczę na trzecie heheh, u nas też ma być ponad 20 (nie mogę się już doczekać) Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 jakie cuuuuuudne, przystojnacy z chłopaczków a gdzie Twoje z Nathankiem??? Muszę pokazać te podobieństwo!!! Quote
*Magda* Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: liczę na trzecie heheh, u nas też ma być ponad 20 (nie mogę się już doczekać) Trzecie, co? 1 godzinę temu, majoka napisał: a gdzie Twoje z Nathankiem??? Muszę pokazać te podobieństwo!!! Ponad tydzień temu wstawiłam swoje zdjęcie z Nathanem :P Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 10 godzin temu, *Magda* napisał: Ponad tydzień temu wstawiłam swoje zdjęcie z Nathanem :P idę szukać.... Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 no jakiś faktycznie do Ciebie niepodobny heheh, w ogóle znalazłam Theodora na ziemi śpiącego. Muszę regularnie pilnować dogo, bo tu takie rzeczy pod moją nieobecność się dzieją. Postanowienie na 1 kwietnia :P, pisać codziennie na dogo heheh Quote
łamAga Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Jak nocka minęła ? Nathanek będzie dzisiaj spał sam z Theosiem ? :D Mój mąż na 1 kwietnia zrobił mi psikusa i wziął mój telefon do racy zamiast swojego hahahaha taka sytuacja :P Quote
*Magda* Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: no jakiś faktycznie do Ciebie niepodobny heheh, w ogóle znalazłam Theodora na ziemi śpiącego. Muszę regularnie pilnować dogo, bo tu takie rzeczy pod moją nieobecność się dzieją. Postanowienie na 1 kwietnia :P, pisać codziennie na dogo heheh Mówiłam, ze do mnie nie podobny :P Theodor lubi zasypiać w nietypowych miejscach albo pozycjach ;) Wczoraj zasnął dosłownie na oparciu kanapy :D Twoje postanowienie jest nic nie warte :P 58 minut temu, dOgLoV napisał: Jak nocka minęła ? Nathanek będzie dzisiaj spał sam z Theosiem ? :D Mój mąż na 1 kwietnia zrobił mi psikusa i wziął mój telefon do racy zamiast swojego hahahaha taka sytuacja :P Nocka super, cała w łóżeczku :) Ale jeszcze dziś nie będą spać bez mamy :P Do końca tygodnia jeszcze się pomęczę na materacu, a w niedzielę wrócę do męża jakby co ;) On to zrobił specjalnie :P Teraz ma czas na sprawdzenie, czy nie masz kochanka :D Quote
łamAga Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 No to suuuper ;) ale i tak podziwiam bo ja musze mieć młodego obok w nocy :P No to ma pecha bo nikt nie ma mojego numeru zastępczego tylko On i moje rodzenstwo bo po co komuś dawac jak za chwilę wróce do swojego starego numeru :P Poza tym nie mam czasu na kochanków :P Quote
*Magda* Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Ja też bym chętnie miała młodego przy sobie w nocy, najlepiej w łóżku :) Taki cieplutki, obok mamusi... Ale wiem, że im dłużej będę go "rozpieszczać", tym trudniej będzie potem go tego oduczyć :/ Byliśmy dziś u lekarza i Natahan waży już 4.4kg i ma 56cm :) 1 Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 a dzisiaj w nocy o pierwszej urodziła szwagierka mojej siory- ciąża donoszona a mała 2350 i 50 długa (na szczęście zdrowa, dostała 10 pkt) Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 nie wystarczy, dawaj więcej :P Theo albo wyciągnął się w górę, albo schudł (obstawiam to pierwsze), a Nathusia to bym ukradła słodziaczek ciosiusi Quote
*Magda* Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Muszę zrobić nowe foty, bo więcej nie mam :P Dziś byłam u koleżanki i stwierdziła praktycznie to samo co Ty. A mianowicie, to według niej wyciągnął się mocno w górę, ale również jakiś chudy się zrobił :D Quote
*Magda* Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 20 maja ma U8 (bilans 4-ro latka), to się dowiemy ile ma cm i kg ;) Quote
Aleksa. Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: 20 maja ma U8 (bilans 4-ro latka), to się dowiemy ile ma cm i kg ;) Zważyć możesz go w domu :D Quote
*Magda* Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Zważyć możesz go w domu :D Według wagi domowej waży 16.5kg i ma 104cm :P Ale u lekarza powinni mieć dokładniejszą wagę i miarę ;) Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 25 minut temu, *Magda* napisał: Muszę zrobić nowe foty, bo więcej nie mam :P Dziś byłam u koleżanki i stwierdziła praktycznie to samo co Ty. A mianowicie, to według niej wyciągnął się mocno w górę, ale również jakiś chudy się zrobił :D no widać nawet na zdjęciu...mam przed sobą książeczki dzieci (bo pesele potrzebowałam do 500 plus, swoją drogą odkryłam że mam w pko błąd w nazwisku i muszę najpierw skorygować) a więc: Łukasz na 4 lata- 101 cm i 16,5 kg, Gabi tez 101 i 15900 Quote
Recommended Posts