Aleksa. Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Dajcie już mu spokój :D wyjdzie, jak mu się będzie chciało /:P Quote
łamAga Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 1 godzinę temu, magdabroy napisał: Nic się Aguś nie zaczęło :P ehhhh a czułam żę się w nocy wykluje ;) Magda ja nie wiem czy chciała bym rodzić naturalnie bo bała bym się o ranę po cc , czy nie popękam , ale ogólnie to wolała bym rodzić naturalnie ;) ale już mi to raczej nie grozi ;( Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Ola, siłą go nie wyciągnę :P Aga, nigdy nie mów nigdy ;) Może Sebek zmieni zdanie Właśnie wróciłam ze spaceru z Torą ;) Jest mi zimno, jestem zmoknięta, ale suka zadowolona :) Quote
łamAga Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Rzcej nie zmieni , tylko wpadka mnie "uratuje" :P chyba nie powinnas teraz marznąć ! lepiej sie nie rozchoruj ;) Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 No to staraj się o "wpadkę" :D Jak się wczoraj nie chciało iść na spacer, a pogoda była nawet fajna, to trzeba było iść dziś :P Quote
łamAga Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Oj tam , Torka by zrozumiała że musisz teraz o siebie dbać , Bodzian by z nia poszedł jak wróci :P Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Bodzian ma drugą zmianę jak Ty i dopiero wstał :P Quote
łamAga Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Bodzian ma drugą zmianę jak Ty i dopiero wstał :P Uooooo matuchno oczy mu nie zgniły ? :P jak ja bym sobie chciała pospac chociaż do 10tej :P Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Aga, on kończy o 24, zanim jest w domu, to już 0:30, a zanim idzie spać, to jest 2 w nocy ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 No to super :) Chociaż Nathan mógłby już zdecydować o podboju świata :) A Theoś czeka z niecierpliwością czy raczej na luzie? Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Theoś raz czeka i gada do brzucha, a za chwilę jakby mój brzuch go nie interesował :D Pewnie mu ciężko to wszystko w głowie poukładać ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Liczę na pozytywne emocje ze strony braciszka ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Padam na ryjek i na wszystkie inne części ciała, które posiadam :P Co prawda, okien nie myłam, bo mi się nie chciało, ale... Wyszorowałam całe 5m mebli w mojej kuchni, wszystkie fronty i okap, a do tego lodówkę z zewnątrz ;) A na koniec jeszcze podłogę na kolanach z każdej plamki, którą zobaczyłam :) Quote
Ania :) Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nathan wychodz szybko bo tej Twojej mamusi się za bardzo nudzi :p Quote
*Magda* Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Spożytkowałam tylko nadmiar energii :P Byłam też na spacerku z Torą, zrobiłam racuchy na obiad, a teraz leżę i odpoczywam ;) Dziś, oprócz kąpieli już nic nie robię :P Quote
Aleksa. Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 To się narobiłaś.. ja też padam po dyżurze w szpitalu..a muszę pokój wreszcie posprzątać żeby jutro iść z Dorą na spacer, bo potem praca Quote
łamAga Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Racuchy <3 od dłuższego czasu za mna chodzą <3 Quote
Recommended Posts