*Magda* Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Bałam się co Angi wymyśliła :D Teraz jeszcze się boję Ciebie, bo też chciałaś adres :P Dziękuję. Mnie też się ten komplecik bardzo podoba :) Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 6 minut temu, magdabroy napisał: Bałam się co Angi wymyśliła :D Teraz jeszcze się boję Ciebie, bo też chciałaś adres :P Dziękuję. Mnie też się ten komplecik bardzo podoba :) ja na Ciebie tylko złodziei naślę :P, nie oczekuj paczki !!!! Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 10 minut temu, magdabroy napisał: A co chcesz mi ukraść? dzidziusia :P Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 9 minut temu, magdabroy napisał: Zrób se swojego :P nie chce mi się chodzić w ciąży i rodzić !!! Quote
Ania :) Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Prezent fajny :) no to Nathan jak juz pierwsze prezenty dochodzą to musisz pojawić się na tym świecie w końcu :D Quote
kalyna Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Wiem jakie są skutki po cesarce. Ja mam ogólnie problem z bliznami i jak już to wolałabym na brzuchu, aby mieć to pod kontrolą niż jakby "tam" miało mi się coś zacząć robić :P Miałam już operowany wyrostek i to właśnie z powodu mojej inności mam zrobię tak trochę niżej, akurat tam się kończą majtki i spodnie z niższym stanem. I 2 tygodnie po zabiegu już zapierdzielałam kilometry do szkoły, w spodniach z paskiem. Przy czym ja jestem przerażona porodami naturalnymi, serio. Zwłaszcza jak się nasłuchałam. Choć jak co do czego przyjdzie to taka mądra nie będę :P Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Jestem po ostatniej akupunkturze i po badaniu. Położna stwierdziła, że Nathan leży już bardzo niziutko, szyjka krótka i miękka, więc teraz już wszystko zależy od niego ;) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 No napisałam o nas wszystkich. A jak Bogdan, nie może się doczekać, czy tak neutralnie ? Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Myślę, że Bogdan, to by chciał jak najpóźniej, bo wie że skończy się wysypianie :D Quote
Aleksa. Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Myślę, że Bogdan, to by chciał jak najpóźniej, bo wie że skończy się wysypianie :D cwany :P Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Życie :D Ja też wiem, że znowu minie z 1.5 roku zanim będę mogła przespać całą noc jednym ciągiem :/ Ale jak się chciało dziecko, to teraz trzeba się przemęczyć ;) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Życie :D Ja też wiem, że znowu minie z 1.5 roku zanim będę mogła przespać całą noc jednym ciągiem :/ Ale jak się chciało dziecko, to teraz trzeba się przemęczyć ;) Bogdan się będzie wysypał, a Ty będziesz wstawać :D Ja dzieci nie mam, a nie śpię ciągiem... :( mnie kundle budzą..ewentualnie siostra Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Ale ja będę odsypiać w dzień, a on będzie niańczył ;) Tak jak wcześniej Theodora ;) Mnie zwierzyniec nie budzi, bo śpi na dole w kuchni i drzwi zamknięte :D Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 10 godzin temu, dOgLoV napisał: Ja stawiam że dzisiaj się zacznie ;) Nic się Aguś nie zaczęło :P 40 minut temu, Aleksa. napisał: Czesc :) Cześć :) Pada śnieg z deszczem :( Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Hej :) Jakby tak było, to znaczy, że bierze przykład z braciszka i wychodzi 2 dni przed planowaną cesarką (miała być 10 marca ;)). Theodor też postanowił się urodzić 2 dni przed zaplanowaną cesarką :D Quote
Recommended Posts