Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Mnie plecy nie bolą, ale miednica, to jest masakra :/ 5 min. w jednej pozycji i już się nie mogę obrócić bez stękania z bólu :(

Jak będę chciała, to dostanę znieczulenie. O ile akcja porodowa nie będzie zbyt szybka, bo wtedy mogą nie zdążyć :P Zresztą, jutro jadę do szpitala na badania, bo chcą pomierzyć dokładnie mnie i Nathana, żeby mieć pewność, że mogę rodzić naturalnie ;)

Posted

Mnie miednica też bołała ale to na szczescie minęło ;)

U nas w szpitalu przy porodzie sn nie dają znieczuleń , tylko podają gaz rozweselający , zupełnie nie rozumiem dlaczego , po co męczą kobiety jak mogą im ulżyć w cierpieniach ehhhh

Posted

Nie wiem po co , Oni twierdzą że to niby uśmierza ból a uja prawda , bratowa mówiła że nic nie uśmierza tylko sprawia że Ci sie cały czas śmiać chce , Polska to zacofany kraj co do porodów ;)

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

Nadal kupe czasu haha

Angi, według statystyk, to mogę rodzić 2 tygodnie przed terminem :P Więc to już tak jakby może być już :P

2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Nie wiem po co , Oni twierdzą że to niby uśmierza ból a uja prawda , bratowa mówiła że nic nie uśmierza tylko sprawia że Ci sie cały czas śmiać chce , Polska to zacofany kraj co do porodów ;)

To już chyba bym wolała "na żywca" niż z tym gazem :D

Posted

Wiesz, wszystko zależy od szybkości porodu ;) Znam kilka dziewczyn, które tak szybko rodziły, że nie zdążyli podać im znieczulenia ;) Ale fakt, jeśli kobieta rodzi kilka godzin w bólach, a może mieć choć trochę uśmierzony ból, to powinni je podać :)

Posted
Godzinę temu, marta1624 napisał:

Hejka bombo :D

Wolę "ciężarówko" :P

49 minut temu, Aleksa. napisał:

Cześć dwupaku :D

Cześć :)

15 minut temu, Ania :) napisał:

To będzie dziś zobaczycie :P 

Póki co cisza, ale do północy jeszcze mam trochę czasu :D

Do szpitala miałam jechać na 11, ale dzwoniła do mnie Alicja, że mają kilka operacji i nie wiadomo ile musiałabym czekać :/ I jadę dopiero na 15. Trochę szkoda, że tak późno, bo zanim mnie zbadają, pogadamy, zanim wrócę do domu, to będzie wieczór :(

Posted
50 minut temu, Angi napisał:

Niech się wykluje po mojej przesylce ahaha

A co jak przesyłka zaginie w drodze? :P

38 minut temu, Aleksa. napisał:

Może po terminie :D zaskoczy nas wszystkich :P

Już się mnie dziś opiekunka Theodora w przedszkolu pytała, kiedy w końcu urodzę :D