*Magda* Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Mnie plecy nie bolą, ale miednica, to jest masakra :/ 5 min. w jednej pozycji i już się nie mogę obrócić bez stękania z bólu :( Jak będę chciała, to dostanę znieczulenie. O ile akcja porodowa nie będzie zbyt szybka, bo wtedy mogą nie zdążyć :P Zresztą, jutro jadę do szpitala na badania, bo chcą pomierzyć dokładnie mnie i Nathana, żeby mieć pewność, że mogę rodzić naturalnie ;) Quote
angineuuka Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Przypomnij, na kiedy masz termin? :P Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Mnie miednica też bołała ale to na szczescie minęło ;) U nas w szpitalu przy porodzie sn nie dają znieczuleń , tylko podają gaz rozweselający , zupełnie nie rozumiem dlaczego , po co męczą kobiety jak mogą im ulżyć w cierpieniach ehhhh Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 A na ch*j gaz rozweselający?! One mają rodzić czy się śmiać? Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Toz to kupe czasu Nie koniecznie :P Theodor urodził się tydzień wcześniej niż miałam termin ;) Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nie wiem po co , Oni twierdzą że to niby uśmierza ból a uja prawda , bratowa mówiła że nic nie uśmierza tylko sprawia że Ci sie cały czas śmiać chce , Polska to zacofany kraj co do porodów ;) Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Nadal kupe czasu haha Angi, według statystyk, to mogę rodzić 2 tygodnie przed terminem :P Więc to już tak jakby może być już :P 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Nie wiem po co , Oni twierdzą że to niby uśmierza ból a uja prawda , bratowa mówiła że nic nie uśmierza tylko sprawia że Ci sie cały czas śmiać chce , Polska to zacofany kraj co do porodów ;) To już chyba bym wolała "na żywca" niż z tym gazem :D Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ja chyba też :D Ale to i tak chore żeby rodzić na żywca , technika tak poszła do przodu a nie potrafią zrobić żeby kobieta rodziła w ludzkich warunkach :/ Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Wiesz, wszystko zależy od szybkości porodu ;) Znam kilka dziewczyn, które tak szybko rodziły, że nie zdążyli podać im znieczulenia ;) Ale fakt, jeśli kobieta rodzi kilka godzin w bólach, a może mieć choć trochę uśmierzony ból, to powinni je podać :) Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 5 minut temu, Angi napisał: Jestes jak tykajaca bomba xd Dokładnie :D Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Godzinę temu, marta1624 napisał: Hejka bombo :D Wolę "ciężarówko" :P 49 minut temu, Aleksa. napisał: Cześć dwupaku :D Cześć :) 15 minut temu, Ania :) napisał: To będzie dziś zobaczycie :P Póki co cisza, ale do północy jeszcze mam trochę czasu :D Do szpitala miałam jechać na 11, ale dzwoniła do mnie Alicja, że mają kilka operacji i nie wiadomo ile musiałabym czekać :/ I jadę dopiero na 15. Trochę szkoda, że tak późno, bo zanim mnie zbadają, pogadamy, zanim wrócę do domu, to będzie wieczór :( Quote
marta1624 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 .....chyba że to dziś to nie wrócisz nawet wieczorem :) Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Będę musiała wrócić, bo jadę tam z Theodorem i bez torby :P Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Nie biorę żadnej torby :P Jak mam dziś urodzić, to urodzę ;) Ja mam jednak przeczucie, że Nathan wyjdzie wtedy kiedy się tego najmniej spodziewam :/ Quote
angineuuka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Niech się wykluje po mojej przesylce ahaha Quote
Aleksa. Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Może po terminie :D zaskoczy nas wszystkich :P Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 50 minut temu, Angi napisał: Niech się wykluje po mojej przesylce ahaha A co jak przesyłka zaginie w drodze? :P 38 minut temu, Aleksa. napisał: Może po terminie :D zaskoczy nas wszystkich :P Już się mnie dziś opiekunka Theodora w przedszkolu pytała, kiedy w końcu urodzę :D Quote
Recommended Posts