Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Majoka, to zdjęcie było zrobione już w polach, a to co Ci pisałam było na ulicy jak szliśmy na pola :P

Julcia jest teraz w fajnym wieku. Cieszy się, raczkuje, ale jeszcze nie pyskuje :D

Ja się ostatnio zastanawiałam czy młodego na jakieś zajęcia ponadplanowe nie zapisać. Ale nie wiem na co, bo on lubi w garażu siedzieć, a nie grać w piłkę czy tańczyć :P

A tę hulajnogę, to ponad pół spaceru musiałam nieść :/

Posted
7 minut temu, magdabroy napisał:

Majoka, to zdjęcie było zrobione już w polach, a to co Ci pisałam było na ulicy jak szliśmy na pola :P

Julcia jest teraz w fajnym wieku. Cieszy się, raczkuje, ale jeszcze nie pyskuje :D

Ja się ostatnio zastanawiałam czy młodego na jakieś zajęcia ponadplanowe nie zapisać. Ale nie wiem na co, bo on lubi w garażu siedzieć, a nie grać w piłkę czy tańczyć :P

A tę hulajnogę, to ponad pół spaceru musiałam nieść :/

ile ja się nanosiłam tu hulajnogę, tu wózek, a tam rowerek- najpierw chcieli, a potem już nie- chyba to każdy rodzic musi przejść

zajęcia są fajne, ale jak dziecko interesują (może poczekaj po wakacjach na jakieś nowe kursy, zazwyczaj pierwsze godziny pokazują czy się dziecku podoba). A może jakies karate czy inne sztuki walki???

Posted

Właśnie problem w tym, że on nie wykazuje jakoś specjalnie zainteresowania czymś w stylu piłka, sztuki, walki, tańce itp. Jednak chciałabym, żeby spróbował czegoś nowego, żeby rozwijał się też w innym kierunku...

Posted
4 minuty temu, magdabroy napisał:

Właśnie problem w tym, że on nie wykazuje jakoś specjalnie zainteresowania czymś w stylu piłka, sztuki, walki, tańce itp. Jednak chciałabym, żeby spróbował czegoś nowego, żeby rozwijał się też w innym kierunku...

możesz spróbować, może mu się spodoba (dzieci wiecznie poszukują swojej ścieżki, Łukasz chodził na kółko teatralne, językowe, piłkarskie, informatyczne a nawet historyczne). A teraz ma wszystko w 4 -ce- no przepraszam w przedstawieniu szkolnym wystąpił.

Posted

Wow to już u Was wielkie wyczekiwanie!

Teraz to pewnie jesteś ciut sporawa, hihiih ;)

Piękna Torka <3 a Teoś to niech się cieszy, bo zaraz nie będzie jedynakiem i mu się zacznie :D

Może basen mu przypasuje? albo gra na czymś innym niż nerwy :P

Posted

Maria ma zajęcia z baletu, gimnastyki chyba-przynajmniej miała, hiszpański, muzyke, szachy i coś tam jeszcze, Często dodatkowe zajęcia jakieś warsztaty w zachęcie czy coś. może szachy ? :D

Posted
Godzinę temu, Ania :) napisał:

Tesciowe w tej kwestii nie mają nic do gadania :P 

W sumie racja :D

Godzinę temu, kalyna napisał:

Wow to już u Was wielkie wyczekiwanie!

Teraz to pewnie jesteś ciut sporawa, hihiih ;)

Piękna Torka <3 a Teoś to niech się cieszy, bo zaraz nie będzie jedynakiem i mu się zacznie :D

Może basen mu przypasuje? albo gra na czymś innym niż nerwy :P

Oj tak Alinko, wyczekuję finishu z niecierpliwością :)

Jestem taka sama jak miesiąc temu :P Moje rozmiary stoją w miejscu, a waga nawet ciut spadła :P

Na basen jeździmy 2x w miesiącu. Nawet byliśmy tydzień temu, ostatni raz w składzie 3 osobowym. Przez najbliższe tygodnie będzie jeździł tylko z tatusiem, a ja z Nathanem dołączę gdzieś dopiero za 3-4 miesiące ;)

19 minut temu, Aleksa. napisał:

Maria ma zajęcia z baletu, gimnastyki chyba-przynajmniej miała, hiszpański, muzyke, szachy i coś tam jeszcze, Często dodatkowe zajęcia jakieś warsztaty w zachęcie czy coś. może szachy ? :D

To dużo jak na 6-ścio latka.

Ja aż tyle dla Theodora nie szukam, Nie chcę, żeby był całe dnie poza domem :/ Muszę się rozejrzeć co tu mają dla takich maluchów ;)

Posted

Ahahahahahaha chociaż On by skorzystał na tym masażu :P

A prosze , ale juz Ci pisałam kiedyś że masz dobry gust co do ubierania Theosia :D

A Ty majoka pamietaj że Theoś to ma być mężem Fabiana :P

Posted
33 minut temu, magdabroy napisał:

To dużo jak na 6-ścio latka.

Ja aż tyle dla Theodora nie szukam, Nie chcę, żeby był całe dnie poza domem :/ Muszę się rozejrzeć co tu mają dla takich maluchów ;)

Większość ma w domu :P

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Sebastian mi powiedział że ja wygra w totka ładną sume kasy i będę mogła sobie pozwolić na " nie pracowanie" to pogadamy na ten temat :/ 

Wygrana w totolotka, to chyba w następnym życiu :P

To mu powiedz, że zanim on wygra w totolotka, to podobną sumę wyda na kupony :P