Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Jak będziesz grzeczna :D Ja jeszcze lubię pieczarki ze śmietaną do ziemniaczków :) Będę!! Pomogę Ci nawet zrobić :D obiore ziemniaki, ale obieraczką! :D Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 przedwczoraj zrobiłam sos pieczarkowy , ziemniaki i miałam swoją ćwikłę (w słoikach na zimę robię). Dla mnie oki obiad, ale Damian oczywiście wybrzydzał, że bez mięsa i jeszcze z chlebem by zjadł, ale z ziemniakami masakra!!!On typ typowo mięsny (ja niby też, ale w domu tak jadłam od dzieciństwa i jakoś mnie to nie razi) Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Będę!! Pomogę Ci nawet zrobić :D obiore ziemniaki, ale obieraczką! :D Tylko obieraczką obieram ziemniaki ;) 2 minuty temu, majoka napisał: przedwczoraj zrobiłam sos pieczarkowy , ziemniaki i miałam swoją ćwikłę (w słoikach na zimę robię). Dla mnie oki obiad, ale Damian oczywiście wybrzydzał, że bez mięsa i jeszcze z chlebem by zjadł, ale z ziemniakami masakra!!!On typ typowo mięsny (ja niby też, ale w domu tak jadłam od dzieciństwa i jakoś mnie to nie razi) Ja ćwikłę też sama robię. Ta kupna mi nie smakuje :/ Ja też typowo mięsna jestem :D W sumie mogę na obiad nie zjeść mięsa, ale za to nadrobię to przy kolacji :D Choć nie ukrywam, że za małolata np. w lato ziemniaki z kefirem/maślanką się jadło i też starczyło :) Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Tylko obieraczką obieram ziemniaki ;) Ja ćwikłę też sama robię. Ta kupna mi nie smakuje :/ Ja też typowo mięsna jestem :D W sumie mogę na obiad nie zjeść mięsa, ale za to nadrobię to przy kolacji :D Choć nie ukrywam, że za małolata np. w lato ziemniaki z kefirem/maślanką się jadło i też starczyło :) To dobrze, bo nożem to ja pół ziemniaka kroje xd :D Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 ziemniaki też obieraczką, ale nie każdą (ma być obierak ułożony ,że tak powiem jak nóż a nie jak maszynka do golenia :P) Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Ja tam wszystkim mogę obierać i obiorę cieniutko :D Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 55 minut temu, magdabroy napisał: Ja tam wszystkim mogę obierać i obiorę cieniutko :D chwalipięta :P Quote
marta1624 Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ja tam zawsze obierałam grubo i mi zostało :p Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 majoka, chleb też pokroję nożem równiutko, że wygląda jak cięty w maszynie :P Kiedyś nawet mój brat się ze mną kłócił, że to nie ja kroiłam, bo zbyt równo. Ale bratowa widziała na własne oczy i potwierdziła, że to ja a nie maszynka :D Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 a ja z lenistwa kupuje krojony:P, wróciłaś z lodów???? Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Już dawno :P Teraz czekam na kebaba :D Miała być pizza, ale Bogdan chciał kebolca i pojechał kupić :) Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 heheh zaraz Ci się kończy, teraz w ciąży możesz zachciankować :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Kebaba jadłam tydzień po urodzeniu Theodora :P Zresztą, ja jadłam wtedy wszystko, oprócz ostrego :P Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 ale mąż może nie będzie latał po Twoje zachcianki :P Quote
Paulina94 Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 26 minut temu, majoka napisał: a ja z lenistwa kupuje krojony:P Ja też :D 2 Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: A jakie ładne te lody :D uszate :P Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: uszate :P te uszy wyglądały najbardziej apetycznie z całych lodów :D Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 31 minut temu, Paulina94 napisał: Ja też :D Ja tez, bo nikt prosto nie pokroi :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 39 minut temu, majoka napisał: ale mąż może nie będzie latał po Twoje zachcianki :P Będzie latał, będzie :D 21 minut temu, majoka napisał: uszate :P To miały być uszy Myszki Micki :) Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Byście widziały jak ja rosto kroje chleb to byście chyba miały problem zeby przestać sie smiac :P Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 ja będe miała okazje to Wam pokaże , dzisiaj już nie będę kroiła chleba :P Quote
Ania :) Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 A my kupiliśmy krajalnice i mamy prosciutki :P bo tak to kupowalismy krojonych ale taki niekrojony w smaku jest o niebo lepszy :) Quote
Recommended Posts