Aleksa. Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 A skąd wiesz :P może b ędzie właśnie całkiem inny ;p Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Nauczony przez starszego braciszka, raczej inny nie będzie :P Quote
Aleksa. Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 3 godziny temu, magdabroy napisał: Nauczony przez starszego braciszka, raczej inny nie będzie :P Trzeba byc dobrej myśli :) Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 może złagodnieje :P, a Nathan może być spokojny ( u mnie Gabi i Łukasz to skrajności, chyba pod każdym względem) Quote
marta1624 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Hejka :) Nathan będzie grzeczny po dogociotkach! :D Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Godzinę temu, Aleksa. napisał: Trzeba byc dobrej myśli :) Co ma być, to będzie ;) Obojętnie co nawywija, będę kochać jak swoje :D 23 minut temu, majoka napisał: może złagodnieje :P, a Nathan może być spokojny ( u mnie Gabi i Łukasz to skrajności, chyba pod każdym względem) W sensie, że Gabi gorsza niż Łukasz? 2 minuty temu, marta1624 napisał: Hejka :) Nathan będzie grzeczny po dogociotkach! :D Hej Marta :) Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 nie Łukasz niż Gabi heheh (przynajmniej na ten moment życia ;)) Quote
łamAga Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 O matuchno to Ci Theodorek , a ja go miałam za takie grzeczne dziecię :D Ale zwalmy to na bunt wieku przedszkolnego :D Ja zawsze twierdziłam i twierdze nadal że dziewczynki są bardziej niegrzeczne niż chłopcy ! :P Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: nie Łukasz niż Gabi heheh (przynajmniej na ten moment życia ;)) Wszystko się jeszcze może zmienić :D 8 minut temu, dOgLoV napisał: O matuchno to Ci Theodorek , a ja go miałam za takie grzeczne dziecię :D Ale zwalmy to na bunt wieku przedszkolnego :D Znam swoje dziecię, kocham je najmocniej na świecie, ale może w końcu uwierzycie, że to mały diabełek o wyglądzie aniołka :D Nie wiem czy to bunt przedszkolaka czy coś innego. Najważniejsze teraz, żeby nie dać sobie wejść na głowę ;) Quote
łamAga Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ty jesteś twarda więc sobie dasz rade , ja mogę się bać na zapas bo miętka jestem :/ Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 jestem tego świadoma....dziewczynki w okresie dojrzewania są chyba gorsze od chłopców (jak obserwuję koleżanki Łukasza, to cieszę że mam syna) Quote
angineuuka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ty jesteś twarda więc sobie dasz rade , ja mogę się bać na zapas bo miętka jestem :/ Ty na pewno haha :D Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Ty jesteś twarda więc sobie dasz rade , ja mogę się bać na zapas bo miętka jestem :/ Przestań jeść miętkę, to będziesz twarda :P 3 minuty temu, majoka napisał: jestem tego świadoma....dziewczynki w okresie dojrzewania są chyba gorsze od chłopców (jak obserwuję koleżanki Łukasza, to cieszę że mam syna) Ale masz też córkę, więc się nie ciesz :P 2 minuty temu, Angi napisał: Ty na pewno haha :D Aga jest jedyna w swoim rodzaju :D Quote
łamAga Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 4 minuty temu, majoka napisał: jestem tego świadoma....dziewczynki w okresie dojrzewania są chyba gorsze od chłopców (jak obserwuję koleżanki Łukasza, to cieszę że mam syna) dlatego chce samych chłopców :D 2 minuty temu, Angi napisał: Ty na pewno haha :D Taaaa :P Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: dlatego chce samych chłopców :D Taaaa :P następna ciąza bliźniacza z dziewczynkami :P Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Aga, to ile Tych chłopaków planujesz? :D Quote
angineuuka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Aga, to ile Tych chłopaków planujesz? :D Pewnie cala druzyne pilkarska :D Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Boże, jak to moje dziecię się dziś rozpycha :/ Że mi jeszcze skóra na brzuchu nie pękła, to aż dziwne :D Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Boże, jak to moje dziecię się dziś rozpycha :/ Że mi jeszcze skóra na brzuchu nie pękła, to aż dziwne :D może znowu migruje w innym kierunku, przy następnym badaniu, to będzie w drugą stronę odwrócony :P Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Niech on migruje już prosto "do wylotu" :P 2 Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 10 minut temu, magdabroy napisał: Niech on migruje już prosto "do wylotu" :P heheh, no dogocioteczki oczekują :) Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Jeszcze troszkę poczekacie :P Za to wczoraj przez cc urodziła się córeczka kuzyna mojej koleżanki. Miała termin na 2 tyg. przede mną, ale mała w ogóle nie rosła i wczoraj ją wyciągnęli :/ Mała waży tylko 2kg, gdzie mój Nathan "młodszy" o 2 tygodnie i już waży więcej ;) Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 no ja z Gabi miałam podejrzenie hipotrofii , też brano pod uwagę wcześniejszy poród :( Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Tylko mnie ciekawi czy to rzeczywiście jest dobre rozwiązanie takie wyciąganie wcześniej, trzymanie przez kilka tygodni w inkubatorze...Przecież zawsze może być pomyłka w obliczeniu i mała może wcale nie miała się urodzić na koniec lutego?! Quote
Recommended Posts