*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 33 minut temu, justysiek napisał: oj to już przy takiej wadze to raczej wątpię, że się obróci, szkoda, że kolejna cesarka... choć jak ja pomyśle o moim naturalnym porodzie to aż mam nadal dreszcze choć minęło 2.5 roku. Właśnie pani doktor powiedziała, że nie jest jakiś wybitnie duży, ale mały też nie jest, więc szanse na obrócenie są małe :( 30 minut temu, Ania :) napisał: Ważne że dzidzia zdrowa :) Zdrowa, zdrowa. Wszystkie pomiary w normie :) 25 minut temu, Oscar Patric napisał: Lubię do Ciebie Magda zaglądać,bo zawsze się czegoś dowiem :) A to aż takie ciekawe, dla kogoś bez dzieci? ;) Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Właśnie pani doktor powiedziała, że nie jest jakiś wybitnie duży, ale mały też nie jest, więc szanse na obrócenie są małe :( Zdrowa, zdrowa. Wszystkie pomiary w normie :) A to aż takie ciekawe, dla kogoś bez dzieci? ;) a tak,dobrze mieć wiedzę nie tylko książkową Quote
marta1624 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Hejka :) I popieram, najważniejsze że zdrowiuśki :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 godziny temu, magdabroy napisał: Właśnie pani doktor powiedziała, że nie jest jakiś wybitnie duży, ale mały też nie jest, więc szanse na obrócenie są małe :( Zdrowa, zdrowa. Wszystkie pomiary w normie :) A to aż takie ciekawe, dla kogoś bez dzieci? ;) Przecież oscarkowa ma córkę :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Przecież oscarkowa ma córkę :D Siostrę :P 1 minutę temu, Tyś napisał: Hej :) Cieszę się, że dzidzia zdrowa ;) Hej :) No dzidzia zdrowa :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 50 minut temu, magdabroy napisał: Siostrę :P Hej :) No dzidzia zdrowa :) Byłam przekonana, że zawsze pisze o córce ;) :P Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 słodka foteczka, wywołaj do rameczki. Dobrze, że u Was wszystko w porządku. Będziesz krojona, tak to jest jak dziecko charakter po mamusi dziedziczy :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 majoka Ty chyba dawno nie oberwałaś :P Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 mam siniaka na kolanie, Shadow na spacerze nie zdążył ominąć :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Następnym razem niech celuje trochę wyżej :P Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 no jakby w Ciebie wcelował, to byś od razu urodziła (a w moją głowę, to już przesada i tak mam zadarty nos :P) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 28 minut temu, majoka napisał: słodka foteczka, wywołaj do rameczki. Dobrze, że u Was wszystko w porządku. Będziesz krojona, tak to jest jak dziecko charakter po mamusi dziedziczy :P Hahahhaha, uśmiałam się :D a zwala na Bogdana hahahaha Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 sama się przekonasz jak do niej polecisz :P Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: sama się przekonasz jak do niej polecisz :P Właśnie mam coraz więcej obaw hahahah :D bo kto mnie uratuje ? :D Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 licz na Theo, widać że ma dobre serce hehehe Quote
marta1624 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Theo, Tora, Lumpek, COŚ... Oni pomogą :D Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 hehe, wiecie że Madzia szykuję się teraz do ataku hehehe, już szpony na nas ostrzy :P Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, marta1624 napisał: Theo, Tora, Lumpek, COŚ... Oni pomogą :D COŚ nie, bo ma charakter mamy :P Quote
marta1624 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 minuty temu, majoka napisał: COŚ nie, bo ma charakter mamy :P A no tak! Zapomniałam :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 3 minuty temu, majoka napisał: hehe, wiecie że Madzia szykuję się teraz do ataku hehehe, już szpony na nas ostrzy :P Ty jesteś zdrowo walnięta :P Co do COSia, to on ma charakterek po obu rodzicach ;) Tak jak i Theodor :P Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Boże, nie lecę! :D już pisałam wcześniej, że najwyzej zakładnika wezmę :D :D Quote
Recommended Posts