mar....ka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 juz się do Was przyzwyczaiłam , że nic mnie nie rusza hehe Quote
angineuuka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Potrafię być bardziej chamska, tym bardziej jak ktoś mi podpadnie.. :) Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 a ja bardziej głucha i ślepa :P na te dwie z dogomanii heheheh Quote
Aleksa. Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Kazdy potrafi być chamski, jak chce..ale nie kazdy potrafi byc szczerze milym i dobrym :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Kazdy potrafi być chamski, jak chce..ale nie kazdy potrafi byc szczerze milym i dobrym :P Bo świat jest okrutny :( Quote
angineuuka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Kazdy potrafi być chamski, jak chce..ale nie kazdy potrafi byc szczerze milym i dobrym :P Miłym także. Ale ja nie lubię być sztucznie miła. Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Z racji tego, że mnie boli dymka, to idę spać :P Dobranoc :) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Siemankoooo :) jak u Was ? :D mały w brzuchu rozrabia ? :D Quote
łamAga Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A jak głowa ? :) no i co z tym imieniem ? ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Siemankoooo :) jak u Was ? :D mały w brzuchu rozrabia ? :D Siemka :) U nas bardzo dobrze :) No właśnie mnie kopie :D A jak głowa ? :) no i co z tym imieniem ? ;) Głowa nie boli, ale jestem zmęczona :/ Nie wiem co z imieniem :( Nawet nie mam kiedy z Bogdanem na ten temat spokojnie pogadać :( Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Dziś wielka noc dla Theodora. Wywaliliśmy jego stare łóżko (160x200) i dostał dziś mniejsze (90x200), na wysokich nóżkach, ale nie piętrowe :P Więc dzisiaj pierwsza noc w nowym łóżku. Młody zachwycony, więc powinno być dobrze. No i w pokoju ma teraz dużo miejsca na zabawę :) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 TRZYMAM KCIUKI! A Ty zmykaj się położyć! Quote
łamAga Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Musisz wiecej wypoczywać ;) O kurczaczek , ale Theoś czuje sie pewnie jak duży mężczyzna :* Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Noc będzie dobrze, bo zrobiliśmy z tego wielkie wydarzenie :D Już dużo wcześniej mu obiecaliśmy nowe łóżko i że będzie miał wtedy w pokoju miejsce na jego świąteczny prezent :) Więc on teraz czeka na święta i jego wymarzony prezent :D Nie mam kiedy się położyć :( Teraz, jak młody poszedł spać, to mam chwilę dla siebie (i dogo :D) A w niedzielę będziemy piec z młodym pierniki ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Takie coś: i dokupiłam jeszcze 7 ciuchci, bo w zestawie było tylko 5 :P Quote
Recommended Posts