angineuuka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/2015/DSC_0192_zpsrcqmx1bs.jpg jaki fajny pieseł ;d Quote
łamAga Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ile tam piesków <wow> Theoś i gatki w samochody <3 słodziak :* Torka miała zabawe na całego <3 super foty ! ;) Quote
marta1624 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 I ją powtórzę- ale piesełków :) Tora miała radochę :) Quote
justysiek Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 ciekawe jakby mój Cezar zachował się przy takiej ilości psów... ostatnio strasznie drze japę jak widzi psy. fajne foty, w tym upale to zazdroszczę tej wody :) Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Piekne zdjecia :) Torcia z tymi aporcikami jest najlepsza <3 :D Ile psow... wspaniale!!!!! Theos z tym wiaderkiem itd... to chyba jakies wykopaliska mial w planach ? ;) Quote
*Magda* Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Dzięki laski :) ciekawe jakby mój Cezar zachował się przy takiej ilości psów... ostatnio strasznie drze japę jak widzi psy. fajne foty, w tym upale to zazdroszczę tej wody :) Justyś, pewnie by spasował przy tylu psach ;) Tora, normalnie jak widzi psa, to chce biec i się witać, bawić itp. A zawsze jak jesteśmy na psiej plaży, to czasem ją jakiś pies zainteresuje, ale głównie to obserwuje. Nie jest taka napalona na poznanie psów, niż na "naszych" terenach ;) Theos z tym wiaderkiem itd... to chyba jakies wykopaliska mial w planach ? ;) Wykopaliska były :D Theo, wszystkiego co najlepsze!! :) Dzięki Angi :* W sobotę zrobię zdjęcia jakiego torta będzie miał Theoś na imprezce ;) Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 oooo... Theos ma urodzinki dzisiaj? Wszystkiego naj naj naj... dla malego archeologa :D Duuuuuzo duzo zabawek, usmiech i zdrowka :**** ps. cos ciekawego bylo w tych wykopaliskach ? :D Quote
kalyna Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Wow, ale świetny weekend ;) Ale Teoś się wyciągnął, schudł i jakoś zmężniał, odkąd ostatnio go tu widziałam Tora widzę też poszalała ;) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Wow, to już 3 latka kończy ? :D To sporo czasu już u Cibie w galerii jestem hah :D Najlepszego dla Theosia :P Quote
*Magda* Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Wow, ale świetny weekend ;) Ale Teoś się wyciągnął, schudł i jakoś zmężniał, odkąd ostatnio go tu widziałam Tora widzę też poszalała ;) To już kawał chłopa jest :D A poszalała, poszalała ;) I łapy po tym weekendzie ok, choć bałam się, że będzie kuleć :/ Wow, to już 3 latka kończy ? :D To sporo czasu już u Cibie w galerii jestem hah :D Najlepszego dla Theosia :P A no 3 lata :D Dziękuję :* Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Oczywiscie Ja i moja zajebista pamięć ;( Wszystkiego co najlepsze dla Theosia :* :* :* :* zapisałam sobie w kalendarzu żeby za rok już na 100% pamietać .... a fotki rewelacja ;) Quote
Recommended Posts