mamanabank Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Witaj wśród żywych :-) Wczoraj poszedł przelew od Dionizego i Romki. Edit. [B]Romka[/B], skopiuj post 421 do postu rozliczeniowego na pierwszą, OK? Quote
AniaiJanek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Na konto Feliksa dotarły deklaracje czerwcowe od Donaty i od skarpety- Dziekujemy bardzo :) Quote
AniaiJanek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dotarły także deklaracje od: [B]Dionizy Ass Romki i 20 zł od Areski :) Feliks dziękuje :) [/B] Quote
sylwiaso Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Feliksiu na spacerku z Julcią zobaczcie jak wystartował spod domu![IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6772/dscn4852n.jpg[/IMG][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/46/dscn4854i.jpg[/IMG] Quote
mamanabank Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [B]Aktualny stan skarbonki Feliksa [/B][quote name='mamanabank'] [U]Deklaracje stałe:[/U] [B]AniaiJanek oraz znajomi [/B]- 100zł [B][COLOR=darkgreen]- VI[/COLOR][/B] [B]UMilki [/B]- 10zł [B][COLOR=darkgreen]- VI, VII, VIII[/COLOR][/B] [B]Skarpeta Łowicka [/B]- 20zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]Romka [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]Tofikowa [/B]- 10zł [B]Donata [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]Dionizy Ass [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]RAZEM: 170zł [COLOR=red]BRAKUJE: 30zł [/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe: [/COLOR][/U][COLOR=black][B]Ares-ka - 20zł - [COLOR=darkgreen]VI[/COLOR] [/B][SIZE=4]Aktualny stan skarbonki[/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen] 200zł[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [SIZE=3]Feliks trafił do Sylwii 20 maja. W skarbonce jest 200zł, możemy zapłacić za pierwszy m-c, do 20 czerwca Feliks będzie miał opłacony hotelik[/SIZE]. Prosimy o pomoc w poszukiwaniu brakujących deklaracji 30zł. [B]Sylwia, wyślij nr hotelikowego konta do AniiJanka.[/B] :loveu: Romka, przekopiuj post rozliczeniowy na pierwszą. :loveu: Quote
Tofikowa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zrobiłam dzisiaj przelew za czerwiec, chyba nie wpisałam nicku. Quote
mamanabank Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='inga.mm']prześlicznościowy piesek.[/QUOTE] Prawda, prawda :-) ma mnóstwo wejść na allegro i żadnego telefonu. Romka, typuję Feliksa do bazarku ogłoszeniowego, jeśli łaska. Quote
Romka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='mamanabank']Prawda, prawda :-) ma mnóstwo wejść na allegro i żadnego telefonu. Romka, typuję Feliksa do bazarku ogłoszeniowego, jeśli łaska.[/QUOTE] Mam nadzieję,że Koosiek odpowie...dałam czas na ogłoszenia do wtorku,jak nie poproszę o zwrot pieniędzy...ale kandydatura może być... Quote
sylwiaso Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Feliksik na fotkach i zrobiłam filmik o którego wstawienie poproszę naszą mamusienabank![IMG]http://img231.imageshack.us/img231/6984/dscn4879i.jpg[/IMG][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/4807/dscn4878ca.jpg[/IMG] Quote
zpsem Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 witamy chcielibyśmy też coś wpłacić na tą bidulkę. Czy ktoś może wysłać nam numer konta na PW? Quote
Romka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='zpsem']witamy chcielibyśmy też coś wpłacić na tą bidulkę. Czy ktoś może wysłać nam numer konta na PW?[/QUOTE] Poradzimy sobie bez Waszej wpłaty...dziękujemy bardzo... Quote
zpsem Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Romka']Poradzimy sobie bez Waszej wpłaty...dziękujemy bardzo...[/QUOTE] dlaczego? Czy pomoc psu nie jest w tym momencie ważniejsza niż nasze wcześniejsze sprzeczki? Quote
Romka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='zpsem']dlaczego? Czy pomoc psu nie jest w tym momencie ważniejsza niż nasze wcześniejsze sprzeczki?[/QUOTE] Właśnie to robimy...pomagamy psu...nie interesuje nas nic więcej...poradzimy sobie bez tej wpłaty...tak jak dotychczas...dziękuję! Quote
zpsem Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 nie rozumiem ale ok nic na siłę...chcieliśmy tylko pomóc, nic więcej. Quote
mamanabank Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Aniu, czy można już odjąć 200zł z funduszy Feliksowych? Hotelik już opłacony? .................. Quote
AniaiJanek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Tak, tak w piątek robiłam przelew- Sylwiaso, dotarł? Dotarło też 20 zł od Agnieszki F - nie wiem kto to :))) ale bardzo dziękujemy :))) Quote
Tofikowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='AniaiJanek']Tak, tak w piątek robiłam przelew- Sylwiaso, dotarł? Dotarło też 20 zł od Agnieszki F - nie wiem kto to :))) ale bardzo dziękujemy :)))[/QUOTE] to ja:) zapomniałam wpisać nick Quote
mamanabank Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ............................................. Zapraszam na bazarek m.in. dla Feliksa (w podpisie) info na pierwszą stronę [quote name='mamanabank'] [U]Deklaracje stałe:[/U] [B]AniaiJanek oraz znajomi [/B]- 100zł [B][COLOR=darkgreen]- VI[/COLOR][/B] [B]UMilki [/B]- 10zł [B][COLOR=darkgreen]- VI, VII, VIII[/COLOR][/B] [B]Skarpeta Łowicka [/B]- 20zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]Romka [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]Tofikowa [/B]- 10zł - [B][COLOR=darkgreen]VI[/COLOR][/B] [B]Donata [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]Dionizy Ass [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR] [B]RAZEM: 170zł [COLOR=red]BRAKUJE: 30zł [/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe: [/COLOR][/U][COLOR=black][B]Ares-ka - 20zł - [COLOR=darkgreen]VI wpłynęło 210zł [COLOR=black]wydatki - 200zł hotelik maj/czerwiec [/COLOR][/COLOR] [/B][SIZE=4]Aktualny stan skarbonki[/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen] 10zł[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Quote
sylwiaso Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Tak wpłata doszła!przepraszam zagapiłam się.Filmik z Feliksikiem już lada chwila! Quote
mamanabank Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 proszę :-) [video=youtube;Abw2rEJQyho]http://www.youtube.com/watch?v=Abw2rEJQyho[/video] Quote
sylwiaso Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Feliśku do góry skacz tak jak na filmiku po DOMEK!! Quote
Recommended Posts