Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, tylko "Fundacja" to już zobowiązuje a to jest raczej grupa od wieków planująca założyć Fundację ;). Nie ma różnicy dla psiaków przebywających pod opieką ale jednak prawnie - zupełnie inne światy.

Dziękuję za informacje ;)

Posted

Temida, widziałam Cię w Panoramie, ale w rzeczywistości to Ty trochę inaczej wyglądasz:)
Wygląda na to, że pani prezydent również nie widzi problemów schroniska twierdząc, że schronisko to nie hotel. Rozumiem zatem, że swoją postawą daje przyzwolenie na śmierć głodową zwierząt przebywających w schronisku, za które odpowiada Urząd Miasta, czy znowu źle rozumuję?

Posted

OOOOO, są i chętni, dzięki za przybycie:) Ja nie miałam żadnych kłopotów, weszłam na KrakVet, kliknęłam przy Radomsku kropeczkę i już. Ale wiem, że inni mieli problemy, proszę pomóżcie. Jak oddać głos???? Ciągle przegrywamy!!!!

Posted

Ja też nie wiem jak zagłosowac. Temat na Krakvevie jest zamkniety i nie widzę żadnej ankiety :(
Widziałam reportaż w TV. Jestem zszokowana. Rozumiem, że w schroniskach brakuje leków, pracowników, ale żeby brakowało jedzenia dla zwierząt? Dramat!

Posted

[quote name='Temida'][COLOR=red][B]DZISIAJ W PANORAMIE O SCHRONISKU W RADOMSKU:[/B][/COLOR]

[url]http://tvp.info/panorama/wideo/26032011-1800/4093701[/url][/QUOTE]

Aby zagłosować na KRAKVECIE należy się zalogować.
Ponić udaje się z Explora.
W razie problemów proszę pisać.

Posted

trzeba szybko coś wymyśleć!! Jesteśmy już tak blisko wygranej, a przecież tu chodzi o te kochane Psie i Kocie mordki. Ale różnica, której najpierw nie było, później 20 głosów, teraz wynosi prawie 40...

Posted

[quote name='Temida']Aby zagłosować na KRAKVECIE [B]należy się zalogować[/B].
Ponić udaje się z Explora.
W razie problemów proszę pisać.[/QUOTE]

Bystra jestem ;). Na to nie wpadłam sama.
Mój głos juz oddany.

Posted

noo to już nie wygramy :(
Ilona agituje ponownie na Toruńskie schronisko :(

[url]http://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/zblizenia/wideo/2603-g-1830/4208688[/url]

Posted

[B]Dziękuję wszystkim za głosy.
Dziękuję tym którzy chcieli pomóc w ten sposób tym zwierzakom. [/B]

Ja ze swojej strony zrobiłam co mogłam.
To była moja nadzieja, nadzieja na to że choć parę tygodni te zagłodzone
psy i koty pożyją godnie.
Choćby poprzez mój trud jeden pies miał choć sekundę poczuć się najedzony i szczęśliwy,to powiem, że było warto.
Chyba jednak nie będę mogła tego powiedzieć. :(

Ilonie chciałabym tylko powiedzieć jedno.
Nie masz serca.