Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Nie no, u mnie to zawsze są moje pudelki - zresztą wżenił się w pudle :):):)

Tylko dlaczego się jego bardziej słuchają :roll:

Mój się wżenił się w setery, ale wg mnie woli pudle niż te rude. Pudlice są w całości moje i ja jestem dla nich całym światem, ale są bardzo zakochane w moim mężu i robią do niego słodkie oczy.

Korka jest wyłącznie moja i zrobi prawie wszystko(kawy nie chce robić - sprawdziłam). Jest bardzo miłą suczką, ale jak Pani powie że Pan nas nie kocha to Korka zamienia się rotka i chce zagryść swojego Pana. Melka ani Monetka tego nie potrafią one są całkowicie przeciwne przemocy. :lol:

Violonczela

Posted

Witam wszystkich

Mam duże zaległości ,praca praca praca.........

Serdeczne życzenia Urodzinowe dla Korki :new-bday:

i dla maluszków lewków. :tort:

My mamy jeszcze tydzień . :P

Posted

Witam pudlarzy. myślę, że otrzymaliście już biuletyn informacyjny. Zarząd Klubu ufundował puchar dla zwycięzcy rankingu wystawowego.

Regulamin miał być wysłany wraz z biuletynem, ale jakos nie dogadaliśmy się i będzie na stronie internetowej naszego Klubu, o ile Anka już go umieściła. A na razie to kserujcie wyniki wystaw i jak najprędzej je przysyłajcie. Nie mozemy opierać się na wynikach otrzymanych z poszczególnych oddziałów bo moga być niepełne, a poza tym brakowałoby nam wystaw zagranicznych, a za nie jest więcej punktów.

Dajcie znać wszystkim, którzy nie mają internetu.

Jak myślicie kto wygra? i kto będzie walczył by otrzymać puchar na własność? :question: :question: :question:

:question: Wyniki rankingu będą ogłoszone na naszej stronie internetowej.

A na razie to życzę Wam wszystkiego najlepszego, miłych i spokojnych Świąt, oraz w nadchodzącym Nowym Roku dużo sukcesów wystawowych i hodowlanych. :santagri:

Olle.

Posted

Dostałam biuletyn nr 1 (na papierze) ale jeszcze go nie umieściłam :oops:

Muszę skończyć przepisywanie i sformatować.

Rankingu nie otrzymałam, ani elektornicznie ani na piśmie - chyba, że Adaś znowu go prześle w .zip. a jak go poprosze od normalne przesłanie (mój antywirus kasuje spakowane załączniki) to przesle mi w .rar (kolejny program który "pakuje") - efekt - przepisuję ręcznie co mam na piśmie.

Posted

Aneta, dziękuję za ogłoszenie o moich szczeniakach. Muszę zapytać się Urbanowskiej, czy nie można by już dawać ogłoszeń na stronie www klubu. Przecież mamy już Klub i trzeba coś robić. Reproduktory i suki hodowlane dostaniemy prawdopodobnie po nowym roku, bo wszyscy kier.sekcji mają zrobić uaktualnienia do Zarz.Gł.

Posted

>

Przecież mamy już Klub i trzeba coś robić. Reproduktory i suki hodowlane dostaniemy prawdopodobnie po nowym roku, bo wszyscy kier.sekcji mają zrobić uaktualnienia do Zarz.Gł.

Na to bym tak nie liczyła wiem coś na ten temat. Mam doświadczenie bo jestem również w Klubie Wyżła Brytyjskiego.

Pozdrawiam Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted
Witam pudlarzy. myślę, że otrzymaliście już biuletyn informacyjny. Zarząd Klubu ufundował puchar dla zwycięzcy rankingu wystawowego.

Ja nie dostałam drugiego biuletynu :(

Czy będzie wybierany w rankingu tylko najlepszy pudel, czy może jeszcze szczenię, junior itd? :Dog_run:

Posted

Czy mam zacytować górę ???

"Proszę nie robić nic co nie zatwierdzi zarząd"

Strony będą lepsze graficznie - tylko muszę mieć kilka godzin których mi teraz baaaardzo brakuje, już mam trochę przeróbek i pomysłów :)

Olle - dziekuję za materiały - to sie nazywa solidna odoba :D

Posted

Chętnie zobaczyłabym pierwszy jak i drugi biuletyn bo jakoś mnie one omineły. Chyba, że wpłacając składkę nie jestem członkiem bo tego całkowicie nie jestem pewna? Jak to sprawdzić i gdzie takie biuletyny można dostać???

Co do strony to sorki nie chciałam nikogo urazić a napewno nie Ciebie Aneto. Wiem że tego czasu zawsze jest jakoś za mało :(

Mam nadzieję, że Zarząd da Ci większe pole do działania.

Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted

Volonczela, spokojnie , na ciebie się nie obrażę :)

A pierwszy biuletyn mam bo mi przysłano do edycji inaczej bym go zapewne nie zobaczyła na oczy.

Posted

Faktycznie by się przydała taka paraklubowa stronka, o większej swobodzie działania.

Ale do tego trzeba poświęcenia jednej osoby umiejącej robić strony w internecie, mającej czas i chęć :D

A może przyszły rok nam przyniesie kogoś takiego :question:

Bardzo podoba mi się tego typu stona o lwich pyszczkach :wink:

tj. o lewkach.

Zajrzyjcie sobie na http://www.lowchenworld.com

Bardzo fajnie jest zbudowana podstrona zawierająca rodowody :D

Posted

Violonczela.

Napewno dostaniesz pocztą Biuletyn bo do wszystkich było wysyłane. Chyba, że Marysia - Sekretarz Klubu ma błędny adres, bo ona zajmowała się dystrybucją.

Tak właściwie to grudniowy biuletyn informacyjny jest pierwszym biuletynem. Listopadowy był biuletynem próbnym i tylko w małej ilości był rozdawany na wystawie w Poznaniu. Jeżeli nie dostaniesz biuletynu po świętach to daj znać.

A tak do wszystkich mam prośbę o kierowanie wszystkich uwag, może być na forum. Na najbliższym zebraniu Zarządu mogę te uwagi przekazać, oczywiście jeżeli ktoś będzie chciał zachować anonimowość, to zobowiązuję sie do niej.

Wszystkie uwagi są cenne.

Olle

:agrue:

Posted

Ja biuletynu nie dostałam ,ale dostałam zaproszenie na wystawę,tylko kogo ja wystawię :question:

Wszystkie weteranki mam na federałka........malutkiego :cry: :lol:

Posted

A ja nie dostalam biuletynu :cry: Moze mam zly adres, bo szczerze mowiac wcale nie pamietam jaki podawalam zapisujac sie, to juz bylo dosc dawno, gdzie moge to sprawdzic? U Marysi Bednarkiewicz, czy u kogos innego?

Posted
Violonczela.

Napewno dostaniesz pocztą Biuletyn bo do wszystkich było wysyłane. Chyba, że Marysia - Sekretarz Klubu ma błędny adres, bo ona zajmowała się dystrybucją.

Tak właściwie to grudniowy biuletyn informacyjny jest pierwszym Olle

:agrue:

Do dnia dzisiejszego nie dostałam biuletynu. Jedyną pocztę którą dostałam to informację o spotkaniu organizacyjnym w dniu 16.05.br

Potem dzowoniła Marysia o składkę, którą wpłaciłam i tylko taki jest mój kontat z Klubem. Nawet nie wiem czy jestem członkiem, czy dotarła moja składka?

Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted

Działa już dział "ogłoszenia - szczenięta" więc zapraszam, Olle już skorzystała, Velvia nadesłała właśnie anons - Violonczela czekam na Ciebie :) chyba, że maluchy maja już domki (czytaj - nie oddam nikomu :):): )

Posted

Do dnia dzisiejszego nie dostałam biuletynu. Jedyną pocztę którą dostałam to informację o spotkaniu organizacyjnym w dniu 16.05.br

Rozmawiałam wczoraj z Marysią i prześle ci jeszcze raz :D