aneta Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Myślę, że większość już ten punkt zna. Nareszcie w Polsce nie będzie miniatur większych od średniaków :cool3:. Problematyczne jest tylko to łączenie kolorów - w Łodzi było takie krycie miniatury białej (srebro w rodowodzie) z czarnym (białe w rodowodzie). M.in wyszło ni to srebro - ni to grafit - w niejdenolitym natężeniu (a la pręgowane). Dlatego mieszanie kolorów przez osoby nie znające dobrze genetyki jest wg. mnie b. niebezpieczne i mamy za małe zaplecze hodowli i pogłowia aby bawić sie w eksperymenty. Quote
IraKa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Zdaje się dla chcących dokształcić się z genetyki będzie okazja podczas wystawy pudli. Mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku i będzie duże zainteresowanie:razz: ;) Quote
Betti Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='aneta']Prosze wszystkich o sprawdzenie i przesłanie uzupełnień danych i wyników z wystaw 2006. Wszystkie dane dostępne i wiadome (sprawdzone) są podane na stronach [URL="http://www.klubpudla.republika.pl/wystawy_2006.htm"]www.klubpudla.republika.pl/wystawy_2006.htm[/URL] Pozwoliłam sobie na zamieszczenie zdjęć m. in z dogoamnii - jeżeli ktoś nie chce aby jego zdjęcie tam figurowało prosze o zgłoszenie e-mailem.[/quote] To może ja [U]dodam[/U] sędziów, tam gdzie byłam: Gdańsk 18-19.02 - Krystyna Szulc Dobre Miasto 01.05 - Adam Ostrowski Gdynia 16.07 - Piotr Król Chojnice 30.07 - Marzena Kaca-Bibrich Sopot 12-13.08 - Leos Jancik (Czechy) A w wynikach wystaw ( EVITA Asmodeusz ) [U]do poprawki[/U] : - Dobre Miasto - powinno być V BOG IX ( jest I BOG IX - tak było, ale w Chojnicach :lol: ) - Sopot - powinno być : I lok., CWC, BOS, CACIB ( a jest III lok. :placz: ) Quote
aneta Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Betti, zrobione. Za Sopot przepraszam, przeskoczyły mi linijki w html-u. Quote
cAROL Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Zapraszam na Strony Klubu Pudla. Są tam podane wyniki rankingu za rok 2006. Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za udział i gratuluje wygranym!!!!:cool2: :smilecol: :B-fly: Quote
bizab Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7f354a72038404a0.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/185/7f354a72038404a0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Guest Reyes Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 aneta - ty redagujesz strone Klubu Pudla? Mam propozycje :) bardzo fajną. Jak wiemy pudelki to show-meny i czesto odnoszą sukcesy z adeptami handlingu na mlodym prezenterze. Niestety są wypierane przez modne beagle lub charty. Może dopisywać do wyników z wystaw gdy ktos z pudelkiem stanie na podjum JH? Ps. Ja moge Ci z drobną pomocą martyny znaleźć liste zwycięzców na Jh z pudlami z zeszłego roku. Łącznie z vice-mistrzynią polski martyną która ten tytul zdobyła z Tatianą Eli. Będe też próbowałą wyłapać i pisać gdy ktoś z pudlem wpadnie na podjum. Pozdr Quote
martyna. Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Reyes']aneta - ty redagujesz strone Klubu Pudla? Mam propozycje :) bardzo fajną. Jak wiemy pudelki to show-meny i czesto odnoszą sukcesy z adeptami handlingu na mlodym prezenterze. Niestety są wypierane przez modne beagle lub charty. Może dopisywać do wyników z wystaw gdy ktos z pudelkiem stanie na podjum JH? Ps. Ja moge Ci z drobną pomocą martyny znaleźć liste zwycięzców na Jh z pudlami z zeszłego roku. Łącznie z vice-mistrzynią polski martyną która ten tytul zdobyła z Tatianą Eli. Będe też próbowałą wyłapać i pisać gdy ktoś z pudlem wpadnie na podjum. Pozdr[/quote] Fajny pomysł:)Jeśli tylko P.Aneta się zgodzi to z chęcią pomoge w szukaniu zwycięzców z pudlami na MP;) Pozdrawiam Quote
Paula&Goofi Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hej :) Jestem Fanką Pudli i chciała bym się zapisać do klubu pudla ! :) Tylko mam takie jedno pytanie ! Czy będe musiała uczęszczać na wszystkie zebrania? Czekam na odpowiedź! Pozdrawiam! Quote
Alfa1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jeżeli są zebrania to tylko raz do roku :) Popieram pomysł dziewcząt z JH Quote
aneta Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 JH- SUPER POMYSŁ z tymi wynikami :multi: Czekam na materiały. Kooikerko - im więcej nas tym lepiej :multi: :multi: :multi: Zapoznaj sie z regulaminem na stronach Klubu i WITAMY SERDECZNIE :loveu: Quote
martyna. Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Gdzie mamy pisać te materiały na PW czy może tutaj,czy na e-maila? Ciesze się,że będzie takie coś o pudlach na JH :) Quote
Alfa1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Myślę ,że założycie nowy temat tutaj na pudlach,gdzie będziecie wpisywać wyniki i wklejać zdjęcia,a Ania sobie to ciągnie na stronę klubu. :) Quote
magda_u Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziewczyny, kto zajmuje sie klubowym rankingiem wystawowym? Quote
aneta Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Zarząd. A wyniki przesyłają na strony Klubu Quote
IraKa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [B][COLOR="Red"][SIZE="5"]Zebranie 1.09[/SIZE][/COLOR][/B] [url]http://www.klubpudla.republika.pl/komunikaty.htm[/url] Quote
aneta Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Na stronie Klubu jest już dział " za tęczowym mostem" poświęcony naszym milusińskim które odeszły .... Quote
Guest Reyes Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='aneta']Na stronie Klubu jest już dział " za tęczowym mostem" poświęcony naszym milusińskim które odeszły ....[/quote] A nas na juniorku z pudlami jak nie było tak nie ma... :( Quote
Ewelinaa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nie wiem czy to dobry pomysł jedni mogą się zgadzać inni nie , bo po co ?! Ale można by było założyć dział "Zapowiedź miotów" lub coś podobnego w tym rodzaju, mamy już dział 'Szczenięta" "Championy" "Wystawy ... i inne, więc dlaczego właśnie nie taki dział ??? Gdzie można byłoby się ogłosić dużo dużo wcześniej, że szykuje się coś i można ew. się w ten sposób zareklamować- ogłosić. pozdr. Ewelina Quote
aneta Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Na razie planowane mioty i szczeniaki sa pod wspólnym działem "szczeniaki" co też nie jest głupie bo każdy sobie przegląda to co jest i będzie w najbliższej przyszłości. I może sie zastanowic czy kupić już czy poczekać. Quote
Cheritka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nieśmiało zapytam, co było na walnym i kto jest teraz WYBRANY do Klubu Pudla. Quote
aneta Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Właśnie .Było wszystkiego tyle osób że nie było jak przeprowadzić wyborów .mnie też nie było [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/shake.gif[/img]Z tego co mam zamieścić na stronie informację w tym stylu:Jezeli do grudnia nie będzie 100 składek to Klubu nie będzie - wiec wszyscy którzy nie zapłącili za rok 2007 proszeni są o zrobienie tego jak najszybciej - że tak powiem z naszym wspólnym i indywidualnym interesie.Jeżeli spełnimy ten punkt to najbliższe zebranie musi zebrać przynajmniej quorum i 100 członków na 2008. Quote
Cheritka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja zapłaciłam już wiosną. Nie rozumiem jak można nie zapłacić głupich 20 zł, to nie majątek. Zebranie było strasznie daleko od nas- to może dlatego było mało osób. Może gdyby było w Warszawie więcej osób by przyjechało, to jednak po środku i dojazd jest dobry ze wszystkich ston świata. Może trzeba wydrukować kto zapłacił a kto nie, to nie tak dużo osób, może by pomogło. Quote
Recommended Posts