Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonya-Nero']:eviltong: ;)
i chyba nam pogoda nawet dopisze:multi:[/quote]
Poproszę ładne fotki Bercika i Luckiego, tylko to jest mnie w stanie troszkę pocieszyć :placz:

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My jeszcze leniu****emy :p
Jak to dobrze miec takie kurduple :multi:
Miałam się jutro ubrać w tą niebieską kieckę w kropki białe co w zeszłym roku, bo co niektórzy mnie ostatnio nie poznali:lol: ;) w innym ubraniu, ale pomyślałam sobie że jak ktoś obejrzy te zdjęcia w sieci to pomyśli że nie mam co na siebie włożyć :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

Widzę Gosia, że jak przeszłaś na kurduple to głupoty Ci w głowie;)
Za dużo czasu masz, może rudą Ci podrzucę do zrobienia.
Ostatnio testuję fryzjerów:oops:

Kto bierze udział w konkursie strzyżenia? Odbędzie się wogóle, są chętni?

Posted

Ja, w ramach przygotowan, czesze psa, robie przeszkody, przeszywam i prasuje ciuchy, a przede mna jeszcze kapanie i strzyzenie, ciekawe o ktorej sie poloze. Bardzo prosze jakas dobra dusze zeby mi wyslala smsa, o ktorej zaczyna sie jutro sedziowanie, bo nie wiem, czy mam byc w ostrowie na 9 czy 10. 0697 77 99 35

Posted

Oj dziewczyny, czemu nikt nie pisze? Nie dzieli się wrażeniami?
Może jak zacznę ja to reszta zacznie pisać ;)
Wystawa udała się rewelacyjnie, pogoda dopisała, słoneczko, ale bez upału, momentami wiaterek zawiewał ale w sumie nie przeszkadzało to w niczym. Piknik - mniam, mniam - :lol: kiełbaski i kaszanki z grilla super, oczywiście największym powodzeniem cieszyły się ogórki :lol: . Mafina wrąbała dwa ogórki, tylko rozglądała się żeby przegryżć jakąś kanapeczką ze smalcem i skwarkami :eviltong: :lol: :evil_lol: , no ale kaszanka też była dobra.
Ciasto pyszne. Niestety nie dane mi było kolejny rok spróbować szampana :shake: w przyszłym roku zabieram kierowcę :mad: :lol: . Psy się wybawiły za wszystkie czasy, na mini torze agility biegały po prostu rewelacyjnie, Mafina za 3-cim razem załapała slalom:crazyeye:żal mi serce ściska że najbliższy tor mam w W-wie :placz: Nawet Bili skakał, piszę nawet bo on absolutnie nie jest amatorem skoków, slalom też nawet przyzwoicie, najpierw na kiełbaskę i owszem przeszedł, za drugim razem stwierdził że kiełbasa jest niewarta zachodu, więc pożyczyliśmy zabawkę, była atrakcyjna ale też tylko na jedno przejście. Potem za drugim razem Bili w połowie slalomu stwierdził że do bani takie chodzenie, tam dziewczyny luzem biegają a on ma między kijami chodzić? więc odwrócił się i poszedł sobie :oops: ;)
Na konkursie strzyżenia też było fajnie, oczywiście przyleciałam jako ostatnia i zostało mi miejsce na stolik obok biurka sędziego, więc byłam w pierwszej ławce jak na klasówce, ręce mi się trzęsły i jak zaczęłam to pompona na pupie musiałam potem długo poprawiać. W domu w życiu nie strzygłam psa 2 godziny na wystawę - 20 min i zrobiony :lol: no ale fakt, że potem siedzę pół wystawy z nożyczkami w ręku.
Było mnóstwo nagród i chyba każdy wyjechał z czymś. W każdym razie całe nasze auto wracało nieźle obciążone :p
Wyniki mam częściowe, bo prawie całą wystawę siedziałąm na konkursie, więc wpiszę stawkę i to co pamiętam, a kto pamięta uzupełni. Zdjęć nie mam żadnych też w związku z tym że najpierw konkurs, potem się jeszcze załapałam żeby wystawić Mafinę do porównania, a potem poszłam sobie biegać z psiurami. Ale wiem że dużo osób cykało więc na pewno się podzielą z nami jakąś fotorelacją. Wyniki wstawię na "straszanego pudla", nie, nie na "nie takiego strasznego pudla" :lol: :lol: :lol: ale potem, bo teraz lecę strzyc.

Posted

My też byliśmy:lol: ,bylo bardzo milo,atmosfera i pogoda dopisały.Pieski przesliczne, moja corka żałowała,że nie zdążyliśmy wyrobic Nelce rodowodu ,bo z chęcią by pobiegała.Ale na drugi rok,kto wie? ...

Posted

Brawo mc1991.:multi:I tak trzymać,może macie jakieś fotki.
My niestety nie mogliśmy być w tym roku,poprzednie wystawy
Klubu Pudla należa do najmilej wspomi:cool2:nanych.

Posted

[FONT=Arial]Niektórzy zaliczyli jeszcze po drodze wystawę w Kaliszu, musieli jeszcze dojechać do domu , pójść do pracy;) [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][B]Gratulacje dla zwycięzców, uczestników i organizatorów wystawy[/B] :klacz: :klacz: :klacz: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Były pewne niedociągnięcia i małe wpadki zarówno ze strony organizatorów jak i wystawców, ale myślę, że następna wystawa będzie jeszcze lepsza[/FONT]
:thumbs: :thumbs: :thumbs:
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Piknik rewelacyjny :eating: :beerchug: były kiełbaski i szampan i niemieckie wina i wędliny i hit pikniku - wiadro ogórków kiszonych :facelick: ;) [/FONT]

Posted

No to ja się wypowiem i jak trochę ochłonę to postaram się powstawiać zdjęcia. Wystawa byla super, bo atmosfera na wystawie byla super :gent: , no i pogoda dopisala - nareszcie było ciepło i bez deszczu :modla: :modla: :modla: . Organizatorzy też musieli się niźle napracować :klacz: :klacz: :klacz: i wielkie dzięki, bo naprawdę było miło :painting: . Dziękuję w imieniu tych co się lenili :ices_bla: .

• 6 months later...
Posted

Zarząd Klubu Pudla Zwołuje Walne Zebranie Sprawozdawcze Klubu Pudla Na Dzien 17 Lutego 2007 (sobota) O Godz.12.00 W Siedzibie Oddiału Związku Kynologicznego W łodzi, Al. Kościuszki 48.

Uprzejmie Przypominamy O Opłaceniu Rocznej Składki(20zł) Oraz Zapraszamy Do Udziału W Rankingu Wystawowym Za Rok 2006.zgloszenia Przyjmowane Są Do 31 Marca 2007

• 1 month later...
Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Z PRZYKROŚCIĄ INFORMUJEMY,ŻE PLANOWANE NA 17 LUTEGO 2007 ROKU ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE KLUBU PUDLA NIE ODBĘDZIE SIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH OD ZARZĄDU.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]O TERMINIE I MIEJSCU ZEBRANIA POINFORMUJEMY W NAJBLIŻSZYM CZASIE.[/COLOR][/SIZE]

• 3 weeks later...
Posted

Prosze wszystkich o sprawdzenie i przesłanie uzupełnień danych i wyników z wystaw 2006. Wszystkie dane dostępne i wiadome (sprawdzone) są podane na stronach [URL="http://www.klubpudla.republika.pl/wystawy_2006.htm"]www.klubpudla.republika.pl/wystawy_2006.htm[/URL]
Pozwoliłam sobie na zamieszczenie zdjęć m. in z dogoamnii - jeżeli ktoś nie chce aby jego zdjęcie tam figurowało prosze o zgłoszenie e-mailem.