Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Miałam zgłosić Baldura na 100 % do Będzina ale jednak plany trochę się zmieniły. Tydzień później jest obóz na Słowacji organizowany przez Słowacki Klub Czechosłowackiego Wilczaka, a na nim min. wystawa klubowa. Muszę więc zrezygnować z Będzina, bo obu wystaw nie opłacę...ech ;)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Nie mogę się już doczekać wystawy :)
Będę wystawiać + robić zdjęcia[/QUOTE]

;)

potwierdzenie zgłoszenia przyszło, tylko zapłacic i liczyc na miłe spotkanie ;)

Posted

Hejka:) zgłoszenie dziś wysłane na wystawę nie wiem czy nie za późno :( Ale jeśli się uda przyjdzie potwierdzenie to będzie to nasza pierwsza wystawa w życiu a już mam stresssssa:)he

Posted

[quote name='Marchewkowy']dasz radę :)[/QUOTE]

Postaram się ;)
A czy ktoś zgłaszając dostał maila zwrotnego z potwierdzeniem zgłoszenia ? Bo mi nic na skrzynkę nie przyszło ...

Posted

[quote name='Merrick']Postaram się ;)
A czy ktoś zgłaszając dostał maila zwrotnego z potwierdzeniem zgłoszenia ? Bo mi nic na skrzynkę nie przyszło ...[/QUOTE]

No własnie ja tez nie dostałam potwierdzenia ! i wpłace 30zł a okaze sie ze nie jestem zapisana :(

Posted

UWAGA: przedłużyliśmy termin do 08.07.2011 do godziny 19:00 (tylko za pomocą formularza internetowego).

Trwa weryfikacja zgłoszeń. O przyjęciu zgłoszenia poinformujemy Państwa poprzez e-mail w ciągu 1-2 dni od otrzymania zgłoszenia.

:)