giselle4 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='adkaaaaa5']Odwiedzam Zabke :) Ewa ma problemy od paru dni z wejsciem na dogo. dlatego nie ma nowych wiesci[/QUOTE] ja tez często tak mama:( Quote
basia34 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 W niedzielne poludnie jestem i podnosze Zabule. Quote
adkaaaaa5 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='basia34']No wlasnie co u Zabki dziewczyny.[/QUOTE] Nic nowego, Zabka zakochana w Ewie ;) Wczoraj bylam z moimi futrzastymi u Ewy, zeby sobie pobiegały (nie spuszczam mojej Bessi ze smyczy na otwartym terenie, bo ona leci do wszystkich napotkanych ludzi i zwierzat, nie patrzac na nic) chcialysmy sprawdzic zabki reakcje do innych psow- i tak... Obwąchala wszystkie psiaki- za westikiem chodziła, nie chciala go ugryzc, ale tez jak westik chcial sie bawic to nie byla zadowolona, za Beską ganiała i chciała ją ugryźć, ale to moze dlatego, ze Beska jest jeszcze szczylkiem i ganiała na około Żabki, szczekała i chciala sie z nia bawic. Na Norke ( mix ratlerka) dziwnie sie czaiła... Mialam wrazenie, ze chce ją z niecka podejsc i ugryzc, bo Norka mniejsza to chciala sobie pozwolic. Co chwile tez podlatywała do Ewy jakby chciała pokazac, ze Ewa jest jej i zadne psy maja sie nie zblizac. Ogolnie mysle, ze Żabka powinna byc jedynym psem w domu. Sytuacja ktora opisalam, byla na dworze, w domu pewnie calkowicie by demonstrowala swoja dominacje. Trzeba zaczac oglaszac mala bo juz najwyzsza pora, ale szczerze mowiac sama nie wiem co napisac w tym ogloszeniu... Ona potrafi podgryzac, uszczypnac, ale nie jest to jakis taki atak, ze atakuje i nie chce puscic.. Ona chapnie raz i na tym koniec, poza tym to nie boli, bo zabka ma malo zebow. Musze o tym napisac w ogloszeniu, bo pozniej ktos bedzie mial pretensje, ze o tym nie bylo napisane... Macie pomysl jak to ujać, aby bylo napomniane, ale nie tak drastycznie, ze ktos czytajac od razu odrzuci jej ogłoszenie...? Quote
brzośka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 chyba całe szczęście, że złośnica malutka ząbków zbyt dużo już nie ma :cool3: Quote
Mysza2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='adkaaaaa5']Nic nowego, Zabka zakochana w Ewie ;) Trzeba zaczac oglaszac mala bo juz najwyzsza pora, ale szczerze mowiac sama nie wiem co napisac w tym ogloszeniu... Ona potrafi podgryzac, uszczypnac, ale nie jest to jakis taki atak, ze atakuje i nie chce puscic.. Ona chapnie raz i na tym koniec, poza tym to nie boli, bo zabka ma malo zebow. Musze o tym napisac w ogloszeniu, bo pozniej ktos bedzie mial pretensje, ze o tym nie bylo napisane... Macie pomysl jak to ujać, aby bylo napomniane, ale nie tak drastycznie, ze ktos czytajac od razu odrzuci jej ogłoszenie...?[/QUOTE] Może napisać że "broni swoich opiekunów" Quote
basia34 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Pewnie ze Tak ,wszystko na to wskazuje.mala podnosze. Quote
adkaaaaa5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='Mysza2']Może napisać że "broni swoich opiekunów"[/QUOTE] broni jednego opiekuna, drugiego toleruje jak ma dobry humor Quote
adkaaaaa5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 napisze ze broni opiekuna i jest to piesek jednego właściciela. Quote
Mysza2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='adkaaaaa5']napisze ze broni opiekuna i jest to piesek jednego właściciela.[/QUOTE] bardzo dobrze :):) Quote
adkaaaaa5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Żabka-mikro sunia do adopcji! Żabka to 12-letnia maleńka biało-czarna sunia. Trafiła do schroniska wychudzona i wystraszona, wśród innych psów nie miała szans na przeżycie. Szybko trafiła do domu tymczasowego gdzie odzyskała chęć życia- nabrała ciałka i pewności siebie. Żabka to starsza sunia, dlatego nie wymaga wiele ruchu. To piesek typowo kanapowy- uwielbia spędzać czas wylegując się przy boku człowieka. Żabce wystarczą krótkie spacerki, pełna miseczka i miłość człowieka, aby być szczęśliwą. Żabka to idealny piesek dla osoby starszej lub samotnej. Może mieszkać w małym mieszkaniu. Pomimo tego, iż jest malutka potrafi bronić swojego przewodnika. Jest to piesek jednego właściciela- wybiera sobie jedną osobę, której odda swoją psią miłość. Szukamy domku, który pokocha Żabke i da jej domek na resztę życia. Żabka jest zaszczepiona i odrobaczona. Obecnie przebywa w Bielawie (koło Dzierżoniowa). Więcej informacji: Tel: 785-591-339 e-mail: [email][email protected][/email] Quote
adkaaaaa5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 ogloszenie Żabki, moze byc? Prosze o pomoc w oglaszaniu sunieczki Quote
adkaaaaa5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Zamówiłam na bazarku pakiecik 60 ogłoszeń dla Żabki :) Czy mógłby ktoś zrobić małej ładne allegro? Quote
adkaaaaa5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 wklejam paragon za jedzonko Żabki: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_aKlVqupNGIQ/TYyoHM1SrfI/AAAAAAAACnQ/r_fq1Z1T5kA/s512/2011-03-25%2012.49.14.jpg[/IMG] Quote
adkaaaaa5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Kupiłam jakiś czas temu Hepatil dla Żabki, ale paragonik gdzieś posiałam :( Quote
Recommended Posts