Mysza2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Żabula, kiedy ty do domku wreszcie pójdziesz Quote
ŚWIAT Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 I ja podnoszę. Żaba ma ogłoszenia, prawda?I nikt nie dzwoni? Quote
0ooCzarNaoo0 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='ŚWIAT']I ja podnoszę. Żaba ma ogłoszenia, prawda?I nikt nie dzwoni?[/QUOTE] Ogloszenia juz sie pewnie pokonczyly a telefonow zero:( Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zaczynam watpic w jej adopcje, podobnie jak Liska :( Quote
0ooCzarNaoo0 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zaczynam watpic w jej adopcje, podobnie jak Liska :([/QUOTE] No niestety ale ja tez... nikt nie chce biedaczkow:( Quote
basia34 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ewcia czekam na Ciebie w piatek.Zaba podnosze. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='basia34']Ewcia czekam na Ciebie w piatek.Zaba podnosze.[/QUOTE] Super dzieki bede napewno!!! Quote
basia34 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 hopsiaj mala i Ewunia jak bedziesz chciala cos dla zaby to dzwon. Quote
giselle4 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Zabka idz do domku bo musze kogos uszczesliwic Smerfetka:( Ona tez nie znajdzie domku jak Ty i Lisio......nikt nie kocha staruszkow Quote
Nadziejka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 :B-fly::thumbs::thumbs:Zabenko , bo tobie najcudniej u Ewusi jest:Cool!::bye::thumbs::thumbs:trzymam za domus najlepsiejszy! Quote
adkaaaaa5 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='ewa gonzales']:B-fly::thumbs::thumbs:Zabenko , bo tobie najcudniej u Ewusi jest:Cool!::bye::thumbs::thumbs:trzymam za domus najlepsiejszy![/QUOTE] Dzisiaj bylam u Ewy nakarmic i oporzadzic zwierzyniec, gdyz ewa bawi sie na weselu :) zabka prZywitala mnie szczekaniem i merdaniem ogonka, wyszla na dworek zrobila swoje i uciekla do domu- w taka pogode nie lubi wychylac ogonka, woli wylegiwanko w domu. Dostala jedzoko- balam sie ze nie bedzie chciala jesc jak ewy nie ma, ale na szczescie zjadlanbez provblemu. Kociaki tez w swietnej formie, kociczka nadal szuka domu i mamy nadzieje, ze szybko znajdzie :) jeszcze oporzadzilam swinki morskie i jak zobaczylam ile ewa zostawila im jedzenia to nie moglam powstrzymac smiechu! Uczta jak dla calej rodziny! Marchewki, buraki, jablko, ogorki, papryka, gruszka, por, kolby kukurydzy do tego suche jedzonko i sianko, swinki maja wyzerke jak ta lala:) a ewa zostawila mi kartke co mam zrobic jakby na miesiac wyjezdzala- a wraca dzis wieczorem, czyli nie bylo jej jedna dobe:p Quote
giselle4 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zaczynam watpic w jej adopcje, podobnie jak Liska :([/QUOTE] Edi Liska,Smerfetki,Zabki ,Amorka ......:( Quote
ŚWIAT Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Pamiętajcie, że jeśli trzeba zrobić dla jakiegoś psa lub kota plakat do rozwieszania to ja zrobię. Dajcie mi tylko znać na priv. Quote
Nadziejka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 :bye::thumbs::thumbs:hihi usmialam sie z tej kartki , jak na miesiac:loveu::loveu::loveu:znaczy ze Ewunia adkusiowa siostra- jest najlepsiajsza mamunka zwierzunkowa:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:milion pozdrowien dla calej paczunki adkuniowej Zabenkowej:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts