Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']:B-fly::thumbs::thumbs:Zabenko , bo tobie najcudniej u Ewusi jest:Cool!::bye::thumbs::thumbs:trzymam za domus najlepsiejszy![/QUOTE]

Dzisiaj bylam u Ewy nakarmic i oporzadzic zwierzyniec, gdyz ewa bawi sie na weselu :) zabka prZywitala mnie szczekaniem i merdaniem ogonka, wyszla na dworek zrobila swoje i uciekla do domu- w taka pogode nie lubi wychylac ogonka, woli wylegiwanko w domu. Dostala jedzoko- balam sie ze nie bedzie chciala jesc jak ewy nie ma, ale na szczescie zjadlanbez provblemu. Kociaki tez w swietnej formie, kociczka nadal szuka domu i mamy nadzieje, ze szybko znajdzie :) jeszcze oporzadzilam swinki morskie i jak zobaczylam ile ewa zostawila im jedzenia to nie moglam powstrzymac smiechu! Uczta jak dla calej rodziny! Marchewki, buraki, jablko, ogorki, papryka, gruszka, por, kolby kukurydzy do tego suche jedzonko i sianko, swinki maja wyzerke jak ta lala:) a ewa zostawila mi kartke co mam zrobic jakby na miesiac wyjezdzala- a wraca dzis wieczorem, czyli nie bylo jej jedna dobe:p

Posted

:bye::thumbs::thumbs:hihi usmialam sie z tej kartki , jak na miesiac:loveu::loveu::loveu:znaczy ze Ewunia adkusiowa siostra- jest najlepsiajsza mamunka zwierzunkowa:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:milion pozdrowien dla calej paczunki adkuniowej Zabenkowej:loveu::loveu: