Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Jak fiprex nie pomogl to frontline tez nie pomoze, musisz kupic im cos z inna substancja niz ta co jest w fiprexie i frontlinie, na moje psiska działa dobrze advantix, na koty advocate[/QUOTE]
Dzieki Adka, sprobuje bo monstra zjedza mi zwierzaki...

A jak Zabula?

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dzieki Adka, sprobuje bo monstra zjedza mi zwierzaki...

A jak Zabula?[/QUOTE] U Żaby ok raz ma te swoje "odloty" a raz jest normalnie... teraz ma nowy obiekt który próbuje ugrysc czyli skuter... jak tylko zobaczy ze chce gdzies jechac zaczyna podchodzic mi pod kola i chce podgryzac;/ oczywiscie odganiaiam ja! aha i robi tak tylko jak ja wsiadam na skuter irek ja nie interesuje... moze próbuje mnie zatrzymac zebym nigdzie nie jechala i z tymi drzwiami tak samo moze je podgryza bo wie ze tamtedy wychodze...tylko z tymi drzwiami to robi tak nieraz jak nikogo przy nich nie ... nie wiem o co jej biega...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Przypadek Zabki powinnien byc zbadany przez specjalistów, mysle, że ujeliby ją w fachowych pismach :)[/QUOTE] hehe no:)
To już babunia jest jaka jest, ja już przywykłam gorzej z moim Irkiem...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dzieki Adka, sprobuje bo monstra zjedza mi zwierzaki...

A jak Zabula?[/QUOTE]

Najpierw zwierzaki, potem wezmą się za ciebie ;) z ta armia nie ma żartów, u mnie te środki o których pisałam spisały się w przeciwieństwie do fiprexu i frontlina...