fiorsteinbock Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='adkaaaaa5']Jak fiprex nie pomogl to frontline tez nie pomoze, musisz kupic im cos z inna substancja niz ta co jest w fiprexie i frontlinie, na moje psiska działa dobrze advantix, na koty advocate[/QUOTE] Dzieki Adka, sprobuje bo monstra zjedza mi zwierzaki... A jak Zabula? Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki Adka, sprobuje bo monstra zjedza mi zwierzaki... A jak Zabula?[/QUOTE] U Żaby ok raz ma te swoje "odloty" a raz jest normalnie... teraz ma nowy obiekt który próbuje ugrysc czyli skuter... jak tylko zobaczy ze chce gdzies jechac zaczyna podchodzic mi pod kola i chce podgryzac;/ oczywiscie odganiaiam ja! aha i robi tak tylko jak ja wsiadam na skuter irek ja nie interesuje... moze próbuje mnie zatrzymac zebym nigdzie nie jechala i z tymi drzwiami tak samo moze je podgryza bo wie ze tamtedy wychodze...tylko z tymi drzwiami to robi tak nieraz jak nikogo przy nich nie ... nie wiem o co jej biega... Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Przypadek Zabki powinnien byc zbadany przez specjalistów, mysle, że ujeliby ją w fachowych pismach :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Przypadek Zabki powinnien byc zbadany przez specjalistów, mysle, że ujeliby ją w fachowych pismach :)[/QUOTE] hehe no:) To już babunia jest jaka jest, ja już przywykłam gorzej z moim Irkiem... Quote
adkaaaaa5 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki Adka, sprobuje bo monstra zjedza mi zwierzaki... A jak Zabula?[/QUOTE] Najpierw zwierzaki, potem wezmą się za ciebie ;) z ta armia nie ma żartów, u mnie te środki o których pisałam spisały się w przeciwieństwie do fiprexu i frontlina... Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A ja wczoraj widzialam Zabule i nawet fotki nei zrobilam, eh...skleroza i bezmyslnosc ;) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 zasadziła sie jak jajko sadzone hehe:) Pozdrowionka dla Azyla!!!! Quote
Patmol Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a ja byłam na Łysinie w Bielawie i na Górze Parkowej i nad zalewem i się rozglądałam, czy gdzieś Żabci nie rozpoznam :diabloti: Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='0ooCzarNaoo0']zasadziła sie jak jajko sadzone hehe:) Pozdrowionka dla Azyla!!!![/QUOTE] masz racje ma swoj raj i nie chce nawet szukac chaty... do domku czas:) Quote
basia34 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ewciu narazie nic z tego ,jesli cos bedzie to dam znac. Zaba podnosze. Quote
Recommended Posts