0ooCzarNaoo0 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 U Żabki po staremu... nie ma za bardzo o czym pisać... lezakuje na podworku i i gania za wszystkim co lata cała Zabka:) Quote
basia34 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Pedraczku jak dzisiaj na podworku ,chyba za goraco i lezysz w cieniu. Quote
elzunia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Podnieście proszę [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211589-Ira-bez-szczepien-ksiazeczki-zdrowia-i-bez-domu-pomocy-to-jeszcze-dzieciak"]http://www.dogomania.pl/threads/2115...szcze-dzieciak[/URL] Quote
0ooCzarNaoo0 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='basia34']Ewcia co u malej i jak kociaki.[/QUOTE] U Żabki wszystko po staremu zdrówko jej dopisuje:) A kociaki maja sie dobrze tylko 2 nie przeżyły:( były słabe nic sie nie dało zrobić odeszły przytulone do mamusi... reszta je i ma sie dobrze:) Kocica jest przesłodka i taka kochana taki przytulasek... nie pojumuję jak moze bylo ja i maleństwa wyrzucic... Quote
basia34 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ciesze sie ze z kotkami jest okej a Zaba na pierwsza. Quote
adkaaaaa5 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 U kotki i kociaków dobrze :) Maluszki rosną :) Ale co do Żabki to nie jest za dobrze... Ona chyba ma coś nie tak z psychiką, cały dzień chce siedziec na podworku- ok, ewa ją wypuszcza i wtedy jest ok, ale ona wieczorem nie chce przychodzic do domu.. Jak Ewa ja bierze do domu to chwile jest spokój- doslownie pare minut i Żabka zaczyna piszczec... drapac w drzwi, wyc- nie wiemy o co jej chodzi, wyglada to tak jakby sie czyms niepokoila, a przeciez nic sie nie dzieje... Wieczorem zaczyna wyc... Jak zostanie wypuszczona na podworko to znowu zachowuje sie normalnie.. Nie wiemy czym jest spowodowany ten niepokoj- krzywda jej sie nie dzieje w domu, a zachowuje się jakby ją conajmniej w domu katowali... Ewa jeszcze to znosi, ale wujkowi brakuje juz cierpliwosci, zgodzil sie na dt, ale nikt nie spodziewał sie, ze w nocy zabka bedzie odstawiac takie cyrki... Rozmawialam jakis czas temu z Edyta, ze Żabka ma takie swoje dziwne napady, np. przy otwieraniu drzwi zaczyna strasznie glosno szczekac i gryzc te drzwi; czaasem tez nawet jak drzwi sa otwarte to stanie przed nimi gotowa do ataku i czeka az ktos podejdzie i tylko nimi poruszy zeby zaraz z piskiem zaczac je gryzc. Nie wiemy co dalej mamy robic...... :( Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Qrcze, Adka nie mam pojecia co sie dzieje! Moze przejdzie jej? Nie wiem naprawde co napisac!!! Co poradzic ani czym to jest spowodowane i co robic dalej? Dlugo to trwa?? Quote
adkaaaaa5 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Qrcze, Adka nie mam pojecia co sie dzieje! Moze przejdzie jej? Nie wiem naprawde co napisac!!! Co poradzic ani czym to jest spowodowane i co robic dalej? Dlugo to trwa??[/QUOTE] Watpie, ze przejdzie, bo to sie nasila coraz bardziej.... Od kilku dni wyje wieczorem i w nocy... a od dlugiego czasu gryzie te drzwi- pisalam ci...:( Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wiem, ze pomysl niezbyt humanitarny, ale moze zostawic ją do godz. np 1 w nocy i jak dupa zmarznie zrozumie, ze w domu nocki sie spedza? Albo jej budkę zbudujemy? Quote
adkaaaaa5 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Wiem, ze pomysl niezbyt humanitarny, ale moze zostawic ją do godz. np 1 w nocy i jak dupa zmarznie zrozumie, ze w domu nocki sie spedza? Albo jej budkę zbudujemy?[/QUOTE] Wiesz, Ewa mogłaby jej dać legowisko do ganku (on jest cały czas otwarty) także mogłaby wyjść w każdej chwili na dwór i w każdej chwili wrócić do ganku, ale Ewa mówi, że boi się zostawić ją na noc... Spróbujemy z tym pomysłem do 1szej w nocy, ale nie wiem czy poskutkuje... Quote
Patmol Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 witam [url=http://smajliki.ru/smilie-464495655.html][img]http://s4.rimg.info/c8d12ef5ed449cdd1fc665e29a8716a1.gif[/img][/url] Quote
0ooCzarNaoo0 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Adusia/Ewa jak sytuacja?[/QUOTE] Narazie spokój ... Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 To co gwieździe odbilo? :( nie wiem jak tlumaczyc sytuacje! Quote
Recommended Posts