Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kasia pochwal no sie jak sie sprawia nowe auto.. i jak dojechalas do kina w tych ciemnosciach egispkich?:D Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Fidlasta! Co żeś się usunęła z nyky, hmmmm? Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja się pytam dzie mój post jezd? I co tu się dzieje/ :( Quote
Kasia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Fidlasta! Co żeś się usunęła z nyky, hmmmm? [/QUOTE] a bo mnie już to wk*******! mało kto już wstawiał nowe fotki, co rusz jakieś głupie zaproszenia z fikcyjnych i nie tylko kont :cool1: i w ogóle to mało już tam zaglądałam jakoś... Quote
madziasto4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Kasia']a bo mnie już to wk*******! mało kto już wstawiał nowe fotki, co rusz jakieś głupie zaproszenia z fikcyjnych i nie tylko kont :cool1: i w ogóle to mało już tam zaglądałam jakoś...[/QUOTE] Piątka, Fidlasta! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LShi5.gif[/IMG] Ja mam tam tylko konto bez zadnego zdjęcia, bez zadnych szkół. Straszne goowno dla małolatów się z tej nk zrobiło. Fidlakowa zastawa juz przyszła?? Quote
Magda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No proszę jakie złe czasy przyszły dla nk :eviltong: Chociaż szkoda, że usunęłaś, bo lubiłam sobie czasami wpaść pooglądać Łukaszka i Fidlastego (no i Twoje fryzurki :)) Właśnie. Przyszła zastawa? Która to, bo nie zakodowałam Quote
Kasia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='madziasto4'] Straszne goowno dla małolatów się z tej nk zrobiło. [/QUOTE] mam takie same odczucia. Quote
Kasia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Magda'] Właśnie. Przyszła zastawa? Która to, bo nie zakodowałam [/QUOTE] [quote name='madziasto4'] Fidlakowa zastawa juz przyszła?? [/QUOTE] przyszła ale odesłałam ją bo nie zgadzały się wymiary misek - owszem, średnica może i była taka jak podali ale głębokość to chyba z kosmosu wzięli :cool1: płytkie były jak dla szczeniaków a ciężkie jak cholera! Madźka, z czego są te Wasze? i chyba dość głębokie są, co nie? już nawet wylookałam na allegro podobne i chyba te zamówię :lol: [B]no i cze Władziu :lol:[/B] [quote name='Natalia&Lola'] Pozdrawiamy:) [/QUOTE] witamy :lol: Quote
Pegaza Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jee a ja nawet sie nie skaplam ze Cie tam juz nie ma... no szkoda bo foteczki byly fajne to raz a dwa fikcyjne zaproszenie mozesz zablokowac...by ich nie dostawac... Quote
madziasto4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Kasia']przyszła ale odesłałam ją bo nie zgadzały się wymiary misek - owszem, średnica może i była taka jak podali ale głębokość to chyba z kosmosu wzięli :cool1: płytkie były jak dla szczeniaków a ciężkie jak cholera! Madźka, z czego są te Wasze? i chyba dość głębokie są, co nie? już nawet wylookałam na allegro podobne i chyba te zamówię :lol: [/QUOTE] A gdzie te Wasze odesłane kupiłaś? Te nasze są ceramiczne, a głębokość mają niecałe 5cm Quote
Kasia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='madziasto4'] A gdzie te Wasze odesłane kupiłaś? Te nasze są ceramiczne, a głębokość mają niecałe 5cm [/QUOTE] na alelego (tak mówi Młody :evil_lol: ) jedna była mniejsza, druga większa ale co z tego jak obie płytkie na 0,5 cm :shake: coś takiego: [url]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/807/16/22/807162279[/url] teraz jak patrzę to może i widać, że one płytkie ale wtedy nie widziałam :cool1: muszę właśnie coś głębszego kupić, tak by Fidlasty zamoczył se w nich cały ryj a nie tylko wąsy :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cze Fidlasta :) fajna micha ale rzeczywiscie plytka, fidek na suche by miał :) Quote
Kasia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Mała Rita'] Cze Fidlasta :) fajna micha ale rzeczywiscie plytka, fidek na suche by miał :) [/QUOTE] cze Asik :lol: ona nawet na suche jest za płytka...wsypiesz garstkę i juz sie wysypuje... Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No przecie widac ze plytka oj Kasia Kasia... a jak tam jazdy tym nowym brum brum...? bo juz pytalam ale zolzo nie odpowiedzialas... Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wpadnę na szybkiego i tutaj :multi: Kasia wracaj na nk .. :-( Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ptfu ptfu ile tu kurzu Kasia;) troche Cie odkopalam... Quote
PositiveThought Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Kasiu, przyszłam Was pozdrowic, odwiedzic, mizianka przekazac! :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Kasia']a bo mnie już to wk*******! mało kto już wstawiał nowe fotki, co rusz jakieś głupie zaproszenia z fikcyjnych i nie tylko kont :cool1: i w ogóle to mało już tam zaglądałam jakoś...[/QUOTE] ja se zablokowałam takie zaproszenia [quote name='Magda']No proszę jakie złe czasy przyszły dla nk :eviltong: Chociaż szkoda, że usunęłaś, bo lubiłam sobie czasami wpaść pooglądać Łukaszka i Fidlastego (no i Twoje fryzurki :)) [/QUOTE] no otóż to. Łukaszka, Fidlaka i rudy łeb Kasiowy. A włacha, jak się farba sprawdza? [quote name='Pegaza']Jee a ja nawet sie nie skaplam ze Cie tam juz nie ma... no szkoda bo foteczki byly fajne to raz a dwa fikcyjne zaproszenie mozesz zablokowac...by ich nie dostawac...[/QUOTE] no, otóż to. zablokować. pozdrawiamy Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :loveu: Witamy po długiej przerwie :) Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Quote
madziasto4 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hej hej :) Co tam słychać w Fidlakowie? :loveu: Quote
Recommended Posts