Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witamy sie Kasieńko :loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Tulas dla Fidlaka :calus:i buzial dla Łukaszka:iloveyou:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

Cze Anusia, Madźka, Beatka, Daria, Kasieńka i Żaba :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/137/6b6e24a1e2370820.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/138/d35e70270d264df8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ja też kcem, głodna jestem jak wilk!
I leniwa tyż bo nie chce mi sie nic robić....Sameu jak sie jest to wcale a wcale nie chce gotować :shake:

Dario-Ewo cóż Ci mogę dać?

Posted

Bo tak se siedzę w robocie i nagle jeść mi sie zachciało i se kupiłam takie krokieto-naleśniki z pieczarkami i ze srem i jadłam aż talerz nie był pusty :shake:

Posted

[quote name='Kasia']Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu:
A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake:[/quote]

[quote name='Anusia & Alutka']Ja mialam jutro isc ale ide w piatek :grins:[/quote]

Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają!

Dobry Kasiu Fidlasto-przezarta :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Wiesz co chcesz mieć za wzorek?
Ja nie wiem jeszcze...nie wiem czy białą końcówkę zaś se zapodć czy cos inszego :roll:[/QUOTE]

No ja se zrobie cielwone.
Mysle ze brokacikiem i piecztke walne jakas, jak moja Magda kupila lakier pieczatkowy.

[quote name='Kasia']Bo tak se siedzę w robocie i nagle jeść mi sie zachciało i se kupiłam takie krokieto-naleśniki z pieczarkami i ze srem i jadłam aż talerz nie był pusty :shake:[/QUOTE]

Lubie takie ino robione.
Jakos sceptycznie jestem nastawiona do kupowanych.

[quote name='tigrunia']Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają!
[/QUOTE]

No ile bede z jednymi lazic?