Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czyli byle do marca :evil_lol: OK Kasiuniu ja se ide. :bye: Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a ja sem przyszła:eviltong: oj kasienko znam te doskoki znam ale badz tu jak najczesciej:p Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witamy sie Kasieńko :loveu:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Tulas dla Fidlaka :calus:i buzial dla Łukaszka:iloveyou:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
zaba14 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hej! :) pierwszy raz tu jestem ;) [url]http://images30.fotosik.pl/137/77ae0261f20f97a2.jpg[/url] jaka on ma niewinna minke :diabloti: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Cze Anusia, Madźka, Beatka, Daria, Kasieńka i Żaba :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/137/6b6e24a1e2370820.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/138/d35e70270d264df8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hi kasia jeszcze raz:p ja chciec picce chociaż kawalątek:placz: kasia masz coś dla mnie?:roll: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Ja też kcem, głodna jestem jak wilk! I leniwa tyż bo nie chce mi sie nic robić....Sameu jak sie jest to wcale a wcale nie chce gotować :shake: Dario-Ewo cóż Ci mogę dać? Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu: A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu: A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake:[/QUOTE] Ja mialam jutro isc ale ide w piatek :grins: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Wiesz co chcesz mieć za wzorek? Ja nie wiem jeszcze...nie wiem czy białą końcówkę zaś se zapodć czy cos inszego :roll: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Cze! Chciałam rzec, że umieram....umieram z przeżarcia!!!:shake: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ojojoj niedobrze.. A czym żeś się tak przeżarła? :hmmmm: Quote
Mona4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 witam miło ja sie wczoraj obzaralam a dzis umieram buuuuuuu watroba wysiadla Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Bo tak se siedzę w robocie i nagle jeść mi sie zachciało i se kupiłam takie krokieto-naleśniki z pieczarkami i ze srem i jadłam aż talerz nie był pusty :shake: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu: A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Ja mialam jutro isc ale ide w piatek :grins:[/quote] Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają! Dobry Kasiu Fidlasto-przezarta :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cze kasiu:p sie smieje ale usmiech ten jest naciagany bo uwierz mi nie jest mi dzis do smiechu :-( pazurki piekne se zrob Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Wiesz co chcesz mieć za wzorek? Ja nie wiem jeszcze...nie wiem czy białą końcówkę zaś se zapodć czy cos inszego :roll:[/QUOTE] No ja se zrobie cielwone. Mysle ze brokacikiem i piecztke walne jakas, jak moja Magda kupila lakier pieczatkowy. [quote name='Kasia']Bo tak se siedzę w robocie i nagle jeść mi sie zachciało i se kupiłam takie krokieto-naleśniki z pieczarkami i ze srem i jadłam aż talerz nie był pusty :shake:[/QUOTE] Lubie takie ino robione. Jakos sceptycznie jestem nastawiona do kupowanych. [quote name='tigrunia']Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają! [/QUOTE] No ile bede z jednymi lazic? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Fidlasta co Cię nie ma? Tz wcześniej wrócił czy jak? :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No ile bede z jednymi lazic?[/quote] No tyle ile sie bedą trzymać :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']No tyle ile sie bedą trzymać :lol:[/QUOTE] A phiiiiii Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A phiiiiii[/quote] Co phiii ?? Mi miesiąc się ładnie trzymają.. potem to juz odpadają :shake: Quote
Recommended Posts