WinterGirl Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=5]N[/SIZE]iech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! [IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/Holidays/htfgtjh.jpg[/IMG] [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]bGirl, Cleo i teddY[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Przed chwilą sie dowiedziałam, że dziś nad ranem zmarł mój sąsiad z piętra wyżej i kolega z podstawówki, był w moim wieku...:-( Tydzień temu spotkałam Go na spacerze z Fidlakiem jak wychodził ze swoją sunią...wiedziałam, że jest chory. On cały czas żył nadzieją że z tego wyjdzie, dla żony swojej tak myślał bo dopiero co latem ślub brali... O chorobie dowiedział 2 miesiące temu. Miał raka. Nie znasz dnia ani godziny. Quote
PositiveThought Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ojć. hej Fidlasto-Łukaszkowa Kasiu. Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fidlaki zyjeta? Bo ja chiba nieeee. Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: Zyczą Sylwia*Kora&Kaja Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 W takich momentach utwierdzam się w przekonaniu że życie jest kruche. Bardzo kruche... :( Wesołych świąt, mimo wszystko :calus: Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hop hoooop. Czy Fidlasta jest, czy Fidlastej nie ma? Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='madziasto4']Hop hoooop. Czy Fidlasta jest, czy Fidlastej nie ma?[/QUOTE] No wlacha! Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No i ni ma chyba. Ale się zmyła wcześnie dzisiaj :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='madziasto4']No i ni ma chyba. Ale się zmyła wcześnie dzisiaj :roll:[/QUOTE] Wogole malo byla dzisiaj. Jak wpadalam w przerwach od piecznie to nie widywalam Kasi :shake: Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bo Kasia to w ogóle się ukrywa, w sensie, że nie jest zielona. I jak nic nie pisze, to nie wiadomo czy jest czy jej nie ma :shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To ja może nie będę mówić kto Kasi powiedział jak się ukrywać :scared: Kasiu mam cos specjalnego dla Ciebie :lol: [IMG]http://i5.tinypic.com/7ygdxkm.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To ja może nie będę mówić kto Kasi powiedział jak się ukrywać :scared: [/QUOTE] Hyyyyyyyyyyy! O nie! Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To ja może nie będę mówić kto Kasi powiedział jak się ukrywać :scared:[/QUOTE] No wiesz Sylwia. Jak mogłaś :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bo ja wogole nie wiem po co ona sie ukrywa. Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wybaczcie :placz: Proszę o chłostę i przebaczenie :modla: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wybaczcie :placz: Proszę o chłostę i przebaczenie :modla:[/QUOTE] Ej, lubie Cie :grins: Chloste masz jak w banku :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ale już przebaczenie nie jest takie pewne :grins: Może jakieś prace społeczne ewentualnie.. Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='madziasto4']Ale już przebaczenie nie jest takie pewne :grins: [/QUOTE] Mialam to rzec. Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Echh, jesteście bezlitosne :shake: Tak! Mogę zbierać smiecie i sprzątac psie qpy do końca życia, tylko wybaczcie ::Rose::Rose: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Echh, jesteście bezlitosne :shake: Tak! Mogę zbierać smiecie i sprzątac psie qpy do końca życia, tylko wybaczcie ::Rose::Rose:[/quote] One są bezlitosne ale życzę powodzenia :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kasiu mam cos specjalnego dla Ciebie :lol: [IMG]http://i5.tinypic.com/7ygdxkm.gif[/IMG][/quote] Kochana dziekuję Ci bardzo za te piękne moherowe życzenia :loveu: Brakowało mi tego, brakowało mi tych naszych rozmów o umiłowanym OR :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka'] Bo ja wogole nie wiem po co ona sie ukrywa. [/quote] Czy ja się ukrywam? Se dałam taka opcje i se ona jest :p - Dzięki Sylwia :loveu: Cze Wszystkim :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Echh, jesteście bezlitosne :shake: Tak! Mogę zbierać smiecie i sprzątac psie qpy do końca życia, tylko wybaczcie ::Rose::Rose:[/QUOTE] Madzka... i co z nia zrobimy? [quote name='Kasia'] Czy ja się ukrywam? Se dałam taka opcje i se ona jest :p - Dzięki Sylwia :loveu: Cze Wszystkim :loveu:[/QUOTE] Ale po co sie ukrywac? Ja se czasem przychodze, pacze nikogo zielonego nie ma i ide. A moze Ty jestes.. i gdybys sie nie ukrywala, to bym zostawala... Cze. Quote
Recommended Posts