madziasto4 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Slodkie ze slonym? Tworki witaja :stupid:[/QUOTE] Wiesz jakie dobre?? Chałkę to ja tylko ze srem, ewentualnie z masełkiem:p Z pasztetową też jest niezła:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='madziasto4']Wiesz jakie dobre?? Chałkę to ja tylko ze srem, ewentualnie z masełkiem:p Z pasztetową też jest niezła:evil_lol:[/QUOTE] poiedz ze zartujesz, albo se wybieraj lokalizacje: tworki, braniewo, wegorzewo, stronie śl. Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']poiedz ze zartujesz, albo se wybieraj lokalizacje: tworki, braniewo, wegorzewo, stronie śl.[/QUOTE] Nie żartuję- serek z chałką wymiata. A mogę Pacanów? Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 To gdzie jedziemy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='madziasto4']Nie żartuję- serek z chałką wymiata. A mogę Pacanów?[/QUOTE] Z tego co wiem to tak kozy kuja, ale ze lecza to nic nie slyszalam... [quote name='Aga76']To gdzie jedziemy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No mowilam juz, do Tworek :megagrin: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dobra - Tworki, ale na letni weekend wyskoczymy do Węgorzewa :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']Dobra - Tworki, ale na letni weekend wyskoczymy do Węgorzewa :cool1:[/QUOTE] OK, stoi. :roflt: Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Z tego co wiem to tak kozy kuja, ale ze lecza to nic nie slyszalam... [/QUOTE] Ale ja się dobrze czuję :hmmmm: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']OK, stoi. :roflt:[/quote] O, to super :loveu: [COLOR=PaleTurquoise] A może kiedyś wybierzemy się na wycieczkę szlakiem polskiego wariata?[/COLOR] Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A Fidlasta po co Branice, w kupie razniej :evil_lol: A Lukaszek juz odgipsowany? [/quote] Przeca wiem, dlatego czekamy jeszcze na Atkę :evil_lol: No i bez Madźki tyż nigdzie nie idziemy - zdrowa czy chora idzie z nami :p Taa, sam se dziś rozwalił go w sensie rozdłubał, a że w poniedziałek miał i tak mieć ściągany to nie zakładali mu ponownie. Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76'] [COLOR=PaleTurquoise] A może kiedyś wybierzemy się na wycieczkę szlakiem polskiego wariata?[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]Się Anusia przejdzie po mieszkaniu i będze szlak wariata jak znalazł:evil_lol:[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='madziasto4']Ale ja się dobrze czuję :hmmmm:[/QUOTE] Tak Ci sie tylko wydaje :cool1: [quote name='Aga76']O, to super :loveu: [COLOR=PaleTurquoise] A może kiedyś wybierzemy się na wycieczkę szlakiem polskiego wariata?[/COLOR][/QUOTE] Ooooo tak :multi: Ale to dlugo by trwalo bo placowek owych jest ze stowka chyba. Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='madziasto4'][COLOR="PaleTurquoise"]Się Anusia przejdzie po mieszkaniu i będze szlak wariata jak znalazł:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Taaaak, ale po TWOIM mieszkaniu. Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ale mając żółte papiery mamy czasu jak marasu....:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaaak, ale po TWOIM mieszkaniu.[/QUOTE] Phi..:roll: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Oj, buu TK zapytał się mnie właśnie why tak rżę przed monitorem... no przecież mu nie powiem, gdzie jedziemy, jeszcze będzie chciał się przyłączyć. Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76'] Oj, buu TK zapytał się mnie właśnie why tak rżę przed monitorem... no przecież mu nie powiem, gdzie jedziemy, jeszcze będzie chciał się przyłączyć. [/quote] Powiedz powiedz, jeden jedyny rodzynek w tej podróży sie przyda :loveu: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 To znajdźmy innego, ten będzie się ogonkami zajmował w czasie mojej podróży :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']To znajdźmy innego, ten będzie się ogonkami zajmował w czasie mojej podróży :evil_lol:[/QUOTE] Iloma ogonkami?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj... Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]jeden, dwa, trzy... [SIZE=2][COLOR=Black]Zaraz mnie ktoś pozbawi dostępu do internetu...[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']Oj, buu TK zapytał się mnie właśnie why tak rżę przed monitorem... no przecież mu nie powiem, gdzie jedziemy, jeszcze będzie chciał się przyłączyć.[/QUOTE] Hy hy nie mow Agus, nieeee mow!! [quote name='Aga76']To znajdźmy innego, ten będzie się ogonkami zajmował w czasie mojej podróży :evil_lol:[/QUOTE] Ja proponuje zeby to byla zenska impreza. Ogon by nam tylko aj kju zaniżal. Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ogon by nam tylko aj kju zaniżal.[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Niech Wam będzie. A co pakujecie ze sobą? Dużo tego zabieracie czy nie...? Quote
Recommended Posts