Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Fajny chłopaczek , w sumie taki mixik o pieknych oczkach :loveu: , zapewne cos tam z astusia ma Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 to jeszcze jakiś krótki tekst z namiarami proszę. sama nic nie stworzę. a może by go jako mieszańca ogłaszać? on taki mało astowaty więc może lepiej nie podpowiadać, że ma coś z asta? Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 agaga21 napisał(a):to jeszcze jakiś krótki tekst z namiarami proszę. sama nic nie stworzę. a może by go jako mieszańca ogłaszać? on taki mało astowaty więc może lepiej nie podpowiadać, że ma coś z asta? tak własnie myślałam , ze po prostu jako ślicznego mixa Quote
chita Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 bedzie pieknym psem ja dorosnie i nabierze masy:loveu:, bo teraz to jest cuudnym szczeniakiem:loveu: po raz kolejny dzis żem sie zakochała:roll: Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 chita napisał(a):bedzie pieknym psem ja dorosnie i nabierze masy:loveu:, bo teraz to jest cuudnym szczeniakiem:loveu: po raz kolejny dzis żem sie zakochała:roll: ma śliczną dziewczęcą urodę ...za jakieś półtora roczku będzie bardziej męski ;) Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Dwa pierwsze miesiące spędziłem przy mamie, było mi cieplutko i miałem pełny brzuszek ... mama nas kochała. Później przyszedł jakiś człowiek oglądał mnie i moje siostry, i braci ... wybrał mnie ... mówił że mam piękne oczy ... głośno płakałem ale to nie pomogło, schował mnie za kurtkę i już nigdy ich nie zobaczyłem. Zaniósł mnie do domu gdzie byli też inni ludzie ... było nawet fajnie, karmili mnie, przytulali, bawili się ze mną, ale później jak podrosłem ciągle słyszałem, nie wolno, zostaw, odejdź, idź stąd ... a ja chciałem biegać, uganiać się za piłką, uciekać z czyjąś rękawiczką ... I któregoś dnia zabrali mnie na przejażdżkę autem, myślałem że jedziemy na dużą łąkę i będziemy bawić się w przynoszenie piłki... Zatrzymali auto, otworzyli drzwi i rzucili piłeczkę ... pognałem jak szalony!! ... ale oni nie czekali aż ją przyniosę ... odjechali. Biegłem za nimi ale nie miałem tyle siły, chciałem ich wołać ale zmęczenie nie pozwalało wydobyć głosu. Kilka dni chodziłem tą ulicą, myślałem że wrócą... Spałem w lesie ale oni nie wrócili ... Byłem głodny a w oddali widać było jakieś domy, pobiegłem do nich... Na jednym podwórku była Pani i mały człowiek i psi kolega ... bawili się a ja patrzyłem przez płot. Pani mnie zobaczyła, wpuściła na podwórko i dała jeść, byłem zmarznięty więc zabrała mnie do domu. Słyszałem jak ludzie rozmawiali, że muszą znaleźć moją rodzinę, że nie mogę u nich zostać długo ... ... szkoda bo już ich pokochałem. Około ośmiomiesięczny piesek, przyjazny do zwierząt i ludzi, prawdziwy szczeniak żyjący zabawą szuka kochającego domu na zawsze. Psiak nie nadaje się do kojca czy budy ze względu na króciutką sierść!!! Piesek przebywa w województwie dolnośląskim/Zgorzelec. Kontakt z obecnym opiekunem: Pani Monika tel 693 486 668 w życiu nie pisałam textów więc jeśli coś nie tego ten to poprawcie :oops: a ja uważam że ma dość sporo astkowych cech ... tyle że budowa boksiowa się wmieszała w to wszystko Chita ma rację ... będzie pięknym chłopakiem jak troszkę zmężnieje ;) ale można jako MIXik ogłaszać wtedy jego szanse chyba będą większe Agatko poprosimy o piękne allegro :loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jak ktoś zrobi allegratkę to ja zapłacę za wyróżnienie ....ja nie mam na gratce konta i nawet nie wiem jak tam się poruszać Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 no właśnie nie ma imienia ... Pani powiedziała że nie chce mu mieszać w głowie podesłałam wątek Pani Monice ... może się zaloguje ale dziś uradziłyśmy że możemy tu jakoś go nazwać macie jakieś propozycje ... bo ja kompletnie pojęcia nie mam co do niego pasuje Alunia dzięki :Rose: Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 idę robić obiad na jutro ... zostawiam imię w Waszych rękach ;) Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 może tak na szybko RUDY? przydało by się imię do ogłoszeń. Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 fioneczka napisał(a):idę robić obiad na jutro ... zostawiam imię w Waszych rękach ;) Tolek :hmmmm: Quote
chita Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mi sie podoba Zoja...tylko cholera do chlopaka nie pasuje:diabloti: to ja poszukam bazarku ogloszeniowego;) Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 na potrzeby allegro maluch został nazwany rudy. wstawię link jak się aukcja ukaże, bo coś długo to trwa. Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 chita napisał(a):mi sie podoba Zoja...tylko cholera do chlopaka nie pasuje:diabloti: to ja poszukam bazarku ogloszeniowego;) tu znalazlam http://www.dogomania.pl/threads/200943-30-za-6pln!Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-i-Socho.-Do-ko%C5%84ca-II-11/page3#post16256094 Quote
chita Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Alicja napisał(a):tu znalazlam http://www.dogomania.pl/threads/200943-30-za-6pln!Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-i-Socho.-Do-ko%C5%84ca-II-11/page3#post16256094 kupione, dzieki;) Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/201593-Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-od-20-do-60-og%C5%82osze%C5%84-dla-amstaffa-Fado-do-20.02.-godz.23 Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 :hmmmm: ... coś mi na myśl Filipek przyszedł ale Tolek też fajnie :razz: EDIT: qrczaki trzeba by dodać do tego że psiak nie może mieszkać na dworze bo nie ma podszerstka Chita dzięki :Rose: Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Agata dzięki :Rose: posty skaczą jak zające ;) Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 posty skaczą. jest już allegro: http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1460707068 Quote
fioneczka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Odnalazła się właścicielka !!!!!!! :multi::multi: Pani pisała i rozwieszała ogłoszenia o zaginięciu malucha jednak nie ma dostępu do internetu, dowiedziała się o ogłoszeniu na naszym portalu zupełnie przypadkiem i Sułtan wrócił już do domku :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Radości przy spotkaniu podobno nie było końca ... Dziękuję Wam za pomoc :Rose: Agatka allegro można zdjąć. Chita zakupione ogłoszenia możesz zmienić na inną bidulę w potrzebie, bo chyba jeszcze nie zaczęły się robić ale się cieszę :multi: , mam nadzieję że pani zaopatrzy małego w adresówkę i będzie go pilnowała żeby sytuacja już się nie powtórzyła Pani Moniko ... dla Pani również wielkie podziękowanie że nie przeszła Pani obok malucha obojętnie i dała mu schronienie :Rose: Quote
chita Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wow...tak to ja moge zaczynac kazdy poranek...:sweetCyb: ... niesamowicie sie ciesze bo juz mi sie w nocy snilo ze jechalam po psa do polski:evil_lol: wiec jednak to nie o niego chodzilo:evil_lol: Quote
Uru Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :multi::multi:wielka radocha!:loveu: tym razem łezka radosci, bo jak sobie pomyslalam, ile Ta włascicielka musia przecierpiec,ze malca nie ma i nagle sie odnajduje! a gdyby wtedy w niedziele rudy pojechal na ten targ to kto wie gdzie by był... Quote
Recommended Posts