Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

potrzebny DT na cito dla chłopaczka
znaleziony 3 lutego, może pozostać u Pani która go znalazła max do końca miesiąca
Pani ma już psa i zostawić go u siebie nie może

jestem w kontakcie z panią u której mały przebywa

Pani to widać odpowiedzialna osoba, poszła z chłopaczkiem do veta ... określił go jako mix pitbulla z boxiem, wiek oszacował na ok 8 miesięcy
Pani chce znaleźć mu nowy, dobry dom ... jednak myślę że na giełdzie niestety mu go nie znajdzie.
Chłopaczek może trafić na łańcuch czy do jakiegoś psychola ...

Macie jakiś pomysł?

Psiak mieszka teraz z drugim psem, malutkimi dziećmi ... jednak to młody żywioł ... przewraca dzieciaki
Ogólnie pozytywnie nastawiony na ludzi i zwierzęta

Ja niestety nie mogę dać mu DT ... choć bardzo chciałabym pomóc

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
niestety i na dodatek Pani nie odpisuje na moje maile

wspomniała coś że mogłaby przetrzymać go do końca miesiąca jednak jaką dam jej gwarancję że coś mu znajdziemy
nie potrafię tego ugryźć :(
Uru nie pisała nic czy się Pani od Bezki odezwała :(

kurcze , może w tym była by szansa jeśli pani przetrzymała by do końca miesiąca ... byłby czas na szukanie domu

Posted

Właśnie rozmawiałam z Panią od Bezy. Ona niestety nie moze. Dom ma otwarty, w sensie nie ma drzwi.osobnych pomieszcze. a w domu na swierzo Beza i 6 kotów które sie ze soba uczą zyć. Drugi piesio Pani mówi,to byłoby za dużo. wiec ta opcja odpada niestety. ale... mowiła,ze obdzwoni znajomych i wypyta i jakby coś to da mi znac.

Posted

Pani jednak się odezwała :multi::multi:

może przetrzymać malucha do końca miesiąca

pomóżcie coś wymyślić

DT potrzebny na cito ... co się stanie z chłopaczkiem jak czas się skończy :( ... Pani szuka mu domku jednak czy znajdzie :( jeśli nie pomożemy

serce mnie boli tym bardziej że dzieciak tak blisko mnie a ja do siebie go wziąć nie mogę

Posted

fioneczka napisał(a):
a na jaki zmienić Alunia

bo w pierwszym poście napisałam że ma czas do końca miesiąca ... ale to i tak mało czasu

kurcze coś zaznaczyć , że DT na CITO czas do 28.02 inaczej giełda ...cholerka nie wiem

on jest na niebieskim , bo już sie plączę tyle tych młodziaków jest teraz :(

Posted

mam trochę fotek małego ... choć nie sa jakieś nad wyraz super bo było już prawie wpół do piątej i za ciemno trochę
ale coś się do allegro wybierze

mały jest świetny ... boksia jest w nim mało, typowy młodziutkie astuś drobnej budowy
mały żywiołek przyjaźnie nastawiony do wszystkich
oczy ma cudowne !!

foty wstawię później

Pani bardzo fajna ... szkoda że domu mu dać nie może bo miałby u Niej raj na ziemi
duży teren, ogrodzony
no ale cóż ...
Pani boi się że jak psiaki dorosną to zaczną się problemy bo już pokazali przy karmieniu że każdy chce rządzić

psiak błąkał się po drodze niedaleko miejsca gdzie Pani mieszka, "uczepił" się posesji to go Pani wzięła żeby nie zginął pod kołami