fioneczka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 potrzebny DT na cito dla chłopaczka znaleziony 3 lutego, może pozostać u Pani która go znalazła max do końca miesiąca Pani ma już psa i zostawić go u siebie nie może jestem w kontakcie z panią u której mały przebywa Pani to widać odpowiedzialna osoba, poszła z chłopaczkiem do veta ... określił go jako mix pitbulla z boxiem, wiek oszacował na ok 8 miesięcy Pani chce znaleźć mu nowy, dobry dom ... jednak myślę że na giełdzie niestety mu go nie znajdzie. Chłopaczek może trafić na łańcuch czy do jakiegoś psychola ... Macie jakiś pomysł? Psiak mieszka teraz z drugim psem, malutkimi dziećmi ... jednak to młody żywioł ... przewraca dzieciaki Ogólnie pozytywnie nastawiony na ludzi i zwierzęta Ja niestety nie mogę dać mu DT ... choć bardzo chciałabym pomóc Quote
fioneczka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 szkoda malucha ... qrde no ... dlaczego u mnie taka sytuacja :( przypomniałam sobie że kilka miesięcy temu na naszym lokalnym portalu było ogłoszenie o mieszańcach asta i boxera znalazłam http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/5928 czyżby piesek z tej hotofffli :angryy: nawet by pasowało Quote
baster i lusi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 fioneczka napisał(a):szkoda malucha ... qrde no ... dlaczego u mnie taka sytuacja :( kurde co robić jak mu pomóc? skąd na te wszystkie bidy brać kase? Quote
Uru Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wysłałam maila do Pani Izy (Pancia Bezy) z wątkiem małego i zapytaniem czy możliwy byłby u nich DT Quote
ania z poznania Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 baster i lusi napisał(a):kurde co robić jak mu pomóc? skąd na te wszystkie bidy brać kase? Kasę i miejsca......... :( Quote
fioneczka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 nie wszystkim uda się pomóc ... jemu chyba też nie :( Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 fioneczka napisał(a):niestety i na dodatek Pani nie odpisuje na moje maile wspomniała coś że mogłaby przetrzymać go do końca miesiąca jednak jaką dam jej gwarancję że coś mu znajdziemy nie potrafię tego ugryźć :( Uru nie pisała nic czy się Pani od Bezki odezwała :( kurcze , może w tym była by szansa jeśli pani przetrzymała by do końca miesiąca ... byłby czas na szukanie domu Quote
Uru Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Właśnie rozmawiałam z Panią od Bezy. Ona niestety nie moze. Dom ma otwarty, w sensie nie ma drzwi.osobnych pomieszcze. a w domu na swierzo Beza i 6 kotów które sie ze soba uczą zyć. Drugi piesio Pani mówi,to byłoby za dużo. wiec ta opcja odpada niestety. ale... mowiła,ze obdzwoni znajomych i wypyta i jakby coś to da mi znac. Quote
agaga21 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 czyli to już jutro ...? :( napisałam na wątku gai o maluchu: http://www.dogomania.pl/threads/188189-Gaja-przepi%C4%99kna-amstaffka-porzucona-przez-w%C5%82a%C5%9Bcicielk%C4%99-%28Gryfino%29-JU%C5%BB-W-DOMU?p=16299954#post16299954 cole32 pytała o adopcję marsa, może zgodziłaby się temu szczylkowi pomóc, choćby tymczasowo.... Quote
Alicja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Kurcze .... Asiu , masz może jakieś wieści o chłopczyku :( Quote
fioneczka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Pani jednak się odezwała :multi::multi: może przetrzymać malucha do końca miesiąca pomóżcie coś wymyślić DT potrzebny na cito ... co się stanie z chłopaczkiem jak czas się skończy :( ... Pani szuka mu domku jednak czy znajdzie :( jeśli nie pomożemy serce mnie boli tym bardziej że dzieciak tak blisko mnie a ja do siebie go wziąć nie mogę Quote
ania z poznania Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Uffff.... Chociaż dwa tygodnie mamy! Quote
agaga21 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 asia, może udało by ci się spotkać z panią i porobić psiakowi ładnych kilka fotek? wystawiłabym mu allegro. Quote
fioneczka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 jutro postaram się z Panią umówić na jakieś pół godzinki Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 a na jaki zmienić Alunia bo w pierwszym poście napisałam że ma czas do końca miesiąca ... ale to i tak mało czasu Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 fioneczka napisał(a):a na jaki zmienić Alunia bo w pierwszym poście napisałam że ma czas do końca miesiąca ... ale to i tak mało czasu kurcze coś zaznaczyć , że DT na CITO czas do 28.02 inaczej giełda ...cholerka nie wiem on jest na niebieskim , bo już sie plączę tyle tych młodziaków jest teraz :( Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 jest Aluniu na niebieskim http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5708 Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 fioneczka napisał(a):jest Aluniu na niebieskim http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5708 nawet na nim byłam :lol: ....ale sie posypało tych psiaków ostatnio a że masa spraw na głowie więc nie jarzyłam Quote
fioneczka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 mam trochę fotek małego ... choć nie sa jakieś nad wyraz super bo było już prawie wpół do piątej i za ciemno trochę ale coś się do allegro wybierze mały jest świetny ... boksia jest w nim mało, typowy młodziutkie astuś drobnej budowy mały żywiołek przyjaźnie nastawiony do wszystkich oczy ma cudowne !! foty wstawię później Pani bardzo fajna ... szkoda że domu mu dać nie może bo miałby u Niej raj na ziemi duży teren, ogrodzony no ale cóż ... Pani boi się że jak psiaki dorosną to zaczną się problemy bo już pokazali przy karmieniu że każdy chce rządzić psiak błąkał się po drodze niedaleko miejsca gdzie Pani mieszka, "uczepił" się posesji to go Pani wzięła żeby nie zginął pod kołami Quote
Recommended Posts