Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
czy dobrze wyczytałem ?
Joki idzie do domku?
Co do ucha moja "Baja" miała ten sam problem nawracająca infekcja uch ,zrobiliśmy posiew i wymaz.Raz wyszly bakterie raz grzyby.
Dopiero po zastosowaniu maści oridermyl infekcja została opanowana.
Tylko uwaga maść jest skuteczna ale bardzo szkodliwa po dostaniu się do organizmu!!!!!

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jadun']Witam,
czy dobrze wyczytałem ?
Joki idzie do domku?
Co do ucha moja "Baja" miała ten sam problem nawracająca infekcja uch ,zrobiliśmy posiew i wymaz.Raz wyszly bakterie raz grzyby.
Dopiero po zastosowaniu maści oridermyl infekcja została opanowana.
Tylko uwaga maść jest skuteczna ale bardzo szkodliwa po dostaniu się do organizmu!!!!![/QUOTE]
Tak Joki jedie do domku za Oceanem...musi leciec w klatce. Czekamy ile wazy. Ile on moze wazyc? Ty go ostatnio widziales, jaki wysoki ale na moje oko do torby na poklad sie nie zmiesci.

• 2 weeks later...
Posted

Joki juz od wczoraj za oceanem.Mieszka u mamy coronaaj.mama Ali była w Polsce- tak ze sie poznały juz w Warszawie. mama jest nim zachwycona.
Joki musiał leciec w klatce w luku bagażowym , bo tak przewozi sie pieski powyzej 5 kg, a on wazy 15.
Coronaaj jest w szpitalu- po operacji.
Jak wyjdzie na pewno napisze wiecej

Posted

[quote name='joanna83']Jokisiu życzę Ci szczęścia w nowym domku. Alu jesteś rewelacyjna. Dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś dla Jokiego!!![/QUOTE]
Tak Jokis ma super domek w pelnych luksusach!!! Mama pokochala slepca, teraz musi sie zapoznac z domeczkiem zeby sobie radzic. Niestety nie bylam na lotnisku pozegnac Jokiego bo lezalam w szpitalu (ostre zapalenie wyrostka)
Postaramy sie umiescic (jak dojde do siebie) zdjecia Jokiego z mojej ostatniej wizyty w Pruszkowie. TEn slepy pies radzi sobie super .Poprosze corke Jackie Long zeby umiescila na FB jakies zdjecia z nowego domeczku. Joki ma ponad 300m2, ogrod, jezioro , juz sa dwa lozeczka , podobno spi z Mama. Teraz trzeba zaaranzowac wizyte u mojej wetki zeby pozadnie go przebadala. Jestem bardzo szczesliwa, ze Joki ma wreszcie swoj dmeczek i raczej nie powinien miec drugiego psa chociaz Mama chce "przewodnika" dla Jokiego biakego piudla.No zobaczymy.

Posted (edited)

[IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/c0.0.403.403/p403x403/385599_3945949563957_709708649_n.jpg[/IMG]

Joki w nowym domku

[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.403.403/p403x403/557081_3945948483930_80669808_n.jpg[/IMG]

Edited by coronaaj
edit
Posted (edited)

[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/581535_4598873446897_1425101972_n.jpg[/IMG]

Joki tydzien przed wyjazdem w ogrodku w DT Pruszkow

Edited by coronaaj
edit
Posted

Dwa pierwsze zdjecia sa na FB , zrobil moj ziec Josh ale nie nadzwyczajne. FB Tablica Alice Klenczon-Corona .
Joki byl u wetki czekaja na wyniki pelnych badac krwi (morfologia) tak pies w dobrej kondycji, wetka mowi, ze Joki okolo 10 lat. Wetka amerykanska chce skierowac Jokiego do okulisty zeby jednak sprawdzil czy nic nie da sie zrobic z oczkami. Zrobimy ale pierwszy groomer (obiciac siersc) .Przyjada do domu wezma Jokiego na obciecie. Joki siedzi w ogrodzie za furtka (wybieg dla psow) z poslankiem, woda. Trzeba odchudzic Jokiego , za gruby. Wazy 32 funty.

Posted

[quote name='sylwiaso']Ciociu Coronaaj wspaniałe wieści Joki wygrał los na loterii!!!Pozdrawiamy Was wszystkich....buziaki ślemy za ocean![/QUOTE]
Dzieki cioteczko, ale ja jestem w Polsce po operacji wyrostka robaczkowego, unieruchomiona ze szwami. Nie ma mnie w Phoenix zeby wszystkiego dopilnowac. Joe moj maz wszystkiego pilnuje, a wiecie jak to z mezczyznami.
Czekamy na wyniki morfologi Jokiego , zalatwiaja salon pieknosci dla Jokiczka trzeba go przystrzyc zeby oczki bylo widac. Czekamy na najnowsze zdjecia Jokiego , sa 2 na FB zamieszczone przez ziecia ale nie nadzwyczajne.

Posted

[quote name='coronaaj']Dzieki cioteczko, ale ja jestem w Polsce po operacji wyrostka robaczkowego, unieruchomiona ze szwami. Nie ma mnie w Phoenix zeby wszystkiego dopilnowac. Joe moj maz wszystkiego pilnuje, a wiecie jak to z mezczyznami.
Czekamy na wyniki morfologi Jokiego , zalatwiaja salon pieknosci dla Jokiczka trzeba go przystrzyc zeby oczki bylo widac. Czekamy na najnowsze zdjecia Jokiego , sa 2 na FB zamieszczone przez ziecia ale nie nadzwyczajne.[/QUOTE]

coronaaj kochana, dużo zdrówka!!!!

Posted

[quote name='__Lara']coronaaj kochana, dużo zdrówka!!!![/QUOTE]
Dziekuje Olenko, dochodze powoli do zdrowia ale szwy sa, niby maja w piatek zdejmowac, zobaczymy.
Bully (rakowy) radzi sobie niezle, no nie chce umierac, Chwala Bogu!!!!