Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CREARTA.ALEKSAN­DRA K-H WARSZAWA - 50,00
ALEKSANDRA TERESA Z. -30,00
JAKUB LECH Ł. ŁÓDŹ -28,00
S. ANNA PAJĘCZNO-- 20zl

16.02
-------
winter7 (200 za 10 miesięcy i 100 bonusowego ) 300zl
D. JOANNA K-CE--50zl
kopiuję z pierwszego postu plus 150 zł u mnie

Posted

[quote name='magenka1']gdyby była potrzeba udostępnić nr kota to ja bede mogła zbierać , tylko trzeba konkretów najlpeiej jak by się odezwała założycielka wątku[/QUOTE]

Tak by bylo najlepiej, dziewczyny maja tyle psow ze moga nie wyrabiac. Moze faktycznie sprobujemy u Dif, jak okaze sie ze pies nadaje sie tylko do kojca zew, to bedziemy szukac.

Posted

ja tylko wiem z tych pieniądzy co są podane na pierwszej stronie to wychodzi 478 plus 150
zaczynam już pracę muszę uciekać z netu wieczorem będę proszę dowiedzcie się coś o Stasiu on nie da rady w schronie

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Bo sytuacja nie jest drastyczna, a Staszek pobity , ani okaleczony...[/I][/QUOTE]
No właśnie... Zapobiegać, zamiast leczyć. Biedny, niemedialny pies.

Posted

Wydaje mi się,że Staszek waży odrobinę więcej niż 10kg.Coś ok.15.

Dziewczyny my musimy mieć komplet deklaracji żeby wyciągnąć kolejnego psa.Mamy już ich sporą ilość w hotelach,bez pełnych deklaracji.Pieniądze są dokładane z naszych kieszeni.Nie udźwigniemy kolejnego.
Na miesiąc pobytu w hotelu mamy,ale co potem?Zostaniemy z tym same ponieważ pies będzie już bezpieczny,wszyscy polecą ratować kolejnego...

Posted

Jak w takim razie wyglądają deklaracje stałe - ja daję stałą 30zł /m-c, mój brat da od następnego m-c 20 zł..
Rozumiem Was, natomiast Stasiu ma tylko kilka dni.Portosek tez pojechał do LILU bez deklaracji stałych i zaraz znalazł dom....

Posted

Ale Portosek był pięknym psem prawie flatem. Po za tym większość uzbierało się po wyjeździe psa z hotelu, między innymi też dzięki nowej Pani Portoska.
A Staszek to kundelek jakich wiele. I chyba nie taki młody. Może posiedzieć w hotelu.

Posted

No może, różnie jest...ponieważ czasu jest strasznie mało trzeba podjąć decyzję, czy ratujemy go i zbieramy deklaracje stałe. Ja swoje stałe deklaracje podałam w poście wyżej.Mam nadzieję, że zdążymy:-( Proszę o określanie swoich deklaracji stałych żeby było wiadomo, czy Stasiu uniknie Mysłowic.

Guest Elżbieta481
Posted

Hej
dostaliśmy inf.o tym wątku-sorry,ale jakoś nam skrzydła opadły..Początkiem była śmierć Baszy,a teraz jeszcze informacje o zaginięciu Rysia.Za dużo tych psów zniknęło.Myśmy-tak podjerzewam-wypaliliśmy się.
Powodzenia psiaku-nasz czas się skończył.
Ela

Posted

[quote name='irrational']dorzucę jednorazowo 20zł na Srasia. Proszę o numer konta na prv ;)

oby chłopaczek szybko przestał się tak bać...[/QUOTE]

Dzięki Ci bardzo bardzo!