Agga Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Franca81'] A sądzisz, że mydło też sama obgryzłam i wylizałam cały krem Nivea? :diabloti: I obgryzłam nowe skórzane buty Tz-owi? A potem szłam kupować nowe? :diabloti: I wygryzałam frędzle z dywanu? :diabloti: [/quote] [COLOR=DarkGreen][B] Wielce prawdopodobne kochana. [/B][/COLOR][QUOTE]Zresztą moja szczęka nie jest odpowiednio przygotowana do obgryzania ścian. Jak taka mądra Ciotka jesteś to sprubuj wygryżć dziurę w kanapie (taki krwadracik na samym środku siedzenia). :razz: I zobaczymy czy nadal będziesz uważać że to ja zrobiłam. :evil_lol: Całe szczęście, że kupiłam Kongo bo zamiast większych zniszczeń miałam tylko pasztet na ścianach i suficie. [/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] hahah kochana jak się chce to się zrobi:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Kitka20 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Franca81']Moja "super" sąsiadka będąc na dole pod oknami macha i woła do Sato. :cool1: A ja się dziwię czemu okna mają coraz mniej białej farby. :p Prosiłam ją ale ona nadal swoje (takich sąsiadów to normalnie...... ). :angryy:[/QUOTE] Nie przejmuj się mam podobnie, mieszkam na parterze środkowe drzwi więc nie mam balkonu zewnętrznego. Teraz jest ciepło więc otwieram balkon a Tequila albo tam leży albo siedzi, i codziennie mam pod balkonem zgraje dzieciaków wtykających łapy mi do Tekli, naszczęście Tequila nie gryzie ale co by było gdyby to był pies z silnym instynktem bronienia swojego terytorium?? Nie wspomnę już, że nie mogę nawet sobie rozmawiać na tematy dyskretne bo dzieciaki by słyszały. Na nic moje prośby itp. ostatnio nawet mnie zawołały i zapytały się czy może Teki iść na pole na odpowiedź że nie bo była a ja teraz robie pranie dostałam odpowiedź to my ją weźmiemy na smycz a jak nam się [B]znudzi[/B] to oddamy Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Franca81']Moja "super" sąsiadka będąc na dole pod oknami macha i woła do Sato. :cool1: A ja się dziwię czemu okna mają coraz mniej białej farby. :p Prosiłam ją ale ona nadal swoje (takich sąsiadów to normalnie...... ). :angryy:[/quote] Pogratulować pomysłowości tej Pani! Na prawdę! Ja bym na to nie wpadła! Do tego to trzeba chyba kończyć specjalne szkoły:evil_lol: Quote
Franca81 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ta sama "super" sasiadka jak wychodze z Sato to jak stoi na balkonie to na całe osiedle drze sie do nas "O huligan idzie" :angryy: A później ludzie się go boją (tzn z wyjątkiem sąsiadów bo 60% zawsze się z nim wita). Obiecałam sobie, że kiedyś tak samo zawołam za nią (ale narazie brak pomysłów na pożądne hasło). :diabloti: Ale później słyszę, że to bestia bo się wyrywa by zagryźć a ten biedny psiur wyrywa się bo kocha ludzi i chce się witać. Quote
Agga Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Czy sąsiadka jest typem mohera?:cool3: [/COLOR][/B] Quote
Franca81 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tylko wiekowo nie spełnia warunków na bandę moherków. :P Quote
Agga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]NO to co się jej nie podoba.:shake: [/COLOR][/B] Quote
Kiłi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Kitka20'] Teraz jest ciepło więc otwieram balkon a Tequila albo tam leży albo siedzi, i codziennie mam pod balkonem zgraje dzieciaków wtykających łapy mi do Tekli, naszczęście Tequila nie gryzie ale co by było gdyby to był pies z silnym instynktem bronienia swojego terytorium?? [/quote] Moja siostra tak puszcza Magniego. On ma swoje dzieci, te mogą mu wpychać łapy w paszcze, drażnić i macać, ale jak zbliży się do balkonu jakieś "obce" dziecko, to jak Maniek nie gruchnie, to aż serce staje:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hehe przypuszczam. Moja wogóle nie szczeka przynajmniej nie wtedy kiedy ja chcę ale wczoraj w nocy o 1 biliśmy się z TZ-tem tak na żarty bardziej łaskotaliśmy i nagle słyszymy taki zbasowany hau hau kilkakrotnie no proszę jednak moja psina ma głos, tylko szkoda, że o 1 w nocy i wtedy jak to TZ-towi dzieje się potencialna krzywda hehe jak mnie TZ kitka itp, to ona siedzi cicho chętnie by mu jeszcze pomogła:evil_lol: takiego mam diabełka. Zaznaczę jeszcze, że to ja jej daje jeść, ja z nią wychodzę na spacer(czasem TZ lub razem) i to ja z nią jestem 24h/dobę Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Czy sąsiadka jest typem mohera?:cool3: [/COLOR][/B][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
boksiedwa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 qurcze myslałam, że choc tu mohery nie straszą :D chyba przestanę szafę otwierać bo będę się bała co z niej wyjdzie :razz: Quote
Franca81 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Moher widzi!! Moher radzi!!! Moher nigdy cie nie zdradzi!!! :diabloti: Conajwyżej więcej moherów naśle. :mad: Quote
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czeżby ogarniała nas moherofobia???:evil_lol::eviltong: Quote
Agga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Hahah widzę, że moherki wam w głowie:eviltong: Jak tam wasze pieski z ADHD? Jakieś nowinki z świata zwariowanego psa?:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Kiłi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ahhh jak ja bym chciała żeby Spot miał jeszcze ADHD, a on już taki staruszek, że nawet bawić mu się z innymi psami nie chce. Czasami od biedy pobawi się z Magnusem czy Topsem...a tak...całe dnie śpi:shake: I jeszcze do tego kulawy się zrobił na prawie że wszystkie łapy... jak ja wam zazdroszcze tych rozbrykanych boksików (ale nie zepsutych rzeczy:diabloti: :evil_lol: ) Quote
AgaZ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r246/Aga_Z/kwiecie22007016.jpg?t=1178093429[/IMG][IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r246/Aga_Z/kwiecie22007017.jpg?t=1178093483[/IMG][IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r246/Aga_Z/kwiecie22007018.jpg?t=1178093525[/IMG][IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r246/Aga_Z/kwiecie22007020.jpg?t=1178093564[/IMG]Trochę skruszony pies,bo pani bręczy i marudzi.... Quote
AgaZ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r246/Aga_Z/kwiecie22007022.jpg?t=1178093699[/IMG]A teraz pies odpoczywa,bo nie miał czasu jak sam był w domu.Zdjęcia powyżej bez komentarza,bo co tu napisać....:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r246/Aga_Z/kwiecie22007022.jpg?t=1178093699[/IMG] Wiesz czemu ona ma taki wzrok??? Bo Pani bałagan zrobiła i na psiaka biednego zgoniła hahaha Swoją drogą skąś to znam mam podobne zniszczenia gdy moja zostaje sama Quote
Rybka_39 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 E tam marudzicie, przynajmniej jak psiaki nabałaganią to macie zajecie i sie nie nudzicie:cool3: Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]W piąteczek byłam na spacerku z Franca 81 moim TZ i SATO. Ten pies jest nie zmordowany:evil_lol:Na spacerze napluł mi w oczy [/COLOR][/B] Quote
Rybka_39 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Aga wiesz ja ostatnio mialam okazje czuć bitą smietanke na policzku bleeh A do tego Kora ostatnio otworzyła sobie drzwi i uciekla z domu...co za ciapa Quote
Agga Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Aga to nie wiedziałaś, że kwiatki sie troszkę inaczej przesadza:p[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts