Agnieszkaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Dżeki (jak już pisałam) jest śliczny. Widzę że fajne macie tereny spacerowe, my na szczęście też, mamy blisko do błoni Sanu i kilometrów terenów do biegania.[/QUOTE] ooo tak! Do spacerków mamy super okolice, parki, lasy, pola, stawy :) Najbardziej lubię jak wyjeżdżamy nad stawy. To mamy po drodze pola i łąki (właśnie na tych zdjęciach) najczęściej całą rodzinką jeździmy, zabieramy coś na piknik i Dżekiemu wodę oczywiście :) Tam prawie nikt nie chodzi więc wszystko mamy dla siebie, a jakie widoki :) Quote
Gosia9712P Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Agnieszkaa'] Dzisiaj na spacerku nauczyłam go w jakieś 10 minut komendy 'kolanko' (łapki na moim kolanie). Więc teraz ją będziemy dopracowywać;)[/QUOTE] O, fajnie, nagraj ;D *** Wychodzi na to, że Twój dom jakiś taki wadliwy jest, zdjęcia nie chcą wychodzić :evil_lol: Quote
Agnieszkaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Ktoś musi nagrywać, sama nie daję rady... kliker, smaczek, komórka i jeszcze palec do wskazywania :D Nie jest tak pojedynczo, ale kiedyś zaproszę koleżanki na ploteczki haha ;] Będzie wszystko razem:) Super extra długi filmik ^^ Quote
kalyna Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Agnieszkaa']Haha no nie mów, przypadek :D A jaki kolor? Niebieski czy czerwony? Ja czerwony ;) Jak ostatnio zdjęcia nim na wystawie robiłam to się krzywo na mnie gapili :D A masz jeszcze jakiś aparat? Z czym przyjedziesz na wystawę? ^^ Ta przyjaciółka co ją na wystawę zabieram to będzie miała cyfrówkę ;) Chyba ma Olympusa ;P[/QUOTE] :scream_3: też mam czerwony :evil_lol: mam cyfrówkę Olympusa :scream_3: oo [URL="http://www.ishopyoushop.com/uploads/p.appareil-photo-numerique-olympus-u840.5761.jpg"]taki[/URL] i mam nadzieję, że nie zapomnę go naładować.... buuu masakra... i potem fotki Ci prześlę ;) jakbyś chciała te ładniejsze :eviltong: **** a nie odpisałam Ci, bo za dużo kasy na kocie nie mam, a nie wiem kiedy tatuś mi załaduje.... czytam wszystko na bieżąco, wiesz gdzie ;-p Quote
monika15 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dawaj mi ten pyszczor [URL]http://img690.imageshack.us/img690/5826/zdjcie1950.jpg[/URL] Zacałowałabym go :* Quote
mychaaaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Oooooo mamo! Nie było mnie 3 dni a Ty tak galerię rozkręciłaś!! :crazyeye: Szok. Aga, świetny filmik :) już moja Laila bardziej ociąga się z wykonywaniem komend :D A Dżeki to profesjonalista :cool3: Tak popatrzyłam na te fotki... aż tęsknię za latem... :-( Quote
Agnieszkaa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 I będzie drugi filmik 'kolanko' :D Trochę nie widać, co ja mówię prawie nic nie widać... [video=youtube;34hZap3s5b4]http://www.youtube.com/watch?v=34hZap3s5b4[/video] Quote
Kasi i Lena Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Trochę widać, nawet bardziej niż troszkę;) Widać że z Dżekiego piękny i mądry psiak. Quote
Martyna9712P Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Super masz te zdjęcia i filmiki, tez takie chcę :P to kolanko jest swietne, Aga! :D Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dżeki szybko się uczy ,ale mądry psiak , fajny filmik ;) Quote
mychaaaaa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Eeeej, fajna ta sztuczka :) co Ty tak marudziłaś? :eviltong: Quote
Gosia9712P Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 eno, super, super ;D Ale Aga! Zimą w adidasach?! Błąd! :eviltong: Quote
Martyna9712P Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Właśnie, Małgorzatka ma racje! A co jak się dzieciaczek przeziębi? Bedziesz potem chora i pójdziesz do doktora ;P Quote
Agnieszkaa Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='Martyna9712P']Właśnie, Małgorzatka ma racje! A co jak się dzieciaczek przeziębi? Bedziesz potem chora i pójdziesz do doktora ;P[/QUOTE] Ej, nie od dzieciaczków mi tutaj :D haha A Wy na takie tam szczegóły i szczególiki... one cieplusie są :P Witaj Martyno ;) Super, że jesteś ^^ Quote
kalyna Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a ja Cię już nie lubię :( bo mnie zaraziłaś i też już nie mogę doczekać się wystawy :P oj nie dobra Ty :D oczywiście z tym nie lubieniem to żart :) Quote
mychaaaaa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='kalyna']oczywiście z tym nie lubieniem to żart :)[/QUOTE] Nie wiem do kogo to, ale co tam żart! Obraź się poważnie, to może jeszcze kwiatki Ci do domu wyśle :D:D:D Quote
Agnieszkaa Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 A to było do mnie:eviltong: Ala, przecież wiem, że żartowałaś ^^ Nie będziesz mnie lubić po wystawie:diabloti: Mój charrrakter ;p Quote
kalyna Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Agnieszkaa']A to było do mnie:eviltong: Ala, przecież wiem, że żartowałaś ^^ Nie będziesz mnie lubić po wystawie:diabloti: Mój charrrakter ;p[/QUOTE] e tam nie boję się :) odważna jestem :) a w Lesznie wszędzie już plakaty wiszą, a ja przy każdym staję i się rozdziwiam :lol: Quote
Agnieszkaa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 A ja jeszcze nie miałam okazji, bo w Lesznie byłam dawno... Ale pamiętam co to było rok temu <3 Aż serce szybciej biło ;P I trochę nowych zdjęć Dżekusia :) [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9426/dzeki1.jpg[/IMG] [IMG]http://img710.imageshack.us/img710/9479/dzeki2.jpg[/IMG] Quote
Qeeriefire Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dżeki z piłeczką :smile: A te jego oczka ...:loveu: Quote
Agnieszkaa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dżeki z brudną piłeczką :] hahah Kiedyś mu ją wyczyściłam to się nią przez tydzień nie bawił...dałam sobie spokój z czyszczeniem ;P Quote
mychaaaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Agnieszkaa']Kiedyś mu ją wyczyściłam to się nią przez tydzień nie bawił...dałam sobie spokój z czyszczeniem ;P[/QUOTE] Bo Dżeki lubi brudne ;) a mój Honey wrzuca wszystkie zabawki do miski z wodą :roll: i nie dość, że cieknie woda z zabawki to jeszcze w misce robi się pusto :roll: taki głuptas! :eviltong: Quote
Agnieszkaa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 A nas zasypało wczoraj i myślę, że czas zrobić śniegowe zdjęcia, ale ani ja ani Dżeki nie lubimy zimy:shake: A jeszcze myślałam, że jak tydzień temu była ładna pogoda to wiosna już na stałe zagościła:roll: Quote
darii_iia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Agnieszkaa']A nas zasypało wczoraj i myślę, że czas zrobić śniegowe zdjęcia, ale ani ja ani Dżeki nie lubimy zimy:shake: A jeszcze myślałam, że jak tydzień temu była ładna pogoda to wiosna już na stałe zagościła:roll:[/QUOTE] Dawać nam tu fotki. :eviltong: Ja z Drakiem też nie lubię zimy, a fotki zostały porobione. :razz: A więc jutro domagam się fotek ze śniegiem, bo jak nie to...:mad: Quote
Martyna9712P Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 :loveu: Dżeki z łapką na piłeczce! Tarzan tez jak ma piłeczkę brudną to wrzuca ją do swojego wiadra, czyści, za chwile napije się, włoży głowę i łapę do wiadra :lol: i wgl on jest dziwny nie lubi zabawek, które się nie turlają, zawsze kupuję mu jedną, ulubioną piłeczkę i wymieniam za 2-3 miesiące jak się rozpadnie od jego kłów:cool3:, toleruje jeszcze butelki plastikowe Quote
Recommended Posts