nati_92 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 wiesz ludzie traktuja psa jak rzecz a nasza Dodzie potrktowali jak fabryke małych dogów Byla za stara dali kopa w dupe i dziewczyna sie blakala Quote
AniaB Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Piekna suńka. Naprawdę piekna. :shake: Domu pilnie potrzebuje!! Quote
Ania_i_Kropka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Doda jest taka cudowna.:loveu: Dzisiaj siedziała ze mną w biurze i była bardzo grzeczna. Leżała sobie przy moim fotelu. Gdy na biurku pojawił się BP nasz biurowy kot Doda wstała, powąchała kolegę, po czym dała mu buziaka, po którym kociak był cały mokry.:lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [IMG]http://img479.imageshack.us/img479/2002/doda3mzc0.jpg[/IMG] Doda nasze maleństwo hop!!! Quote
dzodzo Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 doda do góry, moja tina z dzieciństwa była identyczna i nie znałam bardziej przytulasnego psa niz tamto "maleństwo":lol: mam nadzieje ze znajdzie domek bo mysl o niej męczy mnie od kiedy ja zobaczyłam-ale mój kocur ( notabene zabrany ze schroniska 3 lata temu)by chyba mi nie wybaczył.... Quote
AniaB Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Och suńku, niech cie wreszcie ktoś wypatrzy! Na góre! Quote
Ania_i_Kropka Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Dzisiaj Doda skończyła kwarantannę i została zaszczepiona. Jutro czaka ją sterylizacja i sunia będzie gotowa na pójście do nowego domku. Quote
dzodzo Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 to juz tylko domku brakuje...niech sie znajdzie jak najpredzej!a tak a propos pytanie-czy Doda mieszkała w mieszkaniu czy w kojcu?i jak odnosi sie do dzieci? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Nie wiemy gdzie Doda mieszkała do tej pory, ale potrafi zachować czystość w mieszkaniu. U dziewczyny, do której się przybłąkała była 4 dni i nie brudziła w mieszkaniu. Jak biorę ją do biura w schronisku to zachowuje się bardzo grzecznie, leży sobie obok mojego fotela i nikomu nie przeszkadza. Trudno powiedzieć jak Doda reaguje na dzieciaki w schronisku nie ma z nimi styczności. Quote
dzodzo Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 i jak tam czuję sie piękna Doda? dzis miała miec zabieg? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Doda czuje się dobrze. Zabieg miała wczoraj po południu. Dzisiaj zjadła troszeczkę i była na spacerku. Podobno była bardzo niezadowolona gdy Pani dyrektor zaprowadziła ją powrotem do salki pooperacyjnej i kazała jej tam zostać[/SIZE][/FONT].[/SIZE][/FONT] Quote
nati_92 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 O jejku Dodzia.... :) Hop po nowy domek kochane psisko!! Quote
dzodzo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ciesze się ze poszło dobrze:) trzymam kciuki żeby jej sie udało jak najprędzej znaeźć dom do góry Doda!!!!! Quote
AniaB Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Piękna szlachetna czarnulka poszukuje domu! Quote
Ania_i_Kropka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [FONT='Times New Roman'][FONT=Verdana][SIZE=2]Dzisiaj Doda miała dwie małe koleżanki do zabawy. Pani dyrektor przyjechała ze swoimi córeczkami 6 i 3 letnią. Dziewczynki jak zobaczyły Dodę zaczęły się do niej przytulać i głaskać ją. Młodsza Justyna zapytała czy można na niej jeździć? :lol: Doda była zachwycona towarzystwem dziewczynek. Chodziła za nimi i ciągle się przytulała, była przy tym bardzo ostrożna i uważna:loveu: . Mam kilka zdjęć, ale niestety nie mam kabelka, więc wstawię je jutro[/SIZE][/FONT][/FONT] Quote
Szczurosława Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Doda, kochaniutka ,pokaż się na górze Quote
Ania_i_Kropka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Jestem wściekła mój aparat znowu się zepsuł i wcięło mi wszystkie urocze, przytulane zdjęcia Dody z dziewczynkami. Mam tylko dwie fotki z młodszą Justyną ( robione innym aparatem). Ale i tak czyż ona nie jest kochana.:loveu: [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/4808/pict0005mwe8.jpg[/IMG] [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/105/pict0006mnn8.jpg[/IMG] Quote
dzodzo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Super zdjecia,mała dziewczynka i duży pies:) Doda w górę, niech cie wypatrzą!!!! Quote
Recommended Posts