Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda jest taka cudowna.:loveu: Dzisiaj siedziała ze mną w biurze i była bardzo grzeczna. Leżała sobie przy moim fotelu. Gdy na biurku pojawił się BP nasz biurowy kot Doda wstała, powąchała kolegę, po czym dała mu buziaka, po którym kociak był cały mokry.:lol:

Posted

doda do góry,
moja tina z dzieciństwa była identyczna i nie znałam bardziej przytulasnego psa niz tamto "maleństwo":lol:
mam nadzieje ze znajdzie domek bo mysl o niej męczy mnie od kiedy ja zobaczyłam-ale mój kocur ( notabene zabrany ze schroniska 3 lata temu)by chyba mi nie wybaczył....

Posted

Nie wiemy gdzie Doda mieszkała do tej pory, ale potrafi zachować czystość w mieszkaniu. U dziewczyny, do której się przybłąkała była 4 dni i nie brudziła w mieszkaniu. Jak biorę ją do biura w schronisku to zachowuje się bardzo grzecznie, leży sobie obok mojego fotela i nikomu nie przeszkadza. Trudno powiedzieć jak Doda reaguje na dzieciaki w schronisku nie ma z nimi styczności.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Doda czuje się dobrze. Zabieg miała wczoraj po południu. Dzisiaj zjadła troszeczkę i była na spacerku. Podobno była bardzo niezadowolona gdy Pani dyrektor zaprowadziła ją powrotem do salki pooperacyjnej i kazała jej tam zostać[/SIZE][/FONT].[/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT='Times New Roman'][FONT=Verdana][SIZE=2]Dzisiaj Doda miała dwie małe koleżanki do zabawy. Pani dyrektor przyjechała ze swoimi córeczkami 6 i 3 letnią. Dziewczynki jak zobaczyły Dodę zaczęły się do niej przytulać i głaskać ją. Młodsza Justyna zapytała czy można na niej jeździć? :lol: Doda była zachwycona towarzystwem dziewczynek. Chodziła za nimi i ciągle się przytulała, była przy tym bardzo ostrożna i uważna:loveu: . Mam kilka zdjęć, ale niestety nie mam kabelka, więc wstawię je jutro[/SIZE][/FONT][/FONT]

Posted

Jestem wściekła mój aparat znowu się zepsuł i wcięło mi wszystkie urocze, przytulane zdjęcia Dody z dziewczynkami. Mam tylko dwie fotki z młodszą Justyną ( robione innym aparatem). Ale i tak czyż ona nie jest kochana.:loveu:

[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/4808/pict0005mwe8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/105/pict0006mnn8.jpg[/IMG]