Anette Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Isadora7']O matko muszę lecieć do domu, bo one tam we trójkę same diabli wiedza co wymyślą.[/QUOTE] leć, leć na bank wpadniesz w środek imprezki :diabloti: kabanosy,chrupki i muszlowianka :razz: Quote
Anette Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Klara to łobuz!!! Własnie wróciliśmy z działki. W niedzielę Księżniczka nam uciekła.Pogodniła za kotem.TZ ja przez 3 posesje gonił "przepraszam ja tylko za pieskiem". Złapał "rudą małpę", niósł ją na rękach-ona darła ryja jakby ją ze skóry obdzierano a TZ klął na czym świat stoi. W poniedziałek puiściliśmy ją czujnie obserwując co kombinuje. Oczywiście znowu chciała do sąsiada zwiac (siatka już zabezpieczona) więc próbowała upolowac zaskrońca przez jakieś dziwne kanurze skoki. Więc spędziął wyjazd na dzaiłce siedząc na tarasie lub w domu, poburkując z niezadowolenia Quote
Anette Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Isadora7']No to niezły małpiszon jest z niej[/QUOTE] jest okropna-polowała na wszystko -od ptaszków po komary- na miejscu usiedziec nie mogła, TZ ma przez tą akcję z lataniem po cudzych działkach rekę rozwalona bo małpa przez siatki skakała,Ona nic-amok totalny-kotek i mogłas ją wołac do usmiechniętej śmierci. Quote
yunona Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 To tak jakbym widziała Ferkę , od a do z niereformowalna, jak chce słyszy a jak nie to głuchnie, lata za wszystkim co się rusza, na ludzi (zbieraczy butelek i puszek) niewyjsciowych ujada choc jest łagodna, wita się ze wszystkimi napotkanymi a psiura jak zobaczy to zapitala przez jezdnię jak głupia cipa. Wraca skruszona , ale po chwili zapomina i od nowa. Dzisiaj jak wycierałam jej brzuch po spacerze, kazałam jej zejść z kanapy (mokrai brudna wskoczyła na kanapę) i zaczęłam wycierać to wściekła pokazała mi zęby a warknęła gorzej niż Harutek. Ma charakter, stawia się. Też do niej cały czas mówię ty łobuzico! Quote
Anette Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 A teraz w domu jakby jej ktos baterie wyjął.Śpi od momentu przyjazdu. W samochodzie aniołek, w domu też, a na działce małpiego rozumu dostaje Quote
Isadora7 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Anette']jest okropna-polowała na wszystko -od ptaszków po komary- na miejscu usiedziec nie mogła, TZ ma przez tą akcję z lataniem po cudzych działkach rekę rozwalona bo małpa przez siatki skakała,Ona nic-amok totalny-kotek i mogłas ją wołac do usmiechniętej śmierci.[/QUOTE] [quote name='yunona']To tak jakbym widziała Ferkę , [...][/QUOTE] [quote name='Anette']A teraz w domu jakby jej ktos baterie wyjął.Śpi od momentu przyjazdu. W samochodzie aniołek, w domu też, a na działce małpiego rozumu dostaje[/QUOTE] [B]Wypisz wymaluj moja Ganga[/B] Quote
yunona Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Po prostu mamy cudowne psice jamnice:eviltong::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: A cio tam u Caruso słychać, wszystko dobrze? Quote
Anette Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='yunona']Po prostu mamy cudowne psice jamnice:eviltong::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: A cio tam u Caruso słychać, wszystko dobrze?[/QUOTE] A wszystko w porządku.Lecę na spacer ze sznurkami, jak wrócę zdjęcia Carusa na jego wątek wrzucę :) Quote
Anette Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Wiem że Łowicz mnie ochrzani że dopiero teraz.. Adresówka Klarissy :) [IMG]http://img823.imageshack.us/img823/9693/dsc01962sf.jpg[/IMG] Quote
Anette Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 TZ stwierdził ze jest obciachowa ale ja uważam że do szelek idealnie pasuje :) Klarissa teraz łazi i brzęczy. A tak na marginesie to wariat pierwszej wody. Wskakuje wszystkim na głowę, liże po uszach-nieważne kto byleby uszy były,rzuca w nas zabawkami w jak idziemy spac każdemu przynosi pluszową kośc do łóżka :diabloti: Quote
Anette Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Andzike mnie obsztorcowała za brak fotek :) Klara żyje, ma się jak pączek w maśle z Carusem stanowią drużynę łobuzów. Wszystko robia razem :) [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/2581/20111027029.jpg[/IMG] [IMG]http://img543.imageshack.us/img543/1986/20111027031.jpg[/IMG] Quote
Andzike Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Uderz w stół... :cool3::cool3::cool3: A swoją drogą to powinni Cię wsadzić za nie dzielenie się takimi fotkami!!!:cool3: Toż to słodycz w czystej postaci!!! :loveu::loveu::loveu: Więcej prosimy, więcej!!! A jak się Caruso miewa? Quote
Anette Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Bo pierdoła jestem i kabla USB od nowego fona nie mogłam znaleźć :D Caruso na przerzuty ale leczymy je chemią. W piatek kolejna sesja- ale czuje się bardzo dobrze i razem z Klarissą demolują mieszkanie Quote
luka1 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 zaglądają tu jamniko-luby - może któraś ciotka zechce zainteresować się Daszą? [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.191179877625962.47295.128306450579972&type=1[/url] Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No nareszcie fotencje już miałam interwencje organizowac :) Caruso walcz chłopaku jak najdłużej. Quote
Anette Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Isadora7']No nareszcie fotencje już miałam interwencje organizowac :) Caruso walcz chłopaku jak najdłużej.[/QUOTE] Zapraszam serdecznie na interwencje :) Przygniotły mnie trochę sprawy osobiste bo jak sie wali to po całości :( Quote
Isadora7 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Anette']Zapraszam serdecznie na interwencje :) Przygniotły mnie trochę sprawy osobiste bo jak sie wali to po całości :([/QUOTE] noż kurde znam ten ból Quote
yunona Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Caruso przystojniaku walcz i nie daj się ! Trzymamy kciuki za ciebie i życzymy jak najszybszego rozwiązania pozytywnie spraw osobistych. :) Quote
Anette Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='yunona']Caruso przystojniaku walcz i nie daj się ! Trzymamy kciuki za ciebie i życzymy jak najszybszego rozwiązania pozytywnie spraw osobistych. :)[/QUOTE] Dziękujemy, jakoś się trzymamy :) [B]Mam takie pytanie do mafii łowickiej..[/B] Jak Klara przeżyła zimę w przytulisku jeśli teraz jak temperatura spada poniżej 5 stopni (na plusie) nie chce wychodzić bez sweterka? Nauczyła się wiele rzeczy od Carusa w wiekszości tych złych :D Quote
mamanabank Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 To jest pytanie do mafii sochaczewskiej, w Łowiczu Klara była już w domu. Przepraszam ale... [COLOR=red][COLOR=black][SIZE=2][B]Mikuś[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217202-Bezgraniczne-CIERPIENIE-bezdenna-oboj%C4%99tno%C5%9B%C4%87%21-ODARTY-ZE-SK%C3%93RY-MIKU%C5%9A-NA-POMOC%21%21%21?p=17934236#post17934236"]http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17934236[/URL][/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
Anette Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [video=youtube;ZxQefklyl1E]http://www.youtube.com/watch?v=ZxQefklyl1E&feature=autoplay&list=UL-H4IoNfNFtc&lf=mfu_in_order&playnext=2[/video] [B][SIZE="3"]Klarcia podśpiewuje w tle :)[/SIZE][/B] Quote
Anette Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Melduję że panna łowiczanka pożarła mi wczoraj surówkę (jabłko, seler, por z musztardą i odrobinką majonezu) i wypiła herbatę!!!!! Ona jest po prostu niemożliwa... Quote
Recommended Posts