Andzike Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A to agentka ... ;) Nie lubi wizyt u weta, oj nie lubi... Anette, nie chcesz przypadkiem magnesu na lodówkę z Klarą i Caruso?:cool3: Kliknij w mój banerek z Nelkę w fioletach - wybitnie uzdolniona Florentynka robi drugą edycję bazarku w słusznym celu :D Quote
Anette Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Na chwilę obecna mam na nią królewskiego focha.Lejek jeden. Ale wiedziała że źle zrobiła małpa ruda. Quote
Andzike Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Anette']Na chwilę obecna mam na nią królewskiego focha.Lejek jeden. Ale wiedziała że źle zrobiła małpa ruda.[/QUOTE] Już się dałaś przeprosić? Przecież na taką słodką księżniczkę nie można się dlugo gniewać :D Quote
Anette Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 W pracy teraz jestem :) Przeprosilam się z nią ale opcja "dywanik pod łóżko" nadal aktualna Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ha ha! Jamnik całą gębą :-) Ale i tak ją kocham i nadal mam jej zdjęcie na pulpicie :-) Quote
Anette Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='mamanabank']Ha ha! Jamnik całą gębą :-) Ale i tak ją kocham i nadal mam jej zdjęcie na pulpicie :-)[/QUOTE] Bo prawda jest taka że tej rudej małpy trudno nie kochać . Nawet jak się rozpycha w łóżku i kopie mnie tymi małymi stópkami.Siniaki normalnie przez nią mam-obdukcje zrobię :) Quote
Anette Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ta ruda małpa to Antychryst czystej wody:diabloti: Pozbawiła dziś głowy aniołka. Przy komputerze stoi mały okrągły stolik, który służy do ustawiania dekoracji w zależności od pory roku( apropos dekoracji- z żalem oświedczam że wczoraj choinka wylądowała w śmietniku) na chwilę obecną stoja tam kaczuszki, krówki , zajączki i aniołki. Zadzwonił telefon, Klara chciała odebrać, wskoczyła na stolik i wszystko pozwalała. Zaplątała się w moje korale i taka śliczna przyszła do mnie do łazienki. Głowy aniołka szukalam pół godziny-znalazła się między szafą a tv. Ręce do niej opadają. I na kaczki które zdezerterowały z Łazienek polowała Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Niesamowita jest :D :D :D I gniewać się na nią oczywiscie nie ma siły!!! ;) Quote
Florentynka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Klara wie co robi, aniołek powinien zostać schowany razem z choinką!!! Quote
Anette Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Właśnie aniołki stanowią stały element dekoracji- "po sezonie" stoją między aniołkami figurki smoków :) bo ja smokoman jestem Quote
Anette Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [B]Moje drugie jamnicze stadko :)[/B] [IMG]http://img859.imageshack.us/img859/3309/dsc01438a.jpg[/IMG] [B]Aniołek po spotkaniu z jamniczym Antychrystem[/B] [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/4595/dsc01436w.jpg[/IMG] Quote
Anette Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='mamanabank']Złośliwiec Klara :-D[/QUOTE] Małpa straszna jest.Ostatnio obudziła mnie o 4,00 rano (połozyłam się o 2,00) tylko po to zeby z nią wyjśc i zapolowac na kaczki ktore uciekły z Łazienek. Poza tym jak mnie zamkną przez nią do więzienia to opiekę nad nia przekazuję [B]łowickiej mafii [/B]. Ta łobuzica zrobiła sobie toaletę na trawniku przed brama wjazdową do BOR-u-tam jest taki śliczny malutki trawniczek - więc tylko czekam... Quote
yunona Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 He... he.... jak to mówią pan wilk wie co robi...:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [B]Z ostatniej chwili:[/B]Klara pożarła pół bochenka chleba cebulowego,opakowanie psich ciasteczek i pół tacki ciastek kruchych :mad: Takie pobojowisko zastałam po powrocie z pracy. Otwieram drzwi , a dostojnym krokiem, majestatycznie , drypcze Caruso przeżuwając kromkę chleba cebulowego. Kuchnia wyglądałą jak po przejściu tornada a Klara jest okrąglutka jak baleronik.Raxem z Carusem osuszyli już 3 miski wody. Ale mi się trafił egzemplarz Quote
Andzike Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Florentynka']I bardzo dobrze, jest o czym pisać![/QUOTE] Ale ja bym chciała te Twoje wyjątkowe egzemplarze jeszcze obejrzeć...:cool3: Quote
Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Andzike']Ale ja bym chciała te Twoje wyjątkowe egzemplarze jeszcze obejrzeć...:cool3:[/QUOTE] Nie uważasz że czas na wizytę poadopcyjną ?? :cool3: A co do jej nocnego występu, smakoszka jedna zeżarła mój chleb, nie ruszając zwykłych kajzerek i chleba TZ :diabloti: i kocha moją filiżankę, muszę ją przed nią chować, bo zagląda cały czas do niej a jak jest zawartość to wypić potrafi ale wybrane gatunki-zielonej i czerwonej nie pija tylko owocowe lub earl greya.. Prawdziwa księżniczka. Jako dekoracje stoją u mnie cukrowe króliki mam nadzieję że nie dokona na nie zamachu :cool1: Quote
yunona Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Przynajmniej nie nudzicie się. I jamniczki nauczą Was porządków. Należy chować wszystko lub kłaść w miejsca niedostępne dla spryciulek. Mój Harutek nie dość , że poprzerabiał wszystkie koce na koronkowe mantylle to ostatnio pogryzł syna plecak i ponadgryzał szeleczki. I biedny synuś zbił sobie buteleczkę piwka:eviltong::diabloti: a ze sto razy mówiłam plecaczek nie stawiać na podłodze. Zresztą tu Harutka pochwalam.:eviltong::evil_lol: I zawsze coś nowego i śmiesznego narozrabiają i prowodyrką też jest Fercia. Znaczy się jamniczki masz w porzo:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='yunona']Przynajmniej nie nudzicie się. I jamniczki nauczą Was porządków. Należy chować wszystko lub kłaść w miejsca niedostępne dla spryciulek. Mój Harutek nie dość , że poprzerabiał wszystkie koce na koronkowe mantylle to ostatnio pogryzł syna plecak i ponadgryzał szeleczki. I biedny synuś zbił sobie buteleczkę piwka:eviltong::diabloti: a ze sto razy mówiłam plecaczek nie stawiać na podłodze. Zresztą tu Harutka pochwalam.:eviltong::evil_lol: I zawsze coś nowego i śmiesznego narozrabiają i prowodyrką też jest Fercia. Znaczy się jamniczki masz w porzo:megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Niestety takie numery przerabiałam z rottka która: wyciągała sznurówki z butów otwierała sobie lodówkę i wyciągała co chciała otwierała szafy i rozwalała ciuchy robiła na podłodze "sałatkę" z pomidorów więc występ Klary to dla mnie nic nowego. Ona do chlebownika dostała się po krześle i na stół a kto z nia obcował wie że bydlę jest wyjątkowo skoczne :) Quote
mamanabank Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Że skoczna to wiem ale nie wiedziałam, że bydlę :-) myślałam, że kurczak bardziej :-D Quote
Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='mamanabank']Że skoczna to wiem ale nie wiedziałam, że bydlę :-) myślałam, że kurczak bardziej :-D[/QUOTE] Może być i konik polny :) łobuzuje strasznie ale jeśli myślisz że ja oddam to się mylisz :) Quote
mamanabank Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Nie przeszło mi przez myśl nawet :loveu: Quote
Recommended Posts