Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to agentka ... ;)
Nie lubi wizyt u weta, oj nie lubi...

Anette, nie chcesz przypadkiem magnesu na lodówkę z Klarą i Caruso?:cool3:
Kliknij w mój banerek z Nelkę w fioletach - wybitnie uzdolniona Florentynka robi drugą edycję bazarku w słusznym celu :D

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anette']Na chwilę obecna mam na nią królewskiego focha.Lejek jeden. Ale wiedziała że źle zrobiła małpa ruda.[/QUOTE]

Już się dałaś przeprosić?
Przecież na taką słodką księżniczkę nie można się dlugo gniewać :D

Posted

[quote name='mamanabank']Ha ha! Jamnik całą gębą :-) Ale i tak ją kocham i nadal mam jej zdjęcie na pulpicie :-)[/QUOTE]

Bo prawda jest taka że tej rudej małpy trudno nie kochać . Nawet jak się rozpycha w łóżku i kopie mnie tymi małymi stópkami.Siniaki normalnie przez nią mam-obdukcje zrobię :)

Posted

Ta ruda małpa to Antychryst czystej wody:diabloti: Pozbawiła dziś głowy aniołka.
Przy komputerze stoi mały okrągły stolik, który służy do ustawiania dekoracji w zależności od pory roku( apropos dekoracji- z żalem oświedczam że wczoraj choinka wylądowała w śmietniku) na chwilę obecną stoja tam kaczuszki, krówki , zajączki i aniołki.
Zadzwonił telefon, Klara chciała odebrać, wskoczyła na stolik i wszystko pozwalała. Zaplątała się w moje korale i taka śliczna przyszła do mnie do łazienki.
Głowy aniołka szukalam pół godziny-znalazła się między szafą a tv. Ręce do niej opadają. I na kaczki które zdezerterowały z Łazienek polowała

Posted

[B]Moje drugie jamnicze stadko :)[/B]

[IMG]http://img859.imageshack.us/img859/3309/dsc01438a.jpg[/IMG]

[B]Aniołek po spotkaniu z jamniczym Antychrystem[/B]

[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/4595/dsc01436w.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mamanabank']Złośliwiec Klara :-D[/QUOTE]

Małpa straszna jest.Ostatnio obudziła mnie o 4,00 rano (połozyłam się o 2,00) tylko po to zeby z nią wyjśc i zapolowac na kaczki ktore uciekły z Łazienek.
Poza tym jak mnie zamkną przez nią do więzienia to opiekę nad nia przekazuję [B]łowickiej mafii [/B]. Ta łobuzica zrobiła sobie toaletę na trawniku przed brama wjazdową do BOR-u-tam jest taki śliczny malutki trawniczek - więc tylko czekam...

Posted

[B]Z ostatniej chwili:[/B]Klara pożarła pół bochenka chleba cebulowego,opakowanie psich ciasteczek i pół tacki ciastek kruchych :mad:
Takie pobojowisko zastałam po powrocie z pracy. Otwieram drzwi , a dostojnym krokiem, majestatycznie , drypcze Caruso przeżuwając kromkę chleba cebulowego.
Kuchnia wyglądałą jak po przejściu tornada a Klara jest okrąglutka jak baleronik.Raxem z Carusem osuszyli już 3 miski wody. Ale mi się trafił egzemplarz

Posted

[quote name='Andzike']Ale ja bym chciała te Twoje wyjątkowe egzemplarze jeszcze obejrzeć...:cool3:[/QUOTE]

Nie uważasz że czas na wizytę poadopcyjną ?? :cool3:
A co do jej nocnego występu, smakoszka jedna zeżarła mój chleb, nie ruszając zwykłych kajzerek i chleba TZ :diabloti: i kocha moją filiżankę, muszę ją przed nią chować, bo zagląda cały czas do niej a jak jest zawartość to wypić potrafi ale wybrane gatunki-zielonej i czerwonej nie pija tylko owocowe lub earl greya..
Prawdziwa księżniczka. Jako dekoracje stoją u mnie cukrowe króliki mam nadzieję że nie dokona na nie zamachu :cool1:

Posted

Przynajmniej nie nudzicie się. I jamniczki nauczą Was porządków. Należy chować wszystko lub kłaść w miejsca niedostępne dla spryciulek. Mój Harutek nie dość , że poprzerabiał wszystkie koce na koronkowe mantylle to ostatnio pogryzł syna plecak i ponadgryzał szeleczki. I biedny synuś zbił sobie buteleczkę piwka:eviltong::diabloti: a ze sto razy mówiłam plecaczek nie stawiać na podłodze. Zresztą tu Harutka pochwalam.:eviltong::evil_lol:
I zawsze coś nowego i śmiesznego narozrabiają i prowodyrką też jest Fercia.
Znaczy się jamniczki masz w porzo:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='yunona']Przynajmniej nie nudzicie się. I jamniczki nauczą Was porządków. Należy chować wszystko lub kłaść w miejsca niedostępne dla spryciulek. Mój Harutek nie dość , że poprzerabiał wszystkie koce na koronkowe mantylle to ostatnio pogryzł syna plecak i ponadgryzał szeleczki. I biedny synuś zbił sobie buteleczkę piwka:eviltong::diabloti: a ze sto razy mówiłam plecaczek nie stawiać na podłodze. Zresztą tu Harutka pochwalam.:eviltong::evil_lol:
I zawsze coś nowego i śmiesznego narozrabiają i prowodyrką też jest Fercia.
Znaczy się jamniczki masz w porzo:megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Niestety takie numery przerabiałam z rottka która:
wyciągała sznurówki z butów
otwierała sobie lodówkę i wyciągała co chciała
otwierała szafy i rozwalała ciuchy
robiła na podłodze "sałatkę" z pomidorów

więc występ Klary to dla mnie nic nowego. Ona do chlebownika dostała się po krześle i na stół a kto z nia obcował wie że bydlę jest wyjątkowo skoczne :)

Posted

[quote name='mamanabank']Że skoczna to wiem ale nie wiedziałam, że bydlę :-) myślałam, że kurczak bardziej :-D[/QUOTE]

Może być i konik polny :) łobuzuje strasznie ale jeśli myślisz że ja oddam to się mylisz :)