Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Jak to z gepardem??? Czyżby tak szybko biegała??? :-D[/QUOTE]

Ona osiąga prędkosci bolidu Kubicy . Dziś byłl raid-choinka,łóżko,kuchnia- i tak parę razy. Raz się na wirażu nie wyrobiła i w poslizg wpadła a ja leżałam na dywanie i płakałam ze smiechu

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Choinka :lol: :lol: :lol:, na wielkanoc jak znalazł :p[/QUOTE]

Oj w doniczce stoi a na razie za zimno żeby na działkę zawieżć. Ewentualnie jajkami i kurczakami obwieszę i stroik na Wielkanoc będzie

Posted

[quote name='mamanabank']Choinka :lol: :lol: :lol:, na wielkanoc jak znalazł :p[/QUOTE]
Co się czepiasz? U nas też jeszcze wisi choinka. Ze względu na psiarnię mieliśmy wiszącą z sufitu choinkę i jakoś nikomu się nie chce wleźć na drabinę i odplątać tego kłębowiska drutów na których jest powieszona. Zresztą na ogół o niej nie pamiętamy - jak człowiek ma parówy to rzadko wznosi wzrok do sufitu.

Posted

:Rose: dzięki, Florentyko, choinki się w marcu czepiać tez coś. Może wogóle jej nie wywiozę odpadnie w grudniu problem taszczenia kolejnej donicy po schodach :lol:

Posted

U mnie też w tym roku była choinka w doniczce - z nadzieją, że wyląduje na wiosnę na działkę.
Niestety nie doczekała się - widocznie korzeń był za krótko przycięty i strasznie zaczęła się sypać. Mieszanina igieł i Nelkowych kudłów w sypialni była nie do zniesienia, ale nie poddawaliśmy do momentu gdy na choince zostały 4 igły na krzyż. Z bólem serca TZ wyniósł ją pod koniec lutego na śmietnik.
Czułam się podle, gdy szłam następnego dnia rano do pracy, a ona wciąż stała przy śmietniku :( Taka biedna, łysa choinka...

Posted

[quote name='Andzike']U mnie też w tym roku była choinka w doniczce - z nadzieją, że wyląduje na wiosnę na działkę.
Niestety nie doczekała się - widocznie korzeń był za krótko przycięty i strasznie zaczęła się sypać. Mieszanina igieł i Nelkowych kudłów w sypialni była nie do zniesienia, ale nie poddawaliśmy do momentu gdy na choince zostały 4 igły na krzyż. Z bólem serca TZ wyniósł ją pod koniec lutego na śmietnik.
Czułam się podle, gdy szłam następnego dnia rano do pracy, a ona wciąż stała przy śmietniku :( Taka biedna, łysa choinka...[/QUOTE]

No i własnie ja tez nigdy nie miałam sumienia wyniosic choinki dlatego ta stoi ( jak widziałas) w donicy :) Ile jeszcze bedzie stała zobaczymy-jest zielona puszcza pędy a mnie specjalnie nie przeszkadza.
Skrzynke masz zapchaną nie moge się na priv dobic do Ciebie :)

Posted

[quote name='Florentynka']Co się czepiasz? U nas też jeszcze wisi choinka. Ze względu na psiarnię mieliśmy wiszącą z sufitu choinkę i jakoś nikomu się nie chce wleźć na drabinę i odplątać tego kłębowiska drutów na których jest powieszona. Zresztą na ogół o niej nie pamiętamy - jak człowiek ma parówy to rzadko wznosi wzrok do sufitu.[/QUOTE]

Bardzo chciałabym zobaczyć taką instalację! Bardzo!

Posted

Klarcia cała w kolorowych koralach, elegancka, uśmiechnięta jak prawdziwa dama:eviltong::evil_lol:.
Czy przypuszczał by ktoś, że taka strojnisia. :lol:

Posted

Fanów Klary i Caruso zapraszam do szkielecika Lilki, którą wkrótce odkarmi moja babcia :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204397-LILKA-wychudzona-jamniczka-czeka-na-transport-do-BDT-i-DS[/url]!!!

[IMG]http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634360461801317806.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Andzike']Fanów Klary i Caruso zapraszam do szkielecika Lilki, którą wkrótce odkarmi moja babcia :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204397-LILKA-wychudzona-jamniczka-czeka-na-transport-do-BDT-i-DS[/url]!!!

[IMG]http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634360461801317806.JPG[/IMG][/QUOTE]

No wiesz ??!! JUż ją podglądamy, też coś tak w nas nie wierzyć :)

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Caruso pewnie bardzo zadowolony ,że ma taką damulkę koło siebie.:lol:[/QUOTE]

Generalnie Klara podziałała na Carusa odmładzająco a dziadek ma już 12 lat.
Kiedy 2 lata temu odeszł jego "mamusia" pogorszył mu się stan zdrowia. Miewał bardzo częst ataki "zapowietrzania" stawał na spacerze i charczał, lekarze to nazwali chyba kaszel wtórny ale mogę się mylić.Mówili też że on to robi specjalnie bo przyczyn zdrowotnych nie widzą.Poza tym pył apatyczny, zjadł, spał poszedł nspacer ale na zasadzie"idę bo muszę",pobawił się z nami ale to nietak jak z drugim psem.
Od kiedy jest Klara nie miał ani jednego ataku, dziarsko kroczy na spacerach jako przewodnik stada w domu wścieka się z Klarcią i coraz częściej jak nikt nie widzi dają sobie buziaki i przytulają się do siebie

Posted

[quote name='mamanabank']Anette, moje dzieci bardzo kręci Twoja pościel :-D Co im pokazuję Klarę, to one się drą "O, Scooby!"[/QUOTE]

W tym temacie dzwoń do mojego małża.Dostałam ją pod choinkę:) Mam jeszcze z Garfieldem ale dostałam ją z Norwegii :)

Posted

[quote name='mamanabank']No i jak tam Klarka? Utopiła Marzannę, poszła na wagary?[/QUOTE]

Pewnie wagaruje :)

Anette - bardzo Ci dziękuję za pomoc Madallenie w wizycie dla Soni :)

Posted

[quote name='mamanabank']No i jak tam Klarka? Utopiła Marzannę, poszła na wagary?[/QUOTE]

Ja jej dam wagary :mad:
Dziewczyna juz wie co to znaczy [B]"stój ulica"[/B] , z siadaniem bywa różnie ale nad tym pracujemy :)
Bardzo interesuje ją Park Łazienkowski zagląda przez płot na każdym spacerze.
I bardzo się chce zatrudnić w jednostce wojskowej, cóż kurteczka zobowiązuje :cool3:
Generalnie pilnie podpatruje Carusa i powtarza to co on rabi, niestety działa to też w drugą stronę. Caruso po każdym podniesieniu nogi domaga się smakołyka :lol:

[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/3210/dsc01404m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Andzike']Pewnie wagaruje :)

Anette - bardzo Ci dziękuję za pomoc Madallenie w wizycie dla Soni :)[/QUOTE]

Nie ma za co. Okazało się że mieszkamy po sąsiedzku :)

Posted

[quote name='Andzike']No właśnie wiedziałam, że zapomniałam Wam coś przekazać ... ;)[/QUOTE]

Tak żeśmy się zagadały że Klara śniadanie o 17 zamiast o 15 dostała :)