mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Asik musi dotrzeć do domu i opisze potrzeby. Quote
madzik770 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 przepiękna mordunia z tego naszego Adasia. Oby wszystko poszło dobrze,Adasiu,trzymaj się psinko! Quote
Maniutka zara Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Prześliczny jest ten Adasko,jakie ma mądre oczka ;) dziękuje wszystkim za pomoc. Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cholerne pierdoły samochodowe, może wolniej by jechał to by nie było tragedii....Adaśko, nie udało się wtedy, teraz masz drugą szansę, będzie lepiej, już czuję, że domki o takiego przystojniaka walczyć będą;) Quote
Edi100 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Matuchno, ile bólu:(:( Adaśko piękny! Zdrowiej chłopaku zdrowiej! Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Wysłałam zdjęcie do Asik. Czy mam coś komuś jeszcze wysłać? Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Marycha35']Złą energię sprawcy...;)[/QUOTE] O nim nawet nie myślę. Teraz ważny jest psiak. Nie znamy jeszcze kosztów tej "przyjemności", ale coś tam będzie trzeba uzbierać. Czy któraś z Was ma doświadczenie w prowadzeniu bazarków cegiełkowych? Albo zna kogoś kto robi? Lub kogoś, kto mi pomoże zrobić takowy? Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No wiem. Tylko które chcesz? Sam ryjek jest fajny i co jeszcze? Podaj na PW mail. Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Idą mailem - 28 MB. Twój mail znalazłam w profilu, aktualny? Ciekawe, czy dojdą - nie zmniejszałam celowo. Quote
brzośka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 jestem ;) poczytałam sobie historię Adaśka (pięknego bidulka) i poproszę o linka do FB, bo jakoś mi umknął :roll: w tym miesiącu niestety finansowo nie pomogę, ale będę zaglądać do chłopaka, podnosić wątek i trzymać kciuki będzie dobrze! :happy1: Quote
mmd Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nikt nie wrzucił linka do FB. Dwie dziewczyny pisały, że go zamieszczą. Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Pewnie, że psiak najważniejszy, ja i tak dziadowi posyłam porcyjkę.... Quote
brzośka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='mmd']Nikt nie wrzucił linka do FB. Dwie dziewczyny pisały, że go zamieszczą.[/QUOTE] a, to nie jest ze mną jeszcze tak źle, już myślałam że muszę sobie nowe okulary sprawić :lol: [quote name='Marycha35']Pewnie, że psiak najważniejszy, ja i tak dziadowi posyłam porcyjkę....[/QUOTE] przyłączam się :angryy: Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 hi, Adaśko, pomścimy Cię i pomożemy na nowej drodze:) Quote
Julia84 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jaki śliczny Psiaczysław!!! Postawa gościa z samochodu - bez komentarza... Coś bym napisała, ale jeszcze bym bana od moda dostała, a tego nie chcę. Dziewczyny Wy szukacie jego właściciela byłego? Błagam nie róbcie tego... :-( Co to za opiekun, który do czegoś takiego doprowadził, poza tym było napisane ze psiak jest wychudzony :-( Ciekawę czy zrobił kupkę... Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 może się dziś jeszcze dowiemy, jak Asik dotrze do domu:) Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 nie, teraz już nie, dostaje środki przeciwbólowe:) Quote
Fundacja Medor Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1443423505[/url] aukcja adasia może ktoś z wpłaci grosik Quote
asik007 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Kupki nie było ale może to i dobrze, niech się lepiej ta pupa dobrze zagoi. Nic go nie boli bo cały jest na środkach przeciwbólowych. Dziewczyny dzięki wielkie za zainteresowanie. Psiak na nie naprawdę zasługuje. Jest barrrrdzo kochany. A co potrzeba, myślę, że karma jeśli wszystko dobrze pójdzie i mały pójdzie na tymczas się przyda. Dzięki wielkie cioci za opatrunki żelowe. Pewnie trochę grosza by się przydało na leczenie niusia i KCIUKI BO WSZYSTKO MUSI BYĆ DOBRZE. Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dzięki Asiku za wieści:) trzymamy kciukasy, kasiorę trza trochę posępić, postaram się.Kochany jest, widać nawet na zdjęciach. A domek jest już gotowy? Tymczasowy. Quote
Recommended Posts