Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cholerne pierdoły samochodowe, może wolniej by jechał to by nie było tragedii....Adaśko, nie udało się wtedy, teraz masz drugą szansę, będzie lepiej, już czuję, że domki o takiego przystojniaka walczyć będą;)

Posted

[quote name='Marycha35']Złą energię sprawcy...;)[/QUOTE]
O nim nawet nie myślę. Teraz ważny jest psiak.

Nie znamy jeszcze kosztów tej "przyjemności", ale coś tam będzie trzeba uzbierać. Czy któraś z Was ma doświadczenie w prowadzeniu bazarków cegiełkowych? Albo zna kogoś kto robi? Lub kogoś, kto mi pomoże zrobić takowy?

Posted

jestem ;)
poczytałam sobie historię Adaśka (pięknego bidulka) i poproszę o linka do FB, bo jakoś mi umknął :roll:
w tym miesiącu niestety finansowo nie pomogę, ale będę zaglądać do chłopaka, podnosić wątek i trzymać kciuki
będzie dobrze! :happy1:

Posted

[quote name='mmd']Nikt nie wrzucił linka do FB. Dwie dziewczyny pisały, że go zamieszczą.[/QUOTE]
a, to nie jest ze mną jeszcze tak źle, już myślałam że muszę sobie nowe okulary sprawić :lol:

[quote name='Marycha35']Pewnie, że psiak najważniejszy, ja i tak dziadowi posyłam porcyjkę....[/QUOTE]
przyłączam się :angryy:

Posted

Jaki śliczny Psiaczysław!!!

Postawa gościa z samochodu - bez komentarza... Coś bym napisała, ale jeszcze bym bana od moda dostała, a tego nie chcę.
Dziewczyny Wy szukacie jego właściciela byłego? Błagam nie róbcie tego... :-( Co to za opiekun, który do czegoś takiego doprowadził, poza tym było napisane ze psiak jest wychudzony :-(

Ciekawę czy zrobił kupkę...

Posted

Kupki nie było ale może to i dobrze, niech się lepiej ta pupa dobrze zagoi. Nic go nie boli bo cały jest na środkach przeciwbólowych. Dziewczyny dzięki wielkie za zainteresowanie. Psiak na nie naprawdę zasługuje. Jest barrrrdzo kochany.
A co potrzeba, myślę, że karma jeśli wszystko dobrze pójdzie i mały pójdzie na tymczas się przyda. Dzięki wielkie cioci za opatrunki żelowe.
Pewnie trochę grosza by się przydało na leczenie niusia i KCIUKI BO WSZYSTKO MUSI BYĆ DOBRZE.