Ginkat Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Merrick']Mógłby mi ktoś pomóc i napisać ile musiałabym zapłacić za zgłoszenie mojego psa ? Baldur byłby zgłoszony na oba dni wystawy, w klasie szczeniąt. Czy należy mu się może jakaś zniżka ze względu że jest Czechosłowackim Wilczakiem (rasa narodowa) ? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, to by była moja pierwsza wystawa zagraniczna. :)[/QUOTE] Cena zależy od terminu zgłoszenia I termin do 1 kwietnia, za 2 dni wystawy w klasie szczeniąt: 30 euro II termin do 4 maja, 40 euro i zgłoszenia po 4 maja, 50 euro Dla wystawców ras narodowych jest 50% zniżki [B]"Vystavovatelia slovenských národných plemien majú 50 % zľavu z výstavných poplatkov (netýka sa súťaží)"[/B] Quote
Asiaczek Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 W PL tez kiedys byly znizki dla ras polskich. Czy teraz nadal sa? Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Asiaczek']W PL tez kiedys byly znizki dla ras polskich. Czy teraz nadal sa? Pzdr.[/QUOTE] teraz na wszystkich wystawach psy ras polskich sa za free :) Quote
konikowa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja się chyba nie do końca wszystko zrozumiałam. 3.06 jest wystawa klubowa w Senec 4.06 jest międzynarodówka w Nitrze 5.06 jest międzynarodówka w Nitrze? Wiem, że na Nitrę są zgłoszenia do 01.04, a na Senec? Jakby ktoś był w stanie wyjaśnić łopatologicznie to będzie miło;) Quote
sachma Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [FONT=Arial Narrow, sans-serif][B]Uzávierka / Meldeschlu[/B][/FONT][FONT=Arial Narrow, sans-serif][B]ß - I. [/B][/FONT][FONT=Arial Narrow, sans-serif][U][B]18.4.2011[/B][/U][/FONT][FONT=Arial Narrow, sans-serif][B] - II. [/B][/FONT][FONT=Arial Narrow, sans-serif][U][B]16.5.2011[/B][/U][/FONT] [url]http://www.vystavapsov-senec.sk/[/url] Quote
Asiaczek Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='Elitesse']teraz na wszystkich wystawach psy ras polskich sa za free :)[/QUOTE] Nawet nie zwróciłam na to uwagi... [quote name='konikowa']Ja się chyba nie do końca wszystko zrozumiałam. 3.06 jest wystawa[B] klubowa [/B]w Senec 4.06 jest międzynarodówka w Nitrze 5.06 jest międzynarodówka w Nitrze? Wiem, że na Nitrę są zgłoszenia do 01.04, a na Senec? Jakby ktoś był w stanie wyjaśnić łopatologicznie to będzie miło;)[/QUOTE] Ja się nie doczytałam, że w Senecu jest wystawa klubowa. Za to doczytałam, że krajowa... Pzdr. Quote
konikowa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Chyba masz rację. [url]http://www.pointer-sportclub.sk/a/a_indexn.htm[/url] Na tej stronie jest napisane, że z klubu wyżła jest wystawa, więc myślałam, że to klubówka. Quote
Agasia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Asiaczku - myslisz moze nad BUSem na te wystawy? Quote
Asiaczek Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Agasia']Asiaczku - myslisz moze nad BUSem na te wystawy?[/QUOTE] Myślałam, ale juz nie myslę. Jadę z koleżanką jej samochodem. Natomiast wiem, że kilka osób jest zainteresowanych wynajęciem busa. Więc może tak się zebrac razem do kupy i wynająć...? Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja jadę na dwa dni z futrem i znajomą :) Do zobaczenia! A co powicie o warunkach na tej wystawie? Bo warunkami w Trencinie byłam załamana i nie chciałabym mieć powtórki "z rozrywki" Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 A ja szukam transportu na te 3 wystawy z bardzo grzecznym basenji. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A ja szukam transportu na te 3 wystawy z bardzo grzecznym basenji.[/QUOTE] Zuzka, wysłałam PW. pzdr. Quote
Agasia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zuza - jakbym jechala to po drodze moge Cie zgarnac, ale jeszcze na 100% nie wiem czy sie pojawie. Quote
Shetanka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A ja szukam transportu na te 3 wystawy z bardzo grzecznym basenji.[/QUOTE] My chyba się wybierzemy więc jak coś to możesz z nami jechać, ale jeszcze dam znać jak będę pewna. Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Shetanka byłoby super, takze czekam na wiadomosc jak będziesz wiedziec. Agasia w razie czego to też mi daj znać. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 O, i tym sposobem może uda nam się wszystkim spotkać na Słowacji:) Pzdr. Quote
Flaire Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja bym chciała, ale wybitnie nie pasuje nam obsada (moja Misia miała w swojej niemałej kerierze wystawowej jedną, jedyną ocenę bdb, właśnie od jednego z naszych sędziów na tej wystawie... :roll: - tak że ta osoba jest na szczycie mojej "czarnej listy" sędziów, u których nie wystawiam). Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Flaire']Ja bym chciała, ale wybitnie nie pasuje nam obsada (moja Misia miała w swojej niemałej kerierze wystawowej jedną, jedyną ocenę bdb, właśnie od jednego z naszych sędziów na tej wystawie... :roll: - tak że ta osoba jest na szczycie mojej "czarnej listy" sędziów, u których nie wystawiam).[/QUOTE] Oj szkoda, ze słodkiego ptysia nie będzie. Quote
Błyskotka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ja również rezygnuję. Pojadę najprawdopodobniej do Leszna. Quote
Shaluka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nitra organizowana jest na obszernym kompleksie, hale sa czyste i jest full miejsca, parking tez super, ja polecam jak najbardziej! Gorzej Senec, czesto jest tam problem z ringami - male, nie wyrownane, do tego slonce chc zabic, a dojazd do parkingu(bo tylko tam mozna parkowac) jest koszmarny - kolejki, pelne slonce, czysta patelnia i bardzo malo miejsca, jedyne co jest dbre, to jezioro w poblizu... ale i do niego mozna sie przyczepic :( Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Shaluka']Nitra organizowana jest na obszernym kompleksie, hale sa czyste i jest full miejsca, parking tez super, ja polecam jak najbardziej! Gorzej Senec, czesto jest tam problem z ringami - male, nie wyrownane, do tego slonce chc zabic, a dojazd do parkingu(bo tylko tam mozna parkowac) jest koszmarny - kolejki, pelne slonce, czysta patelnia i bardzo malo miejsca, jedyne co jest dbre, to jezioro w poblizu... ale i do niego mozna sie przyczepic :([/QUOTE] Nam się udało podjechac samochodem prawie pod sam ring., który akurat był ładnie ocieniony. Ale, faktycznie, niektóre ringi, to patelnia. Nic nie mogę napisac o parkingu, bo... nie pamiętam; nam się udało wjechać na teren i prawie pod sam ring. Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 tak nam sie pewne sprawy poukladaly ze na 99 % moge zglaszac swoje bury :) Quote
Agasia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A ja nie moge sie zdecydowac - Nitra czy Bratyslawa.. Quote
Recommended Posts