blaira Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witam wszystkich, pisze tu nie po to zeby dowiedziec sie kto bedzie, bo to troche bez sensu pytanie bo wiemy ze wiekszosc bedzie jak nie jako wyswca to pewnie jako widz :) wiem ze ze ostalo juz zgloszony (1 termin) ok 8 tys psow roznych ras z roznych zakatkow Swiata. No dobra ale do tematu.... zastanawialam sie bardziej nad transportem i pomyslalam o zorganizowaniu Autokaru.... wiem ze czesc osob ma samochody(ja sama nie :lol:) ale tez trzeba pomyslec ze jest to stres i wracac samochodem bedac juz zmeczonym nie jets przyjemne, poza tym mozna byloby tez dogadac sie do cen tak zeby to sie oplacalo. Wiec rzucam pomysl a propo wynajmu Busika Autokaru.... co na ten temat myslicie, czy znacie kogos? Bo ja np na dzien dzisiejszy szukam transportu na piatek (III. Grupa) Quote
bongobongo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jeżeli chodzi o wynajem busika (max.6 osób) to mogłabym zapytać Pana, z którym trochę podróżowałam, czy ma ten termin wolny. Quote
bongobongo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dzwoniłam, ten Pan jest już zarezerwowany, pytałam o innych kierowców, których on zna,też są zajęci. Powiedział mi, że to trochę późno, bo z nim wstepne rozmowy chętni prowadzili jeszcze zimą.......... Quote
bongobongo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 blaira napisał(a):buuu:roll: Nie ma co się martwić, może ktos ma jakiś inny kontakt, tylko jest pytanie: czy zbierzesz chętnych na ten busik czy autokar? Quote
Nela Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Tak z dojazdem to jeszcze ujdzie, ale ze spaniem gorzej !!! Podobno wszystkie hotele sa juz zarezerwowane !!! :crazyeye: Quote
Asztir Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ha pociesze Was :) ja miałam hotel zarezerwowany i wszzystkie dane zniknęły mi z dysku bo padł... teraz szukam dzwonić po hotelach... to dopipero zabawa w kotka i myszke ;) Quote
Patka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Asztir jets dla Ciebie nadzieja jest specjalny program do odzyskiwania danych ontrack easy recovery profesional - polecam!! Quote
Mikołaj Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Bongobongo jeżli chodzi o hotel w Poznaniu to może wam coś znajdę jeżeli chcecie porozmawiamy o tym w Częstochowie:lol: Quote
Asztir Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Patka na tym serwerze stały komercyjne strony. Odzyskaliśmy 60% danych, ale akurat nie moje maile... :shake: zapłaciliśmy 4tys. :roll: ale strony ludzi stoją, Cartmana wreszcie też :) a zresztą dzisiaj dzwoniłam i tego hotelu nie znlazłam, ale mam tańszy :) a tam była taka umowa, że jak się nie zgłosimy we wrześniu to przepada nam rezerwacja. Więc gość nie będzie po tyłach. Swoją drogą szukając dzisiaj pokoju z psem wiele hoteli nam odmówiło, a jedna kobieta w jakimś schronisku szkolnym nam powiedziała, że potem musiała by dokonać dezynfekcji całego hotelu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ach chyba najlepij jest mieć Camping albo przyczepe ogrzewaną... Quote
bongobongo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Mikołaj napisał(a):Bongobongo jeżli chodzi o hotel w Poznaniu to może wam coś znajdę jeżeli chcecie porozmawiamy o tym w Częstochowie:lol: OK, dzięki :lol: Quote
AMFI Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Czy znajdą się chętni na busika z Wawy do Poznania na staffikowy dzień, tj. piatek o ile się nie mylę? Bo chyba moge coś załatwić... Quote
blaira Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 No ba AMFI tak jak pisalam my chetni :) Quote
blaira Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 przepraszam zapomnialam :oops: tj 2 os+pies Quote
Smile of Red Witch Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ja bym byla chetna, bo amstaffy tez sa w piatek. Quote
tufi Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 UWAGA! NOCLEGI!!! Mam do dyspozycji budynek, w którym normalnie nocują dzieci podczas obozów jeździeckich itp. Mieści się on 2km od mojego miejsca zamieszkania (Kociałkowa Górka), w Nowej Górce. Jest to 30km do terenu wystawy. http://www.nowagorka.pl/ Jeśli otworzycie tę stronę, to kliknijcie na "zobacz miejsce treningów" - tam wybierzcie dział "dom w przestrzeni" i na zdjeciu numer jeden, jak będziecie trzymać myszkę na prawej strzałce cały czas i przesuniecie fotkę jakby do końca, to widac takie dwa budyneczki - ten pomaranczowy to to, gdzie nocleg, po prawej widać konie na wybiegu. Do dyspozycji są pokoje 3, 4 i 5-osobowe, w sumie dla 15 osób Cena za nocleg od osoby to 40zł, psy za darmo pod warunkiem przebywania w zamknięciu (w klatkach) w pokojach, wokół Park Krajobrazowy Promno, ogromne tereny spacerowe. Możliwość zorganizowania ogniska w piątek po wystawie (w Kociałkowej lub Nowej Górce). Osoby chętne do skorzystania z noclegów, proszone są o jak najszybszy kontakt ze mną. Budynek podzielony jest na dwie części: w pierwszej jest pokój 5-osobowy (dwa łóżka piętrowe plus jedynka) i 3-osobowy (łóżko piętrowe plus jedynka), łazienka z wanną i ubikacją, osobna ubikacja z umywalką, aneks kuchenny; w drugiej jest pokój 3-osobowy (łóżko piętrowe plus jedynka), 4-osobowy (łóżko piętrowe i dwie jedynki), łazienka z prysznicem i ubikacją, "stołówka" - dwa stoły z ławami. Budynek stoi na terenie prywatnym mojego szefa, ale wyraził on zgodę - trzeba jedynie uważać, by psy nie pogoniły ok.20 kotów tam mieszkających i nie zrobiły zniszczeń na jego terenie - za płotem juz mogą Na miejscu są też 4 konie i 7 psów, ale przebywają one w zamknięciu. Wystawa odbywa się w piątek, 10 listopada, proponuję zatem nocleg z czwartku na piątek (z 09 na 10 listopada): pokój 5-osobowy - REZERWACJA pokój 3-osobowy - REZERWACJA pokój 3-osobowy - REZERWACJA pokój 4-osobowy - REZERWACJA PIERWSZEŃSTWO MAJĄ OSOBY MI ZNANE! Na te chwile wszystkie miejsca zajete, jesli cos sie zmieni, to sie odezwe. Quote
AMFI Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wracając do busika Wawa - Poznań na 10 listopada. Jest możliwość wynajęcia, na dzień dziszejszy 8 lub 12 osobowego, cena 1,5 za km, co daje ok. 1000 zł, więc jakieś 125 zł od osoby przy 8. Wstępnie mam już chętnych 7 osób. W sumie to jednak taniej niż pociąg (bo sam osobowym nie chce mi sie tam pchac jednego dnia w tą i spowrotem - zrobiłam taka traskę rok temu na randkę z MMMM i troche sie zmęczyłam...) i chyba bardziej bezstresowo.... Potwierdzajcie chęci, to klepniemy tego busa. Quote
Nela Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :shake: Tufi !!!!!!!!!!!!!! to jak my sie nie znamy to nie mam szans na ten piecioosobowy !!! :placz: :placz: :placz: Quote
Lambi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Poszukuję pilnie noclegu w okresie 9-11/11/2006. Może ktoś coś wie gdzie jeszcze mozna się zachaczyć?? Quote
Nela Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Lambi pociesz się że nie ty jedna jesteś w trakcie poszukiwań :placz: mi też by sie coś przydalo dla 3 osód i 4 piesków ......ciężko będzie Quote
Lambi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Nela']Lambi pociesz się że nie ty jedna jesteś w trakcie poszukiwań :placz: mi też by sie coś przydalo dla 3 osód i 4 piesków ......ciężko będzie Ja już tyle wydzwoniłam i nic:placz: A to tylko jedna osóbka z małym staffikiem:lol: Quote
blaira Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Ja wlasnie rezerwowalam dzis pokoj 2 osobowy w pensjonacie niedaleko od Poznania(ok 50km) przyjmuja z psem :) Dla osob chetnych moge podac cene i namiary na priv :) Quote
Recommended Posts