Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich,
pisze tu nie po to zeby dowiedziec sie kto bedzie, bo to troche bez sensu pytanie bo wiemy ze wiekszosc bedzie jak nie jako wyswca to pewnie jako widz :) wiem ze ze ostalo juz zgloszony (1 termin) ok 8 tys psow roznych ras z roznych zakatkow Swiata.

No dobra ale do tematu.... zastanawialam sie bardziej nad transportem i pomyslalam o zorganizowaniu Autokaru.... wiem ze czesc osob ma samochody(ja sama nie :lol:) ale tez trzeba pomyslec ze jest to stres i wracac samochodem bedac juz zmeczonym nie jets przyjemne, poza tym mozna byloby tez dogadac sie do cen tak zeby to sie oplacalo.
Wiec rzucam pomysl a propo wynajmu Busika Autokaru.... co na ten temat myslicie, czy znacie kogos?
Bo ja np na dzien dzisiejszy szukam transportu na piatek (III. Grupa)

Posted

Dzwoniłam, ten Pan jest już zarezerwowany, pytałam o innych kierowców, których on zna,też są zajęci.
Powiedział mi, że to trochę późno, bo z nim wstepne rozmowy chętni prowadzili jeszcze zimą..........

Posted

ha pociesze Was :) ja miałam hotel zarezerwowany i wszzystkie dane zniknęły mi z dysku bo padł... teraz szukam dzwonić po hotelach... to dopipero zabawa w kotka i myszke ;)

Posted

Patka na tym serwerze stały komercyjne strony. Odzyskaliśmy 60% danych, ale akurat nie moje maile... :shake: zapłaciliśmy 4tys. :roll: ale strony ludzi stoją, Cartmana wreszcie też :) a zresztą dzisiaj dzwoniłam i tego hotelu nie znlazłam, ale mam tańszy :) a tam była taka umowa, że jak się nie zgłosimy we wrześniu to przepada nam rezerwacja. Więc gość nie będzie po tyłach.
Swoją drogą szukając dzisiaj pokoju z psem wiele hoteli nam odmówiło, a jedna kobieta w jakimś schronisku szkolnym nam powiedziała, że potem musiała by dokonać dezynfekcji całego hotelu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ach chyba najlepij jest mieć Camping albo przyczepe ogrzewaną...

Posted

UWAGA! NOCLEGI!!!

Mam do dyspozycji budynek, w którym normalnie nocują dzieci podczas obozów jeździeckich itp. Mieści się on 2km od mojego miejsca zamieszkania (Kociałkowa Górka), w Nowej Górce. Jest to 30km do terenu wystawy.

http://www.nowagorka.pl/
Jeśli otworzycie tę stronę, to kliknijcie na "zobacz miejsce treningów" - tam wybierzcie dział "dom w przestrzeni" i na zdjeciu numer jeden, jak będziecie trzymać myszkę na prawej strzałce cały czas i przesuniecie fotkę jakby do końca, to widac takie dwa budyneczki - ten pomaranczowy to to, gdzie nocleg, po prawej widać konie na wybiegu.

Do dyspozycji są pokoje 3, 4 i 5-osobowe, w sumie dla 15 osób
Cena za nocleg od osoby to 40zł, psy za darmo pod warunkiem przebywania w zamknięciu (w klatkach) w pokojach, wokół Park Krajobrazowy Promno, ogromne tereny spacerowe. Możliwość zorganizowania ogniska w piątek po wystawie (w Kociałkowej lub Nowej Górce).
Osoby chętne do skorzystania z noclegów, proszone są o jak najszybszy kontakt ze mną.
Budynek podzielony jest na dwie części: w pierwszej jest pokój 5-osobowy (dwa łóżka piętrowe plus jedynka) i 3-osobowy (łóżko piętrowe plus jedynka), łazienka z wanną i ubikacją, osobna ubikacja z umywalką, aneks kuchenny; w drugiej jest pokój 3-osobowy (łóżko piętrowe plus jedynka), 4-osobowy (łóżko piętrowe i dwie jedynki), łazienka z prysznicem i ubikacją, "stołówka" - dwa stoły z ławami. Budynek stoi na terenie prywatnym mojego szefa, ale wyraził on zgodę - trzeba jedynie uważać, by psy nie pogoniły ok.20 kotów tam mieszkających i nie zrobiły zniszczeń na jego terenie - za płotem juz mogą Na miejscu są też 4 konie i 7 psów, ale przebywają one w zamknięciu.

Wystawa odbywa się w piątek, 10 listopada, proponuję zatem nocleg z czwartku na piątek (z 09 na 10 listopada):
pokój 5-osobowy - REZERWACJA
pokój 3-osobowy - REZERWACJA

pokój 3-osobowy - REZERWACJA
pokój 4-osobowy - REZERWACJA

PIERWSZEŃSTWO MAJĄ OSOBY MI ZNANE!

Na te chwile wszystkie miejsca zajete, jesli cos sie zmieni, to sie odezwe.

Posted

Wracając do busika Wawa - Poznań na 10 listopada. Jest możliwość wynajęcia, na dzień dziszejszy 8 lub 12 osobowego, cena 1,5 za km, co daje ok. 1000 zł, więc jakieś 125 zł od osoby przy 8. Wstępnie mam już chętnych 7 osób. W sumie to jednak taniej niż pociąg (bo sam osobowym nie chce mi sie tam pchac jednego dnia w tą i spowrotem - zrobiłam taka traskę rok temu na randkę z MMMM i troche sie zmęczyłam...) i chyba bardziej bezstresowo....
Potwierdzajcie chęci, to klepniemy tego busa.

Posted

Lambi pociesz się że nie ty jedna jesteś w trakcie poszukiwań :placz: mi też by sie coś przydalo dla 3 osód i 4 piesków ......ciężko będzie

Posted

[quote name='Nela']Lambi pociesz się że nie ty jedna jesteś w trakcie poszukiwań :placz: mi też by sie coś przydalo dla 3 osód i 4 piesków ......ciężko będzie

Ja już tyle wydzwoniłam i nic:placz: A to tylko jedna osóbka z małym staffikiem:lol:

Posted

Ja wlasnie rezerwowalam dzis pokoj 2 osobowy w pensjonacie niedaleko od Poznania(ok 50km) przyjmuja z psem :) Dla osob chetnych moge podac cene i namiary na priv :)