Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karenina']Tyko miesiac roznicy w informacjach a jaka roznica w cenie.. Głogów sie liczy jak miedzynarodówki ...:-o[/quote]

strasznie drogo ! :diabloti: ja tam jade do Trencina :eviltong:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='simbik']Czy ktoś ma namiary na jakiś nocleg w Głogowie? Bo się zastanawiamy i kalkulujemy :cool3: .[/quote]

Jedźcie jedźcie! :loveu:
My do Głogowa zaraz się zgłaszamy ;-) I polecamy, w tym roku nam się bardzo podobało :))))

• 3 weeks later...
Posted

Co tu taj tak ucichło? ;) Ja wysłałam zgłoszenie ze wszystkim i opłatą w poniedziałek :lol: Teraz tylko czekać na wystawę i potwierdzenie :)

Posted

Także dzisiaj potwierdziłam :) Jeszcze ponoć papiery nie doszły, bo zgłaszałam poprzez zgłoszenie na stronie oddziału.
[B]jo-jo[/B] w jaki dzień będziecie?

Posted

[quote name='Asta']Także dzisiaj potwierdziłam :) Jeszcze ponoć papiery nie doszły, bo zgłaszałam poprzez zgłoszenie na stronie oddziału.
[B]jo-jo[/B] w jaki dzień będziecie?[/quote]

My już wszystko potwierdziliśmy ;-))
My bedziemy w sobótkę

Posted

[quote name='Asta']Eh to się nie spotkamy... ZNOWU...
Chyba, że Jo-Jek zgarnie 2 grupę i na bis'y zostaniecie :)[/quote]

Hihi 2 Grupa, szczyt marzeń ;-))

My jedziemy tylko z nadzieją na ost wniosek do dorosłego Championatu;-)

Posted

Czy niemialby ktoś miejsca dla dosc malej osoby z beaglem (na kolanach)? Okolice Lodzi, moze byc tez Warszawa. Dokladam sie oczywiscie do beznzyny :)

I mialabym prosbe - jesli ktos ma katalog z ubieglego roku - bardzo by mi zalezalo na stawce beagle ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='devilindisguise']Witam
Jadę w niedzielę z samego rana około czwartej:lol: z okolic Chrzanowa przez Katowice,mam wolne jakieś 3-4 miejsca;)[/quote]
Masz PW Kochana