Gosiapk Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Przesympatycznie wygląda z tymi zębiskami na wierzchu :D Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kostek napisał(a):smutno mu bo domku brak piesek wcale brzydki nie jest. a czeka juz tak dlugo:( Quote
pumcia02 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 wczoraj stanelam na srodku azylu ze smycza i sie zastanawialam ktorego wziac na spacer... spoojrzalam w dol a tu zebatek czekal merdalac ogonkiem, poderwal sie na dwie lapki i sie ciagnal do mnie. no to coz pomogł mi w wyborze... :) Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 mariolka napisał(a):wczoraj stanelam na srodku azylu ze smycza i sie zastanawialam ktorego wziac na spacer... spoojrzalam w dol a tu zebatek czekal merdalac ogonkiem, poderwal sie na dwie lapki i sie ciagnal do mnie. no to coz pomogł mi w wyborze... :) Jeseś kochana! Quote
Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Te ząbki, takie śmieszne, a ludzi odstraszają :( Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 desdemona napisał(a):taki uroczy psiak a dalej domku szuka? Ludzie chyba boja się jego zębów. Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 desdemona napisał(a):w koncu to pies a nie wampir:) Pewnie, ale ludzi myślą inaczej :( Quote
Recommended Posts